Kalyon Sararmayı Önleyici Cila

Sıklıkla oje sürdüğüm için tırnak bakımına ekstra özen göstermek zorunda kalıyorum haliyle.. Gerek oje altına gerekse sadece cila niyetine bittikçe aldığım ve memnun kalarak kullandığım Kalyon markasına ait Sararmayı önleyici cilaya yer vermek istiyorum bu yazımda.. 

Kalyon Sararmayı Önleyici Cila

Kalyon markasına ait farklı özelliklerde çeşitleri mevcut. Ben özellikle sararmayı önleyici bu bakım ojesinden oldukça memnunum. Oje sürmeden önce tek kat bu bakım ojesinden uyguluyorum ve ciddi anlamda tırnağın üst tabakasını ojenin o kimyevi etkilerinden koruduğunu düşünüyorum. Şişelerce bitirdiğim bir ürün öyle ki..

Kalyon Sararmayı Önleyici Cila

Ürünün yapısı normal cila formunda, tamamen renksiz şeffaf. Kokusu keza öyle normal oje kokusunda, ağır bir kokusu yok. Hem cila hem de bakım için kullanılabilecek güzel bir ürün. 
Kalyon Tırnak Bakım ürünlerine Gratis, Watsons, çeşitli kozmetik mağazalarından ve ilgili alışveriş sitelerinden ulaşabilirsiniz.. 6,5 Tl gibi bir fiyatı var. Tavsiye edebileceğim bir ürün şans vermenizi öneririm..

8 yorum :

  1. benim gibi ojesiz gezmeyenler için yaralı bir ürün olabilir.. denenecekler listesine giriş yaptı :D

    YanıtlaSil
  2. Tırnaklarımı en az 2-3 gün dinlendirdiğimden mi yoksa biotin hapından mı bilmiyorum çok yoğun sararma problemi yaşamıyorum. Ama tırnağı ojenin kimyasal etkisinden korumak için gerekli bir ürünmüş bu açıdan düşünmemiştim hiç :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir astar gibi düşünebiliriz, bakım yaparken top coat görevi görüyor :)

      Sil
  3. çok seviyorum canım ben de bu ürünü ciddi anlamda sararmayı önlediğini düşünüyorum beyazlatıcı falan ojeler hikaye bana göre ama sararmayı önleyici deyince kesinlikle katılıyorum çünkü ojenin direkt tırnakla temasını önlüyor:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle canım, bende aynen öyle düşünüyorum ve cidden severek kullanıyorum.İkisi bir arada ürünler her zaman güzel :)

      Sil
  4. Eskiden tırnaklarımdaki en büyük problem kırılma ve çatlayken son zamanlarda sararma problemi yaşar oldum. Ne yaparsam yapayım önüne geçemiyorum. Bunu en kısa zamanda alıp denemeliyim, umarım işime yarar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım işe yarar ben faydasını görüyorum şahsen, sık oje uygulamalarında sararma daha fazlalaşıyor, oje altına ve günlük bakımda işe yarayan bir ürün. Sende memnun kalırsın umarım :)

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel