Note Oje / 12 Rose Nude

Note markasının ojelerini kullanmaya yeni yeni başlıyorum, henüz bir kaç rengini aldım ancak oldukça sevdim ve almak istediğim daha bir çok hoş rengi var.. Note ojelerin renk skalası oldukça geniş, fırça yapısı, kuruma süresinin kısalığı, kıvamı ve kalıcılığı çok iyi.. Şu sıralar gözde ojelerim olma ihtimalleri çok yüksek zira, cidden başarılı buldum.. Özellikle çok hızlı kuruması en sevdiğim özelliği..

Note Oje / 12 Rose Nude

Şuan uyguladığım renk 12 Rose Nude..Çok hoş bir gül kurusu, çok zarif duruyor tırnakta. Özellikle uzun tırnakta ayrı bir güzel duruyor. Ben normalde bu kadar uzun tırnakta kırmızı-siyah ojelerin duruşunu sevmiyorum, bana göre bu renkler daha kısa tırnakta çok daha hoş görünüyorlar..Böyle uzun tırnaklarda ise nude, pembe, daha soft renkleri yakıştırıyorum.. 

Note Oje / 12 Rose Nude

Ojeyi 2 kat uyguladım, altına bu sefer NK tırnak çizgi-çukur doldurucuyu ojenin yapısını daha iyi anlamanız için uygulamadım, üzerine top coat ta sürmedim.Tamamen ojenin rengi ve yapısı bu şekilde.. 


Fırçası hoşuma giden özelliklerinden bir diğeri.. Yassı ve tek alımda tırnağa uygulanabilecek yapıda.. Sürümde oldukça kolaylık sağlıyor..Kuruma süresi 2 kat uyguladığım halde 5 dakikayı bulmuyor. Bu süre benim için gayet yeterli.. 

Note Oje / 12 Rose Nude

Çok parlak bir yapısı yok, normal seviyede, çoğu kişiye yeterli gelebilir ancak ben üzerine top coat sürerek istediğim net görüntüye ulaşabiliyorum.Dileyen böyle de bırakabilir tabii ki tamamen tercih meselesi.. Benim sürdüğüm oje, ya tamamen mat yada parlak olmalı. Ojeyi tırnaktan çıkarmakta da gayet başarılı, kolay arınıyor tırnaktan.. 

Serinin dediğim gibi renk skalası oldukça geniş ve özellikle açık ara tonlarda çok hoş renkleri var.Şu sıralar bu seriye kafayı taktığım için, bol bol Note ojelere yer verdiğim yazılar görmeniz olası :) 

Fiyatı oldukça uygun 2 tl gibi bir fiyata satın aldım ben sürekli alışveriş yaptığım yerel bir kozmetik mağazası var, yeni getirmeye başlamış bende oldukça mutlu oldum bu durumdan.. Siz de bu tip mağazalardan yahut internet sitesinden serinin diğer renklerine göz atabilirsiniz.. Ben gayet memnun kaldım size de tavsiye edebilirim rahatlıkla..

8 yorum :

  1. Merhaba blogumda sizi mimledim :) cvplarsanız cok mutlu olurum :) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok teşekkür ederim, seninkinide keyifle okudum ancak bir süre mim yazısı yayınlamama karar aldım, yine de diğer mimleri keyfile okumaya devam edicem, siz de yazmaya devam edin lütfen :)

      Sil
  2. o nasıl bir renk öyle süpermiş canım :)

    YanıtlaSil
  3. güle güle kullan :) note ojelerini bende yeni keşfettim cıvıl cıvıl bahar renklerine bayıldım onlardan da denemelisin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Evet çok hoş renkleri var, yavaş yavaş keşfedicem :)

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel