Flormar Bohemian Dream Puffy Blush Allıklar 01-03-04

Flormar'ın çıkardığı Bohemian serisi güzel bir indirime girmiş bende bir kaç şey daha alarak bu seriye sahip olmuştum..Daha sonra bir kaç ürün daha ekleyerek yaptığım alışverişin bir bölümünü buradan okuyabilirsiniz.. 

Bohemian Dream Puffy Blush allıklar krem yapıda çok hoş renklere sahipler. Elimde olan renkler 01 Free-Spirited Tan, 03 Grow Love ve 04 Boho-Chic. Alınası bir kaç rengi daha vardı, indirim bitti sanıyordum ancak devam ediyormuş, bitmeden 5 tl ye bu güzel allıklara göz atabilirsiniz..
krem köpük allık
Ele-fırçaya alındığında ilk etapta krem-köpük formunda olsa da uygulandığında ciltte pudramsı bir yapıya dönüşüyor. Her ne kadar krem allıkta olsalar elle sürümünden ziyade seyrek kıllı bir fırça ile daha başarılı verim alabilirsiniz..El ile uygulamada parmaklara çok çabuk sabitleniyor ve yayılmada sıkıntı yaşayabiliyorsunuz, rengin yarısı parmağınızda kalıyor..

krem köpük allık

01 Free Spirited Tan rengi diğerlerinden farklı bir yapıda çok daha yumuşak ve köpük forumda.Parmak ile uygulamada nasıl parmağınız batabiliyor görüyorsunuz bu renk diğerlerinden çok daha yumuşacık köpük yapısında, dikkatli kullanmak gerekiyor..

Çok güzel bir bronz kahve olan bu renk, ister allık isterseniz hafif kontür için kullanılabilecek güzel bir alternatif.. Gün içerisinde diğer renklerden biraz daha az kalıcı olsada, tazeleme gereksede en sevdiğim renklerin başında ve görür görmez elime aldığım renk bu, hatta yakın zamanda başlatacağım çekilişe de bir adet koymayı düşünüyorum, Çok seveceğinizden eminim..
Özellikle bu rengi göz kapağımın crease bölgesine gölge amaçlıda olarak kullanıyorum..Diğer renkleride hafif göz makyajlarınızda kullanabilirsiniz, bana göre çok amaçlıda bir ürün bu allıklar..
allık
03 Grow Love çok hoş bir pembe-gül kurusu..Yaza özellikle de sonbahara çok yakışan bir renk, aynı tonlarda bir ruj ve hafif bir göz makyajıyla şahane bir bütünlük sağlayacağından eminim..Bu renk allıkları ve rujları seviyorum..Yapısı  01 numarası kadar köpük değil, daha pudramsı ve pigmentasyonu daha iyi.Hemen rengini veriyor ve kalıcılığıda orta seviyede güzel..

04 Boho Chic Turuncu-Kremit rengi tonlarında.Beyaz tenlilere deli gibi yakıştırdığım bir renk. Pigmenatsyonu ve yapısı aynı 03 rengi gibi, 01 tek farklı yapıda olan.Tabi diğer renklerini bilemiyorum benim aldıklarımın içerisinde tek farklı olan o. Boho Chic yanaklarda çok doğal duran bir renk, güzelce yedirildiğinde çok hoş bir görüntü veriyor.

Flormar Bohemian Dream Puffy Blush allıklara indirim hala devam ediyorsa 5 tl ye de düşmüşken şans verin derim..

14 yorum :

  1. Çok fazla makyaj yapmayan biri olarak allık kullanmıyorum ama gerçekten çok seviyorum. Böyle bir ironi benimki de :) Ama şuan almayı düşünmüyorum değil :) Beyaz tenlilere deli gibi yakıştırdığını söylediğin için ilk bakacağım Boho Chic olacak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O halde çok seveceğin bir ürün olacak zira krem allıklar hafif makyajlar için çok daha uygun oluyorlar, teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Renkler çok güzel görünüyor :) bi indirimi incelemek lazım varsa hala ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yakalayabilirsen indirimi mutlaka şans ver derim canım :)

      Sil
  3. Ben de aldım renkler çok hoş bence :)

    YanıtlaSil
  4. Merhabaa blogger etkinlğinde gördüm sayfanı takip ettim . Benim bloğumda da beklerim. Bu arada şablonunu çok beğendim .Ücretli şablon mu ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba hoşgeldin ancak ismini göremedim listemde.Üstelik blogunu takip edebilmem için İzleyiciler gadgetini aktif etmen lazım, blogunda yok! Teşekkür ediyorum beğenmene sevindim, hayır şablon kendi tasarımım..Sevgiler..

      Sil
  5. 01 ile 04 çok güzelmiş. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  6. bu seriden iki allıkta bende var özellikle hippie festi çok severek kullanıyorum:) buarada blogumda benefit hoola set hediyeli çekilişim var. katılıp blogunda paylaşırsan çok çok çok sevinirimm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenilmeyecek gibi değil ki :) Canım elbette katılmak isterim, çok merak ettiğim ürünler var içerisinde şimdiden bol katılımlı olsun dilerim :)

      Sil
  7. Hepsi çok güzel cnm, köpük formda olması mükemmel. Ben de bir ara bakmıştım, kalıcılığını ve renklerini çok beğenmiştim ama çok allığım olduğu için almamak için kendimi zorladım :) Öpücükler kocamannn... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorma canım bende zor dayandım bir derken bir kaç oldu :)) Benden de koskocaman öpücükler.. :)

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel