Pretty: Perfect Eye Roll on Concealer

Yeni yeni ürünler keşfetmeye bayılıyorum. Markalara karşı ön yargıyla yaklaşmamayı hatta genel olarak hayatımızda ön yargılara yer vermemeyi öğrenmeliyiz diye düşünüyorum, biraz zorlansakta en doğrusu bu. Bu sebeple geçen günlerde Gratis'ten bir kaç şey almıştım ki o an ilk kez gördüğüm bir roll on kapatıcıya denk geldim. Pretty: perfect eye roll on concealer o gün gözüme çarpan bir üründü, fiyatının da bu kadar uygun olduğunu görünce ekstra bir merakımı cezbetti ve sepete atıverdim.

göz altı kapatıcısı

Daha evvel roll on bir kapatıcı kullanmamıştım.Garnier roll on kapatıcıyı henüz kullanmamışta olsam ( biraz temkinliyim markaya karşı ) görünüş olarak evet ona benzetiyorum.Yalnız bu kapatıcının bilyesi Garnier'ın ki gibi demir bir bilye değil, tamamen plastik.Bu sürümünü de biraz zorlaştırıyor.
göz altı kapatıcısı
Kapatıcı yoğun olmayan akışkan bir yapıya sahip.Kapatıcılığı her ne kadar ambalajında yazdığı gibi orta ton koyu halkalar için mükemmel kapatıcılık desede ne yazık ki orta ton olmasına rağmen oldukça açık bir renge sahip. Kapatıcılık deseniz keza öyle ortadan düşüğe doğru. Bana göre normal kapatıcınız üzerine yahut çok fazla göz altında sorunu olmayan kişilerin sadece aydınlık vermesi için kullanabileceği ortaya yakın standart bir ürün.. Limon ekstresi ile göz altlarınızı ferahlatmayı vaad ediyor, evet uygulamada narenciye kokusunu rahatlıkla alabiliyorsunuz. Çok hoş bir kokusu var, en çok hoşuma giden tarafı bu kokusu oldu..

göz altı kapatıcısı

Uygulandıktan sonra pudramsı bir yapıya bürünüyor. Göz altlarında pul pula yakın bir görüntü oluşuyor, bunun önüne geçmek için çok çok iyi bir şekilde göz altınızı nemlendirdikten sonra bu ve bu tarz ürünleri uygulamanızı öneririm. Kalıcılığı ortanın altında, ileriki saatlerde tazeleme ihtiyacı hissedebilirsiniz..Dediğim gibi ağır olmayan, çok çok hafif makyajlarda kullanılabilir yapıda bir ürün..

Gratis mağazalarında satılan Pretty: perfect eye roll on concealler 4.90 tl gibi çok uygun bir fiyata satılıyor. Sizde deneyimlemek ve hafif makyajlarınızda yer vermek için minik bir şans verebilirsiniz..

4 yorum :

  1. Ben kullanmadım hiç sayenizde deneyebilirim asllında..Teşekkürler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim, deneyimlemek güzeldir elbette :)

      Sil
  2. Ferahlatıcısı yorgunluk karşıtı olanı var bırde bunun bır aralar garnıerınde vardı onu denemeyı dusunuyorum bende.Bu urunude guzel gozukuyor gule gule kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir bu vardı ferahlatıcısını göremedim, eğer denk gelirsem onuda bu fiyata denemek isterim. Teşekkür ederim..

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel