Avon Çift Taraflı Far Fırçası

Avon iki uçlu bu far fırçası krem far uygulamak için gayet başarılı bir ürün. Tamamen sentetik kıllardan oluşan tarafı krem farları fırçaya almada ve uygulamada iyi bir performans sağlıyor.Gerçekten pürüzsüz bir bitişi var. 


Krem farları uygularken en iyi sonucu ben parmaklarım ile uygularken alıyorum ancak bu kıl yapısındaki fırçalar da krem farları uygulamada en az diğer yöntem kadar iyi sonuç çıkarabiliyor. Sentetik kıllara sahip bu fırçayla toz far uygulamak ne yazık ki pek mümkün değil. Tamamen krem likit farlar için üretilmiş gayet başarılı bir fırça.. 



Diğer bir ucu ise eye smudge dediğimiz dağıtma - gölge verme amaçlı kullanılıyor.Çok gerek olmadığını düşünürdüm bu tarz bir ürünle karşılaşmada önce, farklı aparatlarla bu işlemi yapardım.Ancak bu taraf özellikle alt kirpik diplerine kalem uygulandıktan sonra dağıtmakta gayet işe yarıyor.


Aynı şekilde göz kapağına smokey eyes makyajlarda gölge amaçlı çok iyi sonuçlar çıkarıyor.Hem temiz hem de pratik buluyorum bu kısımın uygulama şeklini.. 



Avon'un bu fırçasını defalarca yıkadım ancak tek bir kıl bile dökmedi. Bu konuda da başarılı bulduğumu söyleyebilirim.. Ürüne sahip olalı uzun bir süre olduğu için fiyatını net olarak bilemiyorum ancak, katalog dönemlerinde özellikle çok uygun fiyatlara satışa sunulduğunu biliyorum.Eğer denk getirirseniz bu fırçaya bir şans verin derim, tavsiye edebileceğim güzel bir ürün..

18 yorum :

  1. Sen önerirsin de ben denemez miyim :-)

    YanıtlaSil
  2. Normalde avon ürünlerin kullanmam ama fırçasını okuyunca denemek istedim:)
    Bana da beklerim
    http://biraltibirsifir.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende ön yargılıydım ancak bu gayet iyiymiş.. Sizi takipteyim zaten :)

      Sil
  3. Benim elimdem hiç düşmeyen bir fırça ve yıllardır kullanıyorum dediğin gibi hiç dökülme olmadı özellikle kaşlarım için kullanıyorum :keyifli bir yazı olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı düşünmemize sevindim :) Teşekkür ediyorum :)

      Sil
  4. Ben de çok seviyorum bu fırçayı. Kaşım dahil her yerimde kullanmışımdır ama krem far hiç aklıma gelmemişti ya. Güzelmiş. Bi deniyim ben :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aksi gibi bende hiç kaşımda denemedim, çoğu kişi kaşında da kullanmış, sanırım bende kaşlarımda deniycem :)

      Sil
  5. These looks like the real deal..Nice review.

    YanıtlaSil
  6. Benim tutkum, yazı bana pek gitmedi tabii ama geldim işte. :)

    Ben de beklerim Kafa'ya! :)

    YanıtlaSil
  7. bir seneden fazladır ben de bu ürünü kullanıyorum.Ama gölge verme ucundan ben nedense memnun kalmadım..güle güle kullanın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ediyorum, gölge verme kısmı biraz sert bir sünger sanırım bu sebeple memnun kalmadınız haklısınız, ilk başlarda bende sıkıntı yaşamıştım, daha sonra alışılıyor ancak..

      Sil
  8. bununla likit ya da krem ürünleri denemek hiç aklıma gelmedi, toz ürünlerde başarısız bulunca bir köşeye atmıştım, hay allah razı olsun senden

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim ne demek senden de..Aynen toz ürünlerde inanılmaz başarısız ve işe yaramaz ancak krem ve likit ürünlerde sentetik yapılı olması nedeniyle gayet iyi.

      Sil
  9. Merhaba güzel bir yazı olmuş sizi yeni keşfettim ve takibe aldım :) Bana da beklerim :)

    http://ataleofbeauty.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba hoşgeldiniz teşekkür ederim, geliyorum blogunuza elbette :)

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel