Elf Powder Brush - Pudra Fırçası

Sevgili Bilgentolis'in videolarında çok uzun zamandır gördüğüm, kendisinin de favori fırçalarından olan Elf'in Powder Brush'ına yer vermek istiyorum bu yazımda.. Malumunuzdur ki Elf ülkemizde satışta olmayan bir marka ancak bir kaç alışveriş sitesinde ve instagramda yurt dışından getirip satışını yapanlar var. Uzun zamandır aklımda olan bu fırçayı Beauty joint'in Ebay'daki dükkanından yaklaşık 3 hafta kadar önce satın aldım..
elf pudra fırçası
Ebay'dan sıklıkla alışveriş yapıyorum, güvendiğim satıcıları tercih ediyorum vurulduğum aklıma yazdığım burada olmayan ürünlere öncelik veriyorum. Genellikle kore ürünleri olmakla birlikte bir çok ülkenin ürünleri mevcut. Beauty joint biliyorsunuz ki Amerika'da olan bir satış mağazası. Buna rağmen koreden aldığım ürünlerden çooook daha kısa sürede geldi, buna hem sevindim hem şaşırdım..

Bu pudra fırçasını Bilgen'den o kadar çok övgüyle dinledim ki, kullanmadan aşık oldum :) Birazda şüphe vardı açıkçası. Ne var ki acaba bu kadar bir fırça altı üstü dedim ancak kullanmak gerekiyormuş arkadaşlar. Bir fırça bu kadar işlevsel olurmu? Hem pudra, fondöten,allık,kontür her uygulamaya o kadar müsait ki. 
Elf pudra fırçası
Kılları sentetik, gayet sık ve tok ama yumuşacıkta bir yapıda. Cilde sürümde asla sıkıntı yaratmıyor. Ürünü içine çekmiyor, özellikle pudrayı aldığı gibi yüzünüze uygulayabiliyorsunuz.. Gayet hafif, ortadan ayrılacakmış gibi duruyor, bir kaç yerde hatta Bilgen'de de ortadan ayrıldığı görmüştüm bant ile yapıştırmıştı, sanıyorum belli bir süre sonra buda ayrılabilir, yapıştırıp yola devam edicez o zaman da :) 

Ülkemizde dışarıdan getirip satan satıcılar 3 dolara satılan bu fırçayı biraz fazla farkla satıyorlar, açıkçası ben buradan almak istemedim, çok denk geldim ancak mantıklı bir satıcıya rastlayamadım. Ebayda da denk gelince kayıtsız kalamadım.. Bu sebeple Beauty joint'in kendi sitesinden veya Ebay'daki dükkanından fırçaya ve diğer ürünlere göz atabilirsiniz.. Ben bu fırçaya tek kelimeyle bayıldım.. 
Elf Powder Brush'ı size de kesinlikle öneriyorum hatta almışken bir kaç tane daha almanızı tavsiye ediyorum :)

7 yorum :

  1. güle güle kullan tatlım güzel görünüyor :)

    YanıtlaSil
  2. blogger keşif etkinliği sayesinde buldum bloğunuzu bende beklerim... sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz ancak listemde isminizi göremedim..Sevgiler..

      Sil
  3. keşke satılsa TR'de çok beğeniyorum bunları..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen keşke çok daha kolay bulabilsek, aklımda bir kaç fırçası daha var..

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel