Maybelline Color Show Oje - 349 Power Red

Nar çiçeği ile kırmızı arası çok hoş bir renk bu yazımın konuğu, Maybelline Color Show 349 Power Red! Kırmızı tonlarında ojeler tırnağı olduğundan çok daha zarif ve ince gösteriyor bana göre, tüm dikkatleri ellere çekip bir kadının çok daha fazla çekici görünmesine neden oluyor diye düşünüyorum şahsen. Her mevsim yaz,kış çok rahatlıkla ve severek 'acaba mevsime kaçarmı' diye düşünmeden sürülebilen joker bir renk. Evet sürümü, kuruması, çıkarımı biraz fazla efor ve sabır gerektiriyorsa da bence tüm bunlara değer aldığınız haz. Kırmızı ojeye methiyelerim bittiğine göre ürünümüze geçebiliriz sanırım :) 
kırmızı oje, nar çiçeği oje
Maybelline'nin bu ojesi oldukça akışkan, yoğun olmayan bir yapıya sahip.Resimde de görebileceksiniz, gerek şişede olan gerekse fırçasında görünen şekliyle gayet sıvı halde. Bu sürümde çok kolaylık sağlıyor her ne kadar sıvı ojeleri sevmesemde bu ojede çizgilenme yaşamadım ve sürüm pratikliği ve sonucu gayet hoşuma gitti, sevdim diyebilirim..

Ojeyi tırnağıma tek kat uyguladım, kat katta uygulanabilir yapıda sıkıntı yaratmıyor kesinlikle.Tek kat kuruma süresi 2-3 dakikayı buluyor gayet hızlı kuruyor ve bozulma yapmıyor.Verdiği parlaklığıda sevdim, özellikle gün ışığında ışıl ışıl bir görünümü var. 
kırmızı oje, nar çiçeği oje
Maybelline Color Show ojelerin bu renginden hariç 38 adet farklı renk seçeneği mevcut.Çok hoş ve farklı renkleri var, denemenizi tavsiye ederim fiyatıda gayet uygun 5 tl gibi bir fiyatı var. Watsons, Gratis gibi çeşitli kozmetik mağazalarından satın alabilirsiniz..

12 yorum :

  1. Ne güzel bir kırmızı bu böyle. Hemen alayım. Paylaşım için teşekkürler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kırmızısı çok hoş bir ton, rica ederim :)

      Sil
  2. Bu ne güzel bir kırmızı tonu. Çok güzel gerçekten ayrıca tırnaklarının hoşluğuna diyecek hiçbir lafım yok :) herhangi bir tırnak sertlestirici falan kullanıyor musun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle teşekkür ediyorum, tırnak sertleştirici olarak süreli olmamakla birlikte Kalyon ve Nk tırnak sertleştiricilerini kullanıyorum.Genel olarak tırnak yapımda doğuştan bu şekile yakın biraz :)

      Sil
  3. Bende rengine bayilanlardanim cok cok guzelmis canim iyi gunlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  4. renk süpermiş kırmızı olsun yeter zaten :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen kırmızı olsun 10 lira fazla olsuna devam :))

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel