Balmozon Profesyonel Cilt Bakım Serumu

Ozon yağını çok uzun süredir cildimin ihtiyaç duyduğum çeşitli alanlarında kullanıyorum.Ailemde keza öyle oldukça faydasını gördüğümüz demirbaş doğal yağlarımızdan biri. Büyük çoğunlukla aktardan belirli bir markanın ozonlanmış zeytin yağını alıyor ve kullanıyorum ancak nette Balmozon markasının Ozon yağını gördükten ve hakkında olumlu yorumlar okuduktan sonra epey merak ettim ve denemek istedim. Firma denemem için ürünlerinden bir adet gönderdi ve cidden neden bu kadar sevildiğini çok daha iyi anladım. 
ozon yağının cilde faydaları
İlk olarak Balmozon Ozon yağının bizlere vaad ettiklerinden bahsetmem gerekirse, bir çok alanda işe yarayan faydası olan oldukça güzel bir yağ. 
  • Ağız yaraları aftlar, 
  • Ağız iltihabı,
  • Cilt kırışıklıkları, 
  • Pişikler,
  • Böcek sokmaları,
  • Cilt enfeksiyonları,
  • Eklem ve kas ağrıları,
  • Genital enfeksiyonlar.
Bu saydığım alanların çoğunda ozon yağının faydalarını gördüm. Balmozon'da tamamen saf katkısız ozonlanmış zeytin yağından oluştuğu için ve uzunca da bir süre gideceği için bana göre çok kıymetli ve özel bir ürün. Her cilt yapısı farklıdır, bazılarının cildi kolay kolay kabul etmez uygulanan ürünü, tepki vermez, bazıları ise hemen kapar etkisini gösterir, işe yaradığını hissettirir. Benim ve annemin cildi hemen uygulanan ürünlere karşı tepkime gösterir işe yarıyorsa yada yaramıyorsa hemen anlaşılır. Bu konuda anneme çekmişim sanırım, şanslıyım.. Ozon yağı cildimi aydınlatmada, cilt lekelerime, kırışıklıklarıma ve pürüzsüzleşmesine çok çok iyi geliyor, bebek gibi bir cilde sahip olmak isteyenler ozonlanmış saf zeytin yağından mutlaka faydalansınlar.


Balmozonu daha çok, sürekli ağzımda çıkan aftlarda kullanıyorum, yaz aylarında olduğumuz için bu tip ürünleri kışın serin havalarda sürmeyi seviyorum. Cildimle daha çok bütünleştiğini düşünüyorum, bu sebeple cildimdeki etkisini havalar serinlemeye başladığında çok çabuk bir şekilde göreceğime inanıyorum, bu ürüne inancım fazla çünkü katkılı ozon yağını kullanıp böyle memnun kaldıysam, tamamen sıfır katkısız olanının etkisi çok daha başka olacaktır diye düşünüyorum. Üstelik aftlarıma çok çabuk sürede iyi geldiğinide varsayarsak inancım epey bir yüksek..
ozon yağının faydaları,ozon yağı cilt faydaları
Balmozon ozon yağı'mutlaka buzdolabında saklamalısınız arkadaşlar. Keza özellikle bu belirtilmiş,  dolaptan çıkarıp elinize sıktığınızda katı silikon tabancasından silikon çıkarmış gibi bir görüntü oluşuyor ancak parmağınıza sıktıktan 1-2 saniye içinde eriyor ve sıvı hale dönüşüyor. Bu sebeple 24 ay kullanım süresi olan bu yağ uzunca bir süre gidecek gibi görünüyor.. 
Ürünün tek olumsuz yanı kokusu! Böyle bir koku yok! İlk kokladığımda bayılacaktım midem ağzıma geldi resmen o kadar fena bir kokusu var, birde ağzımın içine sürdüm siz düşünün! Bir süre sonra alışılıyor ancak alışınca bile ilk kokusunu aldığınız an bir irkilme yaşıyorsunuz yinede. İçerisinde hiç bir kimyasal olmamasına rağmen, benzinmi desem, tıbbi atıkmı desem çok ağır bir kimyasal kokuyor. Koku hassasiyeti olanlar muhakkak satın alırken baksınlar, kokusuna ve fiyatına rağmen kesinlikle alınacak değerde bir ürün ancak kokuya ekstra hassasiyeti olanlar en azından bir baksınlar alırken.. 

Ben ozon yağının etkilerini bizzat yaşamış ve deneyimlemiş biri olarak Balmozon ozonlanmış saf zeytin yağını sevdim.Cildim için çok güzel bir ürün olduğunu düşünüyorum, kokusuna rağmen bitince rahatça satın alabilirim şuanki düşüncelerim bu yönde.. 

14 yorum :

  1. çok güzel yazmışsın bana da geldi ve yakında ben de bloğumda ayrıntılı yer verecem ama yok böyle bir koku diyorum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İzlenimlerini bekliyorum o halde bende.Aynen o kokusu yokmu :))

      Sil
  2. çok güzel fakat kokusu gerçekten çok ağır sırtıma sürdüm gece uyuyamadım :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her güzelin bir kusuru vardır hesabı tek kusuru kokusu işte..

      Sil
  3. kokusunu sevmesem de çok işlevsel bir ürün olduğu için tatile götürdüm kokusu hariç etkisine bayıldım tekrar alırım bittiğinde

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen kokusuna rağmen bende bitince kesinlikle alırım..

      Sil
  4. Evet sadece kokusuyla ağır ama faydalarını düşününce herseye değer bence.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen, o kokusuna rağmen etkisini görünce insan şımarıklık etmeden kullanmalı diyorum kendimce..

      Sil
  5. Bence kokusuna katlanılır işlevsel ürünlerin^^ Bize de uğra arada, sevgilerle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle katılıyorum, katlanılmalı.. Tabii ki, sevgiler..

      Sil
  6. Merhaba , blog keşif etkinliğinden geliyorum. Makeupforart blogunun sahibiyim. Blogunu takibe aldım. Bloguma da beklerim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba hoşgeldin, elbette geliyorum bloguna :)

      Sil
  7. hımmmm faydalı bilgiiiiii :)

    YanıtlaSil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel