Purederm Soyucu Gözenek Temizleyici Ped

Purederm soyucu gözenek temizleyici ped Gratis'lerde satılan oldukça pratik bir peeling ped. Özellikle seyahatlerde çantaya atmalık çok pratik bir ürün.Kullanımı da keza öyle. Uzun uzadıya gözeneklerdeki kir ve yağdan kurtulmak için vaktiniz yoksa, bu pedler tam o anlıklar.

Purederm Soyucu Gözenek Temizleyici Ped

 Açıkçası pek işe yarayacağını düşünmeden merak üzerine bir kaç adet çantaya atmıştım, fiyatı da çok uygun ayrıca, 1,50 tl gibi bir fiyatı var. Acil durumlar için gayette iş gören bir ürün olduğu kanısına vardım kullandıktan sonra..

Purederm Soyucu Gözenek Temizleyici Ped

Ürün kendinden nemli, çift taraflı, bir tarafı peeling etkili, diğer tarafı temizleyici kabartmalı bir yapıya sahip.Orta kısmında parmaklarınız rahatça içerisine sokup cildinize uygulamanızı sağlayacak bir parmak sokma kısmı var.. 

Purederm Soyucu Gözenek Temizleyici Ped

Parmağınızı bu kısma sokup, pedin tırtıklı kabartmalı kısmı ile cildinizi temizleyin. Daha sonra pedin arkasındaki nemlendirme özellikli kısmı çevirerek yüzünüzü silin. İşlem bittikten sonra cildinizi yıkayın.. 

Purederm Soyucu Gözenek Temizleyici Ped

Kokusu pek hoşuma gitmedi açıkçası, yapay bir kokusu var. Bana biberiye kokusunu anımsattı, onun kokusunu sevdiğim halde bunun ki biraz değişik.. Ama kalıcı değil tabii ki..

Kesinlikle paraben içermiyor temiz bir ürün anlayacağınız gibi..Bundan sonrada pratikliği açısından alıp kullanabileceğim sevdiğim bir ürün olmayı başardı..Zamansızlıkta oldukça iş görecek bir ürün, şans verilmesi gerekir diye düşünüyorum.

8 yorum :

  1. pedin üzerine bakınca baya işe yaramış gibi geldi =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorma, o kadar bastırdım ki umudum yok diye :) ama anlaşılması lazımdı koymak zorundaydım :))

      Sil
  2. Benim de birkaç gün önce yorumladığım bir üründü çok severek kullandım :) Teşekkürler paylaşım için ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım, sen hatırlattın zaten deneyip yorumlamak istedim bende artık :) Rica ederim canım ♥

      Sil
    2. Memnun kalmana sevindim :) Şu an stoğumdan 10 tane falan var :D

      Sil
    3. Şüpheliydim ama güzel ürünmüş :) Bende 2 tane daha var ama maşallah sen baya yapmışsın :)

      Sil
  3. Bu tarz pedlerin bazı markaları benim gözümün etrafınıdaki deride yanma hissi yaratıyor. Hatta kuruluk sağlıyor. Bu yüzden sildikten hemen sonra jelle yıkarım yüzümü:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunda herhangi bir yanma hissetmedim ben, zaten kullandıktan sonra cildi yıkamak gerekiyormuş kullanma talimatına göre. Ama evet buna benzer ama durulama gerektirmeyen bazı maske olsun temizleyiciler olsun bende de yanma hissi oluşturuyor, derhal duruluyorum dayanamıyorum :)

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel