Gliss Million Gloss Şampuan Kiti - Fikri Mühim

Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödüllerinde ''En İyi Saç Bakım Ürünü '' ödülü alan Gliss Million Gloss Şampuan Fikri Mühim'in gerçekleştirdiği bir kampanya dahilinde deneyimlemem için bu sabah adresime gönderildi.. Schwarzkopf ürünlerini çoğunlukla beğenerek kullanıyorum. Şampuanlarından da keza memnunum.Bu ürününü ise ilk kez kullanıcam. Merak ettiğim bir ürün zira, vaad ettiği parlaklık ve canlılığı merak ediyorum.. 


Kargom biraz dağılmış vaziyette geldi, kargo yetkilisi bizimle ilgisi yok bu şekilde geldiğini söyledi, biraz kolay dağılabilen bir kutusu var evet.. Gönderilen kitin içerisinde 1 adet 400 ml ve 5 adet 250 ml şampuan, 10 adet Watsons Million gloss şampuan indirim kuponları, Fikri Mühim mektubu ve şampuan tanıtım broşürleri vardı..



Ürünü deneyimleyip bir süre sonra detaylı yazısını paylaşıcam sizlerle.. Bu arada söylemezsem rahat edemiycem, bu kit ve sitede yer alan kampanyalarda ki ürünler bizlerin bir nevi talebi doğrultusunda çeşitli anketler, araştırmalar vs sonucunda bizlere geliyor.İlk kargom ancak işleyiş bu şekilde, hani ''inanmıyorum az evvel kapı çalındı Fikri Mühim bana bu kargoyu yollamış!'' gibi nereden çıktı heyecanlarına ve bunu bu şekilde yansıtmaya gerek olmadığını düşünüyorum! Biraz iğreti duruyor bana göre, içimde kalmasın!..  

Bilmeyen ve Fikri Mühim'e üye olup bu hoşluğu yaşamak isteyenler buradan başvurup değerlendirebilirler..

9 yorum :

  1. ürünler bana da geldi.şuan kullandığım ve memnun kaldığım bir ürün olduğundan kampanyaya katıldım. bi de üşenmesem gidip kargodan teslim alsam süper olacak :))

    YanıtlaSil
  2. İnşallah vaat ettiğini yapan bir ürün olur :) Güle güle kullan canım
    Fikrimühim güzel sitede ah bi de bana da anket falan yollasa :( ne zamandır üyeyim bi şeyini göremedim :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende öyle umuyorum canım bakalım, teşekkür ederim :)
      Ben de 3 olmuştur üyeyim anca ilk kampanyası işte, olur canım senin de bence üzülme, sık sık kontrol et siteyi ve mail adresini..

      Sil
  3. Eğer sitede kargo bilginiz yoksa gerçekten sürpriz oluyor kargonun gelişi. Bu kampanyada da herkese kargo bildirim mail vs gitmesine rağmen bana gelmedi ve kargo gelmez artık dediğim bir gün paketim geldi ve ben evde yoktum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sitede kargo bilginiz yoksa nasıl geliyor ki bak anlamadım burayı :) Ama evet buna katılıyorum, umut kesince ortaya çıkan herşey pek tatlı oluyor :)

      Sil
    2. Uzun zamandir Fikri Muhim uyesiyim hicbir kargom muhim sayfamdaki kargo bilgilerinde yer almadi. Kargo takip amacli ne zaman baksam kargonuz yok yazisini gorup kargo almak ilginc gercekten de ;))

      Sil
    3. Hımm.. Buda ilginçmiş gerçekten, o halde senin için çok daha keyifli bu süreç desene :)

      Sil
    4. Keyifli ve surprizli bir surec ;))

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel