Maybelline Master Drama Khol Liner Göz Kalemi

Siyah göz kalemi olmayan kadın varmıdır bilemiyorum. Gözlere derinlik katmak, daha sexy görünüm vermek adına siyah göz kalemi olmazsa olmazdır bir kadın için.. Aranan özelliklerde akmaması, yoğun siyah olması ve kalıcı olmasıdır genel itibariyle bakıldığında.. 
Maybelline Master Drama Khol Liner Göz Kalemi
Ben şahsen Maybelline'nin bu kalemini aslında kalem-eyeliner olan bu ürününü çok beğeniyorum. Rengi, pigmentasyonu kalıcılığı oldukça güzel, çok yoğun bir siyah, gün içerisinde akma, dağılma yapmıyor..Ancak sorsanız bu ürünü 7-8 kez kullanabilmişimdir rahat rahat, o kadar sevmeme rağmen, o kadar kötü bir gövdeye sahip ki, ben bir türlü anlaşamadım.. Açılmıyor bu ürün! Buzdolabında beklettim, açılması için gerekli ne varsa yaptım ama maalesef gövdesi çok kötü, plastik gibi bir gövdesi var açamadığım için kırıla eriye bu kadar kaldı, uygularken oldukça zorlanıyorum..
Maybelline Master Drama Khol Liner Göz Kalemi

İçim gidiyor bu kadar sevdiğim ürünü rahat rahat kullanamamak sıkıcı bir durum.. Ürünü bazen fırça ile ucundan alıp eyeliner olarak kullanıyorum, böyle daha verim aldım diyebilirim :) Yapısı yumuşak, kolay kırılabilen bir yapıda, bu özelliği seviyorum aslında ama keşke asansörlü olsaydı şu özelliklerle işte o zaman tadından yenmezdi.. 
Maybelline Master Drama Khol Liner Göz Kalemi
Özetle Maybelline Master Drama Khol Liner Göz Kalemi seviyorum, dediğim gibi tek ve en büyük sorun gövde, onu da dediğim gibi fırçayla bir şekilde halletmeye çalışıyorum..

16 yorum :

  1. merhaba :) harika bir yazı olmuş emeğine sağlık ürün çok güzel fakat dediğiniz gibi asansörlü olsaydı daha kullanışlı olurmuş :) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, teşekkür ederim :) kesinlikle çok daha güzel olurdu, sevgiler :)

      Sil
  2. evet bu kalem hiç açılmıyor.... bende kullanamadım..

    YanıtlaSil
  3. pratik bir şekilde kullanamadıktan sonra almamak daha mantıklı sanırım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle pratik değil, bunu çok net söyleyebilirim. Kullanabilenlere ise imreniyorum, nasıl başarabiliyorlar öğrenmek istiyorum.

      Sil
  4. Bloğunuzu yeni keşfettim takibime aldım bende bloğuma beklerim :)
    http://makyajligunler.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  5. Asansörlü olunca çok rahat oluyor gerçekten. Hala kalem açmak zorunda kalıyoruz, kırılıyor. Buna bir çözüm bulamadılar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle çok sıkıcı bir durum, o kadar güzel kalemler bir kaç kullanımda çöpe!

      Sil
  6. Ya tam "ne kadar güzelmiş yaa" derken açılmama sorunu üzdü :( Yorumları okudukça daha bi alasım gitti, resmen açılmayan kalemmiş yani *-*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya canım sorma o kadar güzel bir kalem ki ama o gövdesi :( Aslında uğraştırıyor yapabilen yapıyor da bana fenalıklar geliyor bildiğin :)

      Sil
  7. Param gitti bugun yarisi gitti kalemin acinca gordum geri verdim almadi watson

    YanıtlaSil
  8. Elimde kalcak bu gidisle satis danismani kandirdi acmadan aldim

    YanıtlaSil
  9. Ya ben de bugün aldım fakat cidden açılmaması büyük sıkıntı kalem kaldı küçücük daha kullanmadım bile çözüm üretebilecek var mı?

    YanıtlaSil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel