Real Techniques Powder Brush - Pudra Fırçası

Yazmakta epeyce geç kaldığım severek kullandığım pudra fırçam Real Techniques Powder Blush bu yazımın konuğu.. Uygun fiyatlıdan bir tık üst ancak indirim dönemlerinde gayette uygun fiyata satın alınabilir bir fırça.

Markanın ürünlerini seviyorum, diğer fırçalarında olduğu gibi sentetik kılları ürünü içerisine çekmeden gayet başarılı bir şekilde cildinize uygulamanıza olanak sağlıyor.. 
pudra fırçası
Powder Brush sık yapıda olmasına rağmen yumuşacık kıllara sahip. Ürünü çok güzel kavrayıp cildinize eşit miktarda yayıyor.Yüzünüze sürdükçe süresiniz geliyor o denli yumuşak. Bana göre Real Techniques'den alınması gereken fırçalar içerisinde en başta geliyor. 5 kez yıkadım bugüne kadar tek bir kıl dökmedi,bu anlamda beni sıkmayanda bir fırça.Kuruma süreside diğer fırçalarıma göre çok daha kısa ve çok kolay arınıyor. Bebe şampuanı ile temizliyorum en kolay arınan fırçalarım oluyor..
pudra fırçası
Gerek kompakt gerekse toz pudralarımı rahatlıkla ve eşit dağıtarak uyguluyorum cildime.. İndirim dönemlerinde şans vermenizi istediğim bence gayette başarılı bir ürün.

Real Techniques fırçalara Gratis,Watsons mağazalarından ve çeşitli online alışveriş sitelerinden ulaşabilirsiniz..

8 yorum :

  1. Satildigi yerleri yazmaniz cok iyi olmus :) pek cok kisiden olumlu yorum duymustum bu fircalar hakkinda ama nerde satildigini bi turlu ogrenememistim, tesekkurler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim, umarım sizde rahatlıkla ulaşıp memnun kalırsınız :)

      Sil
  2. bu fırçayı ben de severim...

    YanıtlaSil
  3. bu fırçayı seviyorum gayet hoş

    YanıtlaSil
  4. Real Techniques fırçaları fiyatına göre müthiş fırçalar bence, pudra fırçasını indirimde bulursam alacağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle. İndirimde denk gelirsen mutlaka edin bencede..

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel