Golden Rose Velvet Matte Ruj - 21

Golden rose markasının başarılı bulduğum ürünlerinden biride bu mat olan ruj serisi..Velvet matte ismiyle piyasada olan bu rujları almayan bir ben kalmıştım ki, artık bir tane alıp denemek farz oldu diyerek 21 numaralı çok güzel bir turuncumsu rengi satın aldım nihayetinde.. Serinin o kadar güzel renkleri ve yapıları var ki, neden her seferinde görüpte şans vermemişim, alternatifleri var diyerek almamazlık etmişim anlam veremiyorum..
mat ruj
Rujların yapıları mat evet ancak Wet n wild mega last rujlar gibi de dudağı zorlayacak türde değiller.Uygulaması gayet kolay, mat olmasına rağmen dudağa pratik bir sürüm kolaylığı var.. Diğer renklerde duruşu nasıl bilemiyorum ancak 21 numaralı bu rujunda çizgilere dolma yaşamadım, gayet düzgün bir bitişi var. Hafif nemlendirici özelliğinden dolayı ekstra bir lipbalm sürmenize gerek kalmıyor.
Aslında velvet matte rujların en meşhuru 02 numaralı olan rengi ancak o tonlarda rujlarım olduğu için bir türlü elim gitmiyordu almaya, bu 21 numaralı rengi de çok fazla turuncu gibi gelse de yinede alıp denemek istedim, birde uygun fiyatlı satılan bir yer olunca aldığım yer, değer dedim ve attım sepete. Turuncu renk ruju böylesine seveceğimi hiç düşünmezdim, eve gelince buna kanaat getirdim. Ambalajında durduğu gibi durmuyor, dudakla bütünleşince çok doğal naturel bir renk çıkıyor ortaya. Dudağımda göstermek isterdim ancak yeterince dolgun dolma dudaklara sahip değilim :) 
mat ruj
Ruj mat ve kalıcı ancak gün içerisinde çok fazla yeme-içme vs yaşarsanız belki tazeleme ihtiyacı duyabilirsiniz, yine bir mega last rujlar kadar da kalıcı değiller. Ancak seri ciddi anlamda fiyatının hakkını veriyor belkide daha fazlası..Serinin diğer renklerine göz atmanızı ve mutlaka şans vermenizi öneririm..

Golden rose velvet matte rujları Gratis, Watsons, markanın sitesinden, çeşitli kozmetik mağaza ve sitelerinden satın alabilirsiniz..

12 yorum :

  1. Rengi harika! Dişleri sarı gösteriyor mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten güzel. Hayır özellikle dikkat ettim dişlerde sıkıntı yaratmıyor.

      Sil
  2. Bende 27 numarayı denemek istiyorum. Bu seri gerçekten çok güzel güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Almak istediğim bir kaç rengi daha var cidden renkleri çok hoş, teşekkür ederim canım..

      Sil
  3. Rengi çok çok güzel canım güle güle kullan. :) turuncuyu kendime hiç yakıştırmam ama en yakın zamanda gidip deneyeceğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım :) Aynen bende hiç yakıştırmazdım, ancak bu renge bayıldım, mutlaka bir bak sende :)

      Sil
  4. Çok tatlı bir turuncu :) Dişleri de sarı göstermiyorsa harika

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen tam ayarında bir renk :) Dişlerde sıkıntı yaşatmadı neyse ki..

      Sil
  5. rengı cok guzel tam bır yaz rengı :)

    YanıtlaSil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel