Le Petit Marseillais Onarıcı Dudak Kremi

Le Petit Marseillais duş jellerini sevdiğimi ilgili yazımda belirtmiş, özellikle dudak balmlarını merak ettiğimi söylemiştim. Böylesine güzel kokulu ürünleri olan bir markanın dudak balmları kim bilir nasıl güzel kokuyordur diye düşünmüştüm.. Ancak pekte öyle değilmiş, sandığım balmlardan çok daha farklı bir yapıda balmlarmış.. Ben var olan 2 çeşidini de aldım, ilk olarak Onarıcı dudak kremini açtım ve kullanıyorum, diğer Besleyici olanını henüz açıp kullanmadım,deneyimleyip onunda yazısını paylaşıcam sizlerle..

lip balm

Parlaklığı olmayan, tamamen şeffaf sadece ve sadece bakım için üretilmiş. İçeriğinede dikkat edecek olursak bunu çok daha net görebiliyoruz.. Balmın içerisinde Shea butter, aleo vera, balmumu mevcut. Özellikle balmumunun etkisini dudaklarınızda çok net hissedebiliyorsunuz.Dediğim gibi tamamen bakım içerikli bir balm, diğer balmlar gibi dudakta belli olan bir yapısı yok, şeffaf yok gibi görüntü oluşuyor, daha doğrusu bir görüntü oluşamıyor diyebiliriz :))

lip balm

Kuru dudaklara çok iyi gelecek bir ürün bana göre.Shea yağı ciddi anlamda çatlamış ve kurmuş cilt için çok faydalı ve böyle bir içeriğe sahip bu balm oldukça fayda sağlayacaktır diye düşünüyorum...Yalnız tek sıkıntım yada hala alışamadığım, balmı sürünce balmumunun etkisiyle oluyor sanırım, bu dudaklarımı yalama hissi oluşuyor.. Onardığını, birşeylerin doğru gittiğini biliyorum evet ancak o hisse bir türlü alışamadım.. Onun dışında dudaklarımın kullandığım süreçte daha pürüzsüz olduğunu ve renginin tek renk olduğunu gözlemledim.Gün içerisinde evde kullanıyorum ancak çoğunlukla geceleri yatmadan önce sürüyorum, böyle çok daha etkili olduğunu düşüyorum cilt bakım ürünlerinin..

Le Petit Marseillais ürünlerini bir çok kozmetik mağazasında, alışveriş marketlerinde ve online satış sitelerinde bulabilirsiniz.. 

8 yorum :

  1. Bal mumu etkisi varsa baya kalın bir tabaka bırakıyor olmları. Aslında benim balmlarda aradığım tam da bu özellik. Çok şeffaf kalanları sevmiyorum. Ay sevicem ben bunu :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok çok kalın bir tabaka bırakmıyor diğer içeriğindeki maddelerinde etkisiyle o etki çok sert değil ancak sürümü de öyle diğer balmlar gibi yumuşak değil, biraz zorluyor dudağı, umarım seversin :)

      Sil
  2. slm cnm kış gelirken güzel bir ürünle tanıştırdın bizi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba canım, rica ederim evet kışın çok fayda sağlayacak bir ürün :)

      Sil
  3. ben daha yumuşak yapılı balmlardan hoşlanıyorum nivea gibi bu sertse sevmem muhtemelen..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok sert değil ancak nivealar gibi de yumuşak yapıda değil, denk gelirsen bir dene istersen hoşuna gidebilir belki..

      Sil
  4. güle güle kullan :) ben flormarın black berry olanını çok sevdim ya :)

    YanıtlaSil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel