Oriflame Beauty Suya Dayanıklı Göz Makyajı Temizleyici

Oriflame suya dayanıklı göz makyajı temizleyicisini bir arkadaşım vesilesiyle almıştı bunda aylar önce, yağ bazlı olduğunu biliyordum ancak arkadaşımın ısrarı ve fiyatınında o dönem uygunluğundan alıp denemek istedim.. Normalde yağ bazlı ürünleri sevmiyorum daha çok sürt veya su bazlı temizleyiciler daha çok memnun kalarak kullandıklarımdan. Ha çıkarmıyor, temizlemiyor mu asla, gayette güzel temizliyorlar ancak benim göz çevremde yağ bezeciklerine sebebiyet verdiği için çok çok mecbur kalmadıysam kullanmıyorum.. Bu ürünü de sırf çeşitli ürünlere olan merakımdan denemek istedim.. Belki sizde böyle bir sıkıntı yaşanmaz, bende ki reaksiyon sizde görülmeyebilir, bunu denemek için uygun fiyatlı olduğu bir dönemde şans verebilirsiniz belki..

Oriflame Beauty Suya Dayanıklı Göz Makyajı Temizleyici

Gliserin içerikli bir ürün olup göz çevresini hassasiyeti olanlara zorluk çıkarmamayı temin ediyor. Evet kolayca, göz çevirisi zorlanmadan çıkıyor makyajınız üstelik çok çabuk bir sürede. Sizi fazla uğraştırmadan göz makyajınızı temizliyor..Waterproof olmasının verdiği güzellikten kaynaklı.. Ne yazık ki temizlik sonrası cildi yağlı yağlı bir görünüm alıyor, ben yıkamadan rahat edemiyorum.. 
Ürünü iyice çalkalamanız gerekiyor, yağ bazlı olduğu için iyice karışıp kıvamını almalı. Bu şekil yağ bazlı ürünleri muhakkak iyice çalkalayıp kullanın, her defasında çalkalayın ki daha iyi verim alabilesiniz üründen.. 

Ürünün kokusu çok hoş olmasa da çokta kötü değil, normal temizleyiciler gibi kimyevi hafif bir kokusu var. 100 ml olarak satılmakta tek boy. Küçük gibi görünebilir ancak makyajı çok kolay bir şekilde çıkarması defalarca üstünde geçmemeniz çok çabuk bitmesini engelliyor.. Mavi bir rengi var, çok güzel şişesiyle uyumlu..

Resimde anlayabilmeniz açısından Maybelline master black drama göz kalemini elimin üzerine sürüp 1 - 2  dakika beklerim.. Daha sonra pamuğa aldığım az miktarda temizleyici ile sildim, tek seferde çıkarımı bu şekilde, üstünden kat kat geçmedim, gayet çabuk ve lekesiz bir bitişi var..

Oriflame Beauty Suya Dayanıklı Göz Makyajı Temizleyici

Ben genel olarak üründen sadece ve sadece YAĞ BAZLI olduğu için memnun kalmadım, aslında benim tercihim almayabilirim sevmiyorsam bu tarz ürünleri değilmi? Ancak belirttiğim gibi değişik ürünleri deneyimleyip burada yorumlamaktan, fikir olması açıcısından seviyorum.. Bu sebeple ürünü tavsiye edebilirim, yağ bazlı ürünleri kullanamayanlar dışında, bunu sorun etmeyenler için gayet memnun kalınası bir göz makyajı temizleyicisi..Çift bazlı ürünler her zaman başarı sağlıyor, keşke bu şekilde bir hassasiyetim olmasaydı da rahat rahat kullanabilseydim..

Oriflame Beauty Suya Dayanıklı Göz Makyajı Temizleyici'yi Oriflame kataloglarından temin edebilirsiniz.. 100 ml olan ürün 25,90 tl hali hazırda satışta.Dönem dönem indirime girebiliyor, o zamanları değerlendirebilirsiniz..

10 yorum :

  1. Makyaj çıkarma konusunda iyi görünüyor, şans vereceğim paylaşım için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet makyaj temizlemede oldukça başarılı, umarım memnun kalırsınız :)

      Sil
  2. Ben indirimdeyken baya ucuza almıştım, hala kullanıyorum canım, güzel hazırlamışsın eline sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İndirimde şans verilebilir bir ürün canım evet, teşekkür ediyorum :)

      Sil
  3. Ya evet yağ butonlarına sebebiyet veriyormuş bu ürünler bir temiz dalinle yıka vala canım bunu kullandıktan sonra :)

    YanıtlaSil
  4. ben yağ bazlı ürünleri seviyorum daha kolay temizliyor..

    YanıtlaSil
  5. bende böyle yağlı göz temizleyicileri kullandığımda gözümün önünde bir bulanıklık oluyor yıkasamda geçmiyor kör gibi dolanıyorum evde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen o sıkıntı bende de oluyor, günlerce de geçmiyor üstelik :)

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel