Maybelline Dream Touch Krem Allık - 02

Maybelline Dream Touch allıklar 02 olanı bu yazımın konuğu.Aslında artık satışta değil diye biliyorum yanlışta biliyor olabilirim ancak severek kullandığım bir ürün olduğu için paylaşmak istedim sizlerle.. 

şeftali allık

Ben her ne kadar allık diye bilinse de, far olarakta severek kullanıyorum. 02 olan rengi şeftali tonlarında tam yaz aylarına ve açık tenlilere yakıştığını düşündüğüm bir renk. Yanakta doğal duran, krem olması sebebiyle toz allıklardan çok daha homojen duran bir yapısı var.. 

şeftali allık

Ürün oldukça kremsi bir yapıda, yumuşacık ve ciltte çok kolay dağılıyor. Kontrolü kolay sağlayabiliyorsunuz bu anlamda oldukça pratikte bir ürün.. Bahsettiğim gibi ben far olarakta kullanıyorum.Göz kapağımda baz niyetine, katlanma bölgesinde ve tüm göz kapağımda çok başarlı ve hoş sonuçlar alıyorum.. Sizlerde böyle beğendiğiniz allık ve bronzerlarınızı far olarakta kullanıp farklı alanlarda da değerlendirebilirsiniz..

Maybelline Dream Touch allık 7,5 grlık bir ambalaja sahip, hala satışta ise şans verin derim..

13 yorum :

  1. Valla rengi çok hoşuma gitti, hakikaten far olarak çok güzel kullanılır, rengi çok tatlı ^-^ Ellerine sağlık canım :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım beğenmene sevindim, evet çok şeker duran bir rengi var :)

      Sil
  2. Rengi çok hoşmuş canım..

    YanıtlaSil
  3. Bendede var bır adet bayılıyorum yapısına duruşuna, gule gule kullan kuzum,ama ne yazıkkı artık raflarda yer almıyor :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mi canım artık yok! Keşke olsa yapısı ve rengine bayılıyorum bende..

      Sil
  4. Bayıldık bu ürüne çok güzel bir yazı olmuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, aynen çok güzel bir ürün..

      Sil
  5. Cok guzelmis umarima satıştadir :( blogunuzu takibe aldim bende bloguma beklerim:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım öyledir :( Elbette geliyorum blogunuza :)

      Sil
  6. far olarak benzer renklerim var ancak krem allık kullanmak beni korkutuyo :) Açıkçası tozlara toplara kompaktlara o kadar alışmışım ki sanki krem yapışım yuzumde kalıcak gibi geliyo ilk fırsatta bu olmasa bile gidip deneyip bu ön yargımı kıracağım :) Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Krem allıkların o doğal bitişleri insanın aklını çeliyor, yoksa toz allıklar daha kolayıma geliyor :) Ama bu ürünü far olarak o kadar sevdim ki, son zamanlarda iyice bu şekil kullanır oldum :) Rica ederim umarım sende beğenirsin :)

      Sil
    2. walla yenicem o korkumu en kolayıma giden yerde flormar rahat bir mağazası var orda deneyeyım bari :) ya da gratis de :) Yan yanalar zaten :) Ama denicem :)

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel