Pure Beauty CC Krem

Kore menşeili ürünleri ne kadar sevdiğimi Snail kağıt maske inceleme yazısında dile getirmiştim. Bu üründe Güney Kore'de üretilen ve sadece Watsons'larda satışa sunulan bir cc krem. Pure beauty nin bb kremini de kullanıyorum aynı zamanda, cildimle çok iyi bütünleştiğini düşünüyorum her ikisininde..
Pure Beauty CC Krem
Bende ki rengi Natural koyu renk olan, birde ivory açık tenliler için olanı var ancak natural rengi bile bir kaç tık açık bence, daha koyu tenliler biraz zorlanabilir uydurmak konusunda.. Muhakkak test ederek alın yüzünüzün küçük bir bölümünde.. 
Pure Beauty CC Krem
Natural
Pure Beauty CC Krem

Ürün çok hoş ışıltılan barındırıyor içerisinde, öyle simli yapay bir görüntü değil bu, canlı, sağlıklı ve fresh bir görüntü tamamen. Ciltteki renk eşitsizliklerini oldukça başarılı bir şekilde eşitliyor. Kapatıcılığı orta civarı, günlük çok rahat kullanılabilinir bir ürün.Ben yaz - kış kullanıyorum rahatlıkla.. Ürün aynı zamanda SPF30 PA ++ koruma içeriyor..
Pure Beauty CC Krem
Çoğu zaman baz olarakta kullanıyorum bu CC kremi, mat fondötenin altından aydınlık görünüm vermesiyle istediğim o görünüme ulaşabiliyorum..Her ne kadar karma- yağlıya dönük bir cildim olsa da, ben glow görüntüyü daha çok seviyorum makyajda.. 

Ürünü 3.kutu tüketişim, hatta stok bile yapıyorum indirim dönemlerinde.. Şuan resimdeki kutu henüz açılmamış stoktan, diğeri de hali hazırda kullanıp yarıya indirdiğim..

Pure Beauty CC Krem sadece Watsons'larda satılmakta, fiyatı 27 tl civarı. Ben oldukça memnunum bittikçe tekrar tekrar alabileceğim bir ürün, sizinde bu ürün hakkında yorumlarınız varsa lütfen belirtmeyi unutmayın...

Sevgiyle...

10 yorum :

  1. Bu CC krem çok övülüyor ben de denemek istiyorum ama çok ürünüm var offf offf ne olacak benim bu alışveriş deliliğim :) teşekkürler paylaşım için sevgiler blogkizsalseyler ♥

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle denemelisin, evet o delilik çok fena sorma :) ama indirimi denk getirirsen göze batmaz öyle değilmi :) Beğenmene sevindim canım..

    YanıtlaSil
  3. Ah ben de denemek istiyorum da elimde lorealin bb stoğu var bi tane :D o bitince anında alıcam çok övüyorlar :)
    Bu arada ziyaret etmek istersen :) http://makyajdevrimi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. cok guzel bır yazı olmus ellerıne saglık :)

    YanıtlaSil
  5. Kesinlikle almalısın, en azından bir denemelisin, değer :) Bu arada zaten takipçinim Bahar :)

    YanıtlaSil
  6. Çok teşekkür ederim Ecem, beğenmene sevindim :)

    YanıtlaSil
  7. merhaba canım bu ürünü o kadar çok merak ediyordu ki senin blogta turlarken rastlaştık gerçekten harika oldu benim için yorumuna sağlık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba canım teşekkür ederim :) ne güzel bir tesadüf olmuş o zaman, tavsiye ederim çok güzel bir ürün :)

      Sil
  8. İçerisinde fondoten bulunuyomu acaba benim cildim yagli ve karma fondoten hic kullanmadim kulanmakda istemiyorum o yüzden cc krem mi yoksa dd kremmi alsam karar veremedim. dd kremlerde cok fazla parladigindanciltler için sivilce yapiyomus diye duydum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O halde cc krem size en uygun olanı.Hem hafif hem renk eşitleme olayı daha net.Benimde yağlı karmadır gayet memnunum..

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel