Benri Makyaj Temizleme Mendili - Normal ve Karma Ciltler

Benri makyaj temizleme mendillerinden Normal ve Karma ciltliler için olanını bir süredir kullanıyorum. Çok yoğun makyajlarımda kabasını almak adına ilk olarak makyaj temizleme mendillerini kullanıyorum yine aynı şekilde üşengeçlik damarlarımda deli gibi dolaştığı zamanlar elimin en sık gittiği ürünler bu mendiller.. 
Benri'nin bu temizleme mendillerini sevdim diyebilirim. Cildimi çok kurutmayan içerisinde A,E,F vitaminleri bulunan,macademia yağı katkılı, Ph5.5 dengeli, Normal ve Karma ciltler için olduğu gibi Kuru ve Hassas ciltler içinde olanı mevcut bir makyaj temizleme mendili..
Temizleme Mendili
En sevdiğim özelliği ise bu mendillerin içerisinde Paraben ve Alkol içermemesi.İçim bir nebze de olsa rahat kullanıyorum diyebilirim..Dermatolojik ve Oftamolojik olarak test edilmiştir deniyor.. Temizlemesi güzel, çabuk kurumayan yapıda. Ben çok ıslak temizleme mendillerini sevmiyorum bu tam istediğim ayarda, yeterli geliyor bana.. İçerisinde 25 adet mendil bulunuyor.

Benri Makyaj Temizleme Mendillerine ve mağazanın kendi markalarından biri olan Benri'nin tüm ürünlerine Gratis mağazalarından ulaşabilirsiniz..Temizleme mendillerinin fiyatı 3,5-4 tl civarı..

15 yorum :

  1. bunu denemedim ama aklımda ...

    YanıtlaSil
  2. Bunu ve yeşil olanını -kuru ve hassas ciltler için olan- denedim yeşilden memnun kaldım fakat bu göz çevremi yaktı. Yeşil olanın kokusu da daha güzel tavsiye ederim. Çok uygun fiyatlı fiyat - performans açısından çok iyi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öylemi bende öyle bir sorun olmadı, cilt yapısıyla alakalı sanırım.Yeşil olanın mutlaka deniycem o halde teşekkür ederim :)

      Sil
  3. Aslında markette görsem almak istemem. Markası bilinmedik diye. Sizlerin yorumuyla görüşüm değişiyor. .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benri'nin hemen hemen her ürünü çok başarılı. Fiyat olarak uygunluğu performansına hiç yansımayan ürünler, tavsiye edebilirim rahatlıkla..Özellikle asetonlarını deneyin derim..Teşekkür ederim bu arada güveniniz için..

      Sil
  4. denemedim ama paraben olmamasından ötürü bi şans verebilirim :)

    YanıtlaSil
  5. Temızlemez cok ıyı, bıde goz makyajınımı ozellıkle dıye almadım ama bakıyım madem canım,Gözde nasıl buarada ıyımı sertleştırıyormu acıtıyormu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım bu tarz temizleme mendillerini zaten komple bir temizlik için kullanmıyorum, daha çok kabasını almak ve çok nadirde olsa uğraşmak istemediğim çok yorgun zamanlarda.Benim gözlerimde bir yanma vs olmadı ama ciltten cilde ve hassasiyete göre değişebiliyor.Fiyatı çok uygun denemek için indirimde vs de denk gelirsen bir al bak bakalım, sevebilirsin belki.

      Sil
  6. ben de markasını duymadım diye almazdım ama yorumunuzdan sonra deneyeceğim:) rossmandan adını şimdi hatırlayamadığım bir makyaj temizleme mendili almıştım ama pek iyi değildi, ben rimel de sürmüyorum sadece göz kalemi onu bile doğru düzgün çıkaramamıştı:/ yoksa bunlar göz makyajına kullanılmıyor mu? normalde evde göz makyajı için kullandığım bi solüsyon var ama acil durumda, dışarda silmem gerekirse diye almıştım ama şimdi şüpheye düştüm göze kullanılmıyo mu acaba diye?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim denk gelirseniz Gratis'te şans verebilirsiniz :) Şimdi bu tarz temizleme mendiller, solüsyonlar yahut temizleme sütü, suları kadar etkili değiller. Yada ben o kadar etkili olan mendile denk gelmedim diyeyim. Makyajın kabasını almak adına ilk adımda kullanılabilir evet ama bu tertemiz bir temizlik vermez elbette. Göz makyajı için ise bu tarz mendiller göz çevresinin hassas olması nedeniyle biraz fazla zorlayıp sıkıntı yaratabilir ayrıca gözde yakabilir, özellikle göz içindeki kalemi çıkarmak için bu tarz mendilleri kullanmayı pek tercih etmiyorum, tavsiyede etmiyorum..

      Sil
  7. Alman LR kozmetik markasını duydunuz mu? Avon ve Oriflame gibi üyelik sistemiyle kendinize indirimli ürün alabiliyor veya temsilci olup ürünlerin satışını yapabiliyorsunuz. Ben 1 yılımı tamamladım, hem kendi ihtiyaçlarımı karşılıyorum, hem de ekibimi kurdum ve hatırı sayılır bir gelirim var. İlginizi çekeceğini düşünüyorum, bir bakın lütfen ;)

    YanıtlaSil
  8. LR ürünlerini araştırmanızı öneririz.

    YanıtlaSil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel