Maybelline Affinitone Concealer - 02 Natural

Hayatımın kapatıcısını aradığım zamanlarda Watsons'tan Maybelline Affinitone kapatıcısını satın almıştım.. Danışman bayanın kapatıcı önerileri üzerine karar kıldığım bu ürün daha sonra daha iyisini görene kadar beni idare etti. İdare etti diyorum çünkü renk uyumsuzluğu ve çizgilere dolma problemi yaşıyordum.Zaman geçtikçe de uzaklaştım, soğudum bu kapatıcıdan. 
Maybelline Affinitone kapatıcı
Ürünü aslında bir nevi Maybelline kalitesine güvenip tercih ettim hatta indirimsiz aldığım bir üründü.Ancak ne yazık ki pişman olmam çok uzun sürmedi.. Öncelikle kokusu ilk açtığım zamandan beridir ekşimsi kokuyordu çok çok hafif olmasına rağmen, ancak bir kaç ay geçtikten sonra o ekşimsi koku daha da çoğaldı, bozulmuş olabilir düşüncesiyle mağazaya gidip özellikle danışmana sorduğumda hepsinin bu şekil olduğunu söyledi, ürünün kendi kokusu sorun yok diye belirtti. Gönlüm yinede rahat etmedi, çok gerekmedikçe elim gitmedi ona.Bana göre bozuktu normal bir kapatıcının bu şekilde koktuğunu düşünmüyorum şahsen, ben ikna olmadım..

Üründen çok sağlam bir kapatıcılık beklemeyin, ne yazık ki kapatıcılığı sorunlu göz altları için yeterli gelemeyebilir.Renk eşitliği aydınlık görünüm isterseniz ancak bu ihtiyaçla alınabilir bana göre yahut hafif kapatıcılık olsun, göz altım aman aman sorunlu değil diyenlerin tercihleri arasına girebilir.. 
Çizgilere dolması ayrı bir olumsuz özelliği, ben en çok bu özelliğini sevmedim pudrayla sabitleyince pütürlü durması da cabası. 
Maybelline Affinitone kapatıcı
Ben pembe alt tonlu olan 02 Natural rengini tercih etmiştim yanlış bir seçimdi biliyorum benim cildim sarı alt tonlu ürünlerle daha iyi anlaşıyor ancak serinin en uygun rengide buydu, o an bileğimde deneyerek mi almam yoksa spot ışıklarının azizliğimidir nedir bilemiyorum bu hataya düştüm.

Çok daha başarılı bulduğum Loreal True Match kapatıcım bu saydığım etkilerin tam tersi çok daha başarılı sonuç veriyor, onu kesinlikle öneririm.Çok daha iyisini bulana kadar favorim kendisidir.. 

Kısacası ben Maybelline Affinitone kapatıcıdan memnun kalmadım, bana yeterli gelmedi çok fazla sorunlu göz altım olmamasına rağmen.. Gerek pul pul görünümü, gerek çizgilere dolması,gerek kokusu gerekse de yapay bir görünüm vermesi nedeniyle benim için sınıfta kalan bir ürün oldu. Çok daha hafif sorunu olan kişiler ürünü deneyip daha net fikir sahibi olabilirler..Watsons, Gratis ve çeşitli kozmetik mağaza-online satış sitelerinden Maybelline ürünlerine sahip olabilirsiniz..

13 yorum :

  1. baksana amaaa son yazımda bi kozmetik çekilişi duyurdum. yeni bi arkadaşımız yaa daha 13 yaşındaaa ilk çekilişiii. katılmıyo ki kimse tanımıyoooo hadi ama sen katılsanaaa noluuur bi de duyursana duysun arkadaşlar katılsın yaaa lüffeeen :)

    YanıtlaSil
  2. Aslında güzel bir ürün, hatta bence Fit me ile aynı. Karşılaştırma yazısı da yazmıştım ikisi için. Senin dezavantajın rengi tutturamamaları olmuş ki bu benim de çok başıma geliyor :( mac o kadar karanlıktır, şak diye bulunur renk, gratis o kadar aydınlık, ama çalışanlarda pek iş yok :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fit me ile aynı mı cidden? Yazısını okumam lazım o halde. Fit me merak ettiğim ürünler içerisinde çünkü. Diğer renkler çok açıktı, en olabilir bu renkti, çizgilere dolması, pudramsı görüntüsü soğuttu beni aslında.Ama bence bana bozuk ürün verdiler, çünkü kokusu cidden bir tuhaftı..

      Sil
    2. okumak istersen linki http://lifestyleofsiri.blogspot.com.tr/2015/03/maybelline-fit-me-ve-maybelline.html

      Sil
    3. Teşekkür ederim, inceliycem..

      Sil
  3. Cnm golden rose markasının kapatıcısı da güzel.İstersen bir de onu dene

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım stick olanınımı, eğer oysa uzun zamandır kullanıyorum zaten ondanda gayet memnunum. Likitini diyorsan ondan pek emin olamadığım için almıyordum ama tavsiyeni dikkate alıcam, teşekkür ediyorum..

      Sil
    2. yok cnm stick olanı kullandım.

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel