Dax Supergro Saç Güçlendirici Bakım Yağı

Saç Bakımına dair çeşitli firmaların ürünlerini kullandım, hali hazırda kullanmadığım hatta keşfetmediğim ürünlerin sayısıda epeyce var. Bir ürüne bağlı kalmaktansa çeşitliliği sevdiğimi her fırsatta dile getiriyorum.. Bu sebeple uzun zamandır Watsons ve Gratis mağazalarında dikkatimi çeken, ancak nedense bir türlü deneme fırsatım olmadığı DAX markasının Güçlendirici Bakım yağını deneyimleme imkanım oldu.. 

hızlı saç uzatmak

Dax Supergro saç güçlendirici bakım yağı'nın vaad ettikleri şunlar; 
  • İçerisinde bulunan organik yağlar sayesinden saç ve saç derisi besler 
  • Kısa zamanda saçınızda yumuşaklık, parlaklık ve canlılık sağlar
  • Saçlarını daha kısa sürede ve daha hızlı uzamasını sağlar
  • Nem kaybına karşı saçın direncini arttır
  • Saç uçlarını tedavi eder ve kırılmayı önler

İnce telli inat saçlarıma yaklaşık 1 aydır bu ürünü kullanıyorum. Yeni çıkmaya başlayan ince bebek saçlarımın çok daha hızlı uzadığını fark ettim, verdiği dolgunluktan ziyade bu hızlandırıcı etkisi daha henüz bu kadarcık bir sürede fark ediliyor olması beni şaşırttı ve oldukça memnun etti.Keşke daha önceleri bakıp bakıpta almamazlık etmeseydim dedim kendi kendime..Supergro bakım yağı baskın olarak hindistan cevizi kokuyor, içerisinde jojoba yağı,papatya özü,badem yağı,aloe vera,avokado özü,susam yağı,buğday özü,fıstık yağı, bitkisel yağlar ve mineraller olmasına rağmen bana baskın gelen koku hindistan cevizi kokusu oldu..Çok güzel kokuyor bun uyguladığınızda saçlarınız,elleriniz..Yıkamak istemiyorsunuz o derece. (tabi hindistan cevizine karşı bir antipatiniz yoksa)

hızlı saç uzatmak

Ürünü ben şu şekilde kullanım keza kullanma talimatında da bu şekilde yazıyor.. Yıkamadan yarım saat 1 saat önce az bir miktarda parmaklarımın uçlarına aldığım bakım yağını saç diplerime güzelce yediriyorum. Bu ürünü sadece saç diplerinize uyguluyorsunuz,10 dakika masaj yaparak uygulamanız gerekiyor, biliyorsunuz saç derisine yapılan masaj saç ve ruh sağlığı açısından oldukça önemli. En aşağı yarım saat bekletmeniz kafi, yarım saatten az olmasın ancak öyle bir gece kalsın yarın yıkarımlıkta bir ürün değil.. Haftada 2-3 kez yapılması yeterli..

A&G firması DAX ve MIX kozmetik firmalarının Türkiye distribütörlüğünü yapıyor bizlerde bu sayede Dax ürünlerine ulaşabilir durumda oluyoruz.. Bu sebeple dünyaca ünlü bu güzel ve başarılı ürünleri ülkemizde satışa sunan A&G firmasına şahsım adına teşekkür ediyorum bunu özellikle belirtmek istiyorum.. Ben bu elimdeki ürün bittikten sonra tekrar alıp devam etmek istiyorum çünkü uzun kullanımda daha net ve başarılı sonuçlar elde edeceği belirtilmiş keza bende gayet memnun kalınca bu bebek ve seyrelen saçlarım için ürüne devam kararı aldım..

Bende ki 56 gr lık olan ambalajı bir de 199 grlik olan ambalajı var, daha net sonuçlar için tam boyunu alıp kullanman daha mantıklı.. Dax Supergro Saç Güçlendirici Bakım Yağı 29 tl civarlarında, net fiyat için Gratis, Watsons, ilgili alışveriş mağazaları ve sitelere göz atabilirsiniz..

www.daxmixup.com
ag-tr.com

17 yorum :

  1. 199 grammış ya ben onu fiyatı sandım :D Deneyeceğim kesinlikle şu sıralar saçlarım benden vazgeçti resmen :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah o saçlar :) Umarım yola gelirler çünkü geri dönmeleri çok zor oluyor :(

      Sil
  2. benimde kullandığım ve memnun kaldığım bir maske :)

    YanıtlaSil
  3. Henüz saç maskelerine geçemedim. Bu konuda üşengecim sanırım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fark fark edince insan bırakamıyor bir daha :)

      Sil
  4. Benim de kuzenim kullanıyor bundan harika bir ürün. İlk gördüğümde çok dandik olduğunu düşünmüştüm çünkü jöle gibi duruyor ama gerçekten işe yarıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen, kararsız kalmamın sebeplerinden biride buydu, ön yargı kötü şey bir kez daha anlamış oldum :)

      Sil
  5. Son zamanlarda çok duydum bu ürünü ben de hemen bakıyım, Watsons'da görmüştüm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bir göz atmalısın, gayet başarılı bir ürün :)

      Sil
  6. Alınacaklar listesine eklendi :) Blogunu takibe aldım canım, ben de beklerimm. :)

    YanıtlaSil
  7. Bende defalarca kozmetik mağazalarında görüp almamıştım.Yorumlarından sonra deneyeceğim.Saçlarım bakım istiyor bu aralar.Bilgilendirme için teşekkürler canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim canım.. Aynen aldıktan sonra keşke daha önce alsaymışım dedim, umuyorum ki sende benim gibi memnun kalacaksın..

      Sil
  8. kuçük boyunu kullanıyorum ve çok memnunum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Memnun kalmana sevindim canım, cidden güzel bir ürün..

      Sil
  9. bende aldım gercekten harika bi ürün

    YanıtlaSil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel