Süslü Kokona - Blog Şablon Tasarımı

Tatilden dönen sevgili blogger arkadaşım süslükokona blogun sahibi Tuğba'nın blog tasarımınıda tamamlayarak kendisine teslim ettim. Kendisi oldukça renkli bir kişiliğe sahip olduğu için pembe tonlarına ekstra bir zaafıda olduğundan bu eğlenceli ve renkli kişiliğini yansıtacak hoş bir tasarım yapmak istedim. Ben de zaten soft renklerin kullanıldığı blog tasarımlarını daha hoş buluyorken şansıma kaç kez bu doğrultuda tasarım istekleri geliyor:) Umuyorum ki kendisi çok daha keyifle yazılarını yazar ve bizlerle buluşturur...

Süslükokona'nın bloguna göz atmak isterseniz..

Tasarım istekleriniz için İletişim kısmından bana ulaşabilirsiniz..

blog tasarım,templates

16 yorum :

  1. Cnm ellerine ve emeğine sağlık, ne zamandır yeni bir tasarım aklımdaydi fakat bir türlü girişimde bulunamıyordum. Tasarımlarını gördükçe yaratıcılığına daha bir hayran oluyorum. Çok çok çok beğendim hatta tam olarak bayıldım ;))
    Arkadaşlar dünyalar tatlısı arkadaşıma gönül rahatlığıyla bloglarınızı emanet edebilirsiniz çünkü kendisi adeta sizin beyninizi okuyup tam da istediğiniz gibi bir blog tasarlıyor hatta isteğinizin önüne de geçiyor ;) Duyurulur. ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim tekrar keyifle kullanmanı diliyorum.Böyle beğenmiş olman beni fazlasıyla memnun etti. Bana kendinden minik detaylar vermen bu işi ortaya çıkardı, çok tatlı şeker gibi birisin tıpkı blogun gibi ;)

      Övgü veren tüm güzel sözlerin için tekrar tekrar teşekkür ediyorum canım benim :)

      Sil
  2. Merhaba... Çok güzel tasarımlar yapmışsınız. Ellerinize sağlık. Yeni görüyorum iyi çalışmalar dilerim:))
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmenize sevindim, teşekkür ediyorum :) Sevgiyle..

      Sil
  3. Çok şık ve sade bir tasarım hazırlamışsınız , ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  4. Canım yine tasarımın çok şık ve güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
  5. Harika olmuş canım ellerine sağlık ne de beceriklisin yahu :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımm çok teşekkür ederim, gizli kalmış yeteneklerimden :) :*

      Sil
  6. Blog tasarımlarınız çok güzel ellerinize sağlık.Tuğba hanımın bloguda çok güzel olmuş,güzel günlerde kullansın.Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ediyorum tasarımlarımı beğenmenize sevindim. Aynı şekilde, güzel günlerde keyifle kullansın dilerim..

      Sil
  7. Tasarımlarınız çok çok güzel, ellerinize sağlık. Tuğba'nın tasarımını çok beğenince bloğunuza uğradım ben de... Kasım sonuna kadar bayaca koşturmacam olacak. Sonrasında ben de yardımlarınızı rica etmeyi düşünüyorum kendi bloğum için :-) Dolayısıyla takibe alıyorum sizi.
    Tekrar ellerinize sağlık :-)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tasarımlarımlarımı beğenmenize çok sevindim, teşekkür ediyorum :) Elbette ne zaman dilerseniz irtibata geçebiliriz.Bende takibe geliyorum, tekrar teşekkür ediyorum..Sevgiyle :)

      Sil
  8. Bloğumu yeni açmışken böyle bir paylaşımınız görünce heyecanladım. Çok güzel olmuş, ellerinize sağlık. Bende sizden yardım istesem ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle blog hayatınızda başarılar dilerim umarım uzun soluklu ve bol katılımlı olur :) Beğenmenize sevindim, iletişim kısmından ulaşırsanız detayları net konuşabiliriz elbette..

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel