Golden Rose Bronzing Terra Powder SPF 15 - 103

Pek bronzer insanıyım diyemem, yüz kontürleme günlük makyajımda pratiklik açısından çok tercih ettiğim bir kozmetik ürünü değil ancak son zamanlarda allıkla birlikte sadece elmacık kemiklerimden, hafif kulak kısmıma doğru  belli belirsiz uyguluyorum. Allıkla birleştiriyorum daha doğal bir görünüm elde ediyorum. Golden Rose Bronzing Terra Powder çok uygun fiyata satın aldığım bir bronzer oldu.Çok uzun zamandır yazısını okuduğum bir üründü, bronzer kullanmadığım için şans vermiyordum ancak uygun fiyatla, 5 tl gibi bir rakamla satışta görünce denemek istedim ve satın aldım..
bronzer, bronz pudra
Ürün 101-102-103-104-105 olmak üzere 5 ayrı renk ve yapı seçeneğine sahip. Bende ki 103 tamamen mat olan rengi. Turuncu alttonlu doğal allık olarak bile kullanılabilecek yapıda. SPF 15 korumalı, yaz aylarında rahatlıkla kullanılabilir. Ancak pigmentasonunun çokta başarılı olduğunu söyleyemiycem, epey bir alımda üst üste uygulamada net rengi alabiliyorsunuz, günlük kullanım için hafif makyajlarda ideal. Kalıcılığıda keza o şekil gün içerisinde tazeleme gerektirebilir yapıda.. Biraz fazla tozutması var ancak bu çoğu üründe olabilen bir şey..

bronzer, bronz pudra
Golden Rose Bronzing Terra Powder 17 grlık bir ambalaja sahip. 17.00 tl gibi bir fiyata satılıyor, dönem dönem yapılan indirimlerde daha uygun fiyata satın alabilirsiniz.. 

6 yorum :

  1. golden rose ürünlerini bi sevmeye başladım ben de özellikle rujlarını :) güle güle kullan bu da güzele benziyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen rujlarını geç keşftemenin kızgınlığını yaşıyorum :) Bu da çok doğal duran bir allık bile diyebiliriz aslında :) Teşekkür ederim canım :)

      Sil
  2. Merhabalar ben beyaz tenliyim ve 103 numarayi kontorleme amacli da kullanabilir miyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kontr amaçlı hafif kalabilir ancak, yumuşak geçiş isterseniz yeterli gelebilir tabi teniniz biraz daha açıksa :)

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel