Flormar Extreme Color Lacquer Likit Rujlar

Flormar Extreme Color Lacquer likit rujları Flormarın büyük indiriminde tanesi 5 tl'ye düştüğü zaman almıştım. Kendime en uygun bulduğum kullanabileceğim renkleri tercih ettim, bir rengi daha var istediğim bakalım kaldıysa onuda almak istiyorum.. 
kalıcı rujlar
Bu likit rujlar oldukça pigmentli ve yoğun yapıdalar. Dudakta aşırı yapış yapış bir his oluşturmuyorlar. Çok hafif bir sürümü bile tüm dudağa yetiyor o kadar yoğunlar..Kalıcılıkları keza bir o kadar başarılı. Gün boyu kendimden geçerek bir şey yiyip içmezsem :) tazeleme gereği duymuyorum. Hatta bir peçete ile üzerinden aldıktan sonraki o görüntü benim çok daha hoşuma gidiyor.
pembe ruj,lila ruj
 Özellikle 10 numarası Pop Into My Mind favorim, en severek kullandığım rengi bu.Yaz kış kullanabileceğimi düşünüyorum.Çok hoş bir lila.. 

bordo ruj,vişne çürüğü ruj
Dışarıdan koyu bordo gibi gibi görünse de asılında vişne çürüğü olan 09 numarası 1960s! rengi en az sevdiklerimden.Zor bir renk olduğu için yapısından kaynaklı biraz fazla bulaşma yapabiliyor. Yinede bu rengi çok çok hafif dudağıma değdirip dağıtarak kullanmayı seviyorum, dudağa doğal bir renk veriyor, günlük ölü görünmemek adına bu şekidle kullanım hoşuma gidiyor..
kırmızı ruj
02 Freedom Spirit çok hoş bir kırmızı, bunuda aşırı değil hafif sürerek kullanmayı seviyorum, çünkü cidde renkleri çok yoğun ve pigmentasyonu çok çok başarılı.. 

Kalıcılıklarını anlamanız adına kolumda da görüyorsunuz defalarca sildiğim halde kalıcılığı çok başarılı. Sevmediğim özelliği yok diyebilirim, yoğun sürmedikçe sıkıntı yok benim için.. 
Flormar bohemian serisi extreme rujlara indirimin hala devam ettiği yerlerde denk gelirseniz şans vermenizi isterim..Renkli eyelinerlardan ve bu rujlarından kesinlikle bir tane en azından edinin derim..

16 yorum :

  1. 10 numaraya bende bayıldım :)

    YanıtlaSil
  2. bende de party pink isimli olanı var bayılıyorum ya!Sanki normal rujun erimiş hali gibi nasıl güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O renkte çok hoş, kendime yakıştırmadım ama o renge bayılıyorum bende, özellikle ojede :)

      Sil
  3. Herkes denedi bir bana nasip olmadı şu glosslar :)

    YanıtlaSil
  4. Çok hoş duruyorlar canım güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  5. Glosslardan pek hoşlanmıyorum çünkü genellikle yapış yapış bir yapıda oluyorlar. Yapı bakımından öyle mi bu likit rujlar? Farklı renklerine bakmak lazım =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında evet yapı olarak yapış yapışlar ancak diğer gloslar kadar değil, ağırlık yapmıyor dudakta.Zaten okadar pigmentlilerki, gloss değil ruj dense daha yerinde olur aslında.. En azından bir tanesini alıp deneyebilirsin bence, bulabilirsen bir bak 5 tl denemek için değer gibi :)ben 1 tane aldım ilk olarak sonra diğer ikisinide almak istedim düşün :)

      Sil
  6. 01 ve 09 bende de var ve favorim hatta bugün 09 olanı kullandım.Kalıcılıklarını bende çok seviyorum canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nude rengini bulamadım canım onu çok istiyordum ama bugün baktım yok gelmeyecekmişte artık :( Aynen canım kalıcılıkları çok iyi..

      Sil
  7. bende çok beğendim flormarın bu rjularını, benim dudaklarımda ruj durmuyor ne kadar kalıcı olsa bile ama bu seri bir harika çok cazip bir fiyata indirimde 5 tl ye almıstım üstelik o zaman bir stoklama yapmadığıma çok pişmanım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen ilk başladığında burun kıvırmıştım en istediğim renklerden biri o sıra bitmiş işte, sonrasında aldıklarım için mutluyum ama :)

      Sil
  8. kızlar bende 09 numaralı glosu aldım birde bu glos için dudak kalemi düşünüyorumda acaba sizler ne öneririsniz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım uygun fiyatlı olarak emily dudak kalemlerini önerebilrim onun dışında essence başlı başına ruj kıvamında kalemler, koyu bordo olanı yaklaşık olacaktır.Ayrıca taşmasını önlemek istiyorsan sadece,biçimli dursun diyorsan essence şeffaf dudak kaleminide alabilirsin :)

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel