Karışık Yılbaşı İndirimi Alışverişi

Bir geleneksel Yılbaşı indirimini de böylece geride bırakmanın haklı gururunu yaşıyorum her ne kadar istediğim bir kaç ürüne yetişemesemde genel anlamda güzel bir alışveriş oldu diyebilirim. Bir önceki büyük Gratis indiriminde kişisel bakım ürünlerine ağırlık verdiğimden dolayı, bu indirimi kozmetik ağırlıklı değerlendirmek istedim.. Hal böyle olunca farklı yerlerden yaptığım alışverişlerim bu şekilde..
the balm indirim alışveriş
İlk olarak Watsons girdi indirime malumunuzdur ki, bende sadece merak ettiğim bir ürün olan Rimmel Londonn Wake Me Up fondötenini almak istedim. Pek çok seveni var bende denemek istedim,ilk kullanmamda bu ne sim kutusu desemde daha hafif kullandığım bir gün aldığım olumlu bir tepki ona ısınmama neden oldu birden bire, arayı ısıttık, detaylı yazısını neden böyle düşündüğümü ilgili yazısında sizlerle paylaşıcam elbette.. Fiyatı indirimle 14,90 tl.

Bir kaç ürün ambalaj değişikliğine gireceği için oldukça uygun fiyatlı satılıyorlardı, bende içlerinden NYC Show Time Volumızıng Mascara'sını aldım çok uygundu 2,99 tl gibi bir fiyata günlük kullanabilirim diye düşündüm..

Rimmel London Magnıf eyes tekli farlarıda ambalaj değişecekmiş aynı 2,99 tl ye bir adet alıverdim.Aslında istediğim renk kalmamıştı onu bu fiyata almış olsaydım çok daha mutlu olurdum kesin :) 


Ardından Gratis indirimini duyurdu, asıl bombayı orada yeni çıkan paletinde beklerken ne yazık ki yılbaşı için üretilen bu özel serisi indirime dahil edilmedi, halbuki bir çok kişi In the Balm of Your Hand paletini bekliyordu, ne çok alım olurdu keşke yapmış olsalardı, bu indirimi en çok onun için bekliyordum zira, bir çok başarılı ürün bir palette birleşmiş, tek tek almaktansa bu şekilde alıp bitirip yeni farklı ürünler almak çok daha mantıklı geliyor bana..Bakalım belki diğer bir indirimde dahil ederler kim bilir, vardır bir bildikleri ;)

İçerisindeki renklere bayıldığım, boyut olarakta rahat kullanılabilir diye düşündüğüm, mat farlarla makyajı seven biri olarak The Balm Meet Matte Nude paletini bu alışverişimde tercih ettim. Aslında aklım karıştı, normalde 31 Aralığa kadar indirimde olan bir üründen bu indirimde o fiyattan düşmesi beklenmezmi? Ben mi yanlış biliyorum, asıl fiyatından düşüş yansımış etikete anlam veremedim.. İndirimli Fiyatı 53,91

Aslında Balm Jovi'mi alsam acaba diye düşündüm Nude Tude'yi alırken.Sadece 3 hafta gibi bir süre kullandığım sonrasında fıratboy allığım ile çook sevdiğim canım arkadaşıma düğün önü verdiğim paletim içimde kalmıştı, ancak aklımda fena halde de Tude vardı, içerisindeki renkler özellikle 2-3 rengi var ki bitseler onlar için tekrar alabilirim diyorum. Balm jovi'den azda olsa hevesimi aldım diyerek rotayı değiştirip The Balm Nude Tude'den yana kullandım tercihimi, iyikide kullanmışım diyorum, bu palete bayıldım! Dude daha pembemsi,açık tonlarının ağırlığındayken, Tude daha nude, toprak tonlarında severek kullanacağım bir palet oldu.. İndirimli Fiyatı 43,11 tl.

The Balm Meet Matte Hughes Likit rujlardan Adoring aklımda alış sırasına göre 3.sıradaydı.Charmıng, Commited ve Adoring sıralamamda malum stokların yetersiz olması,kapılar açılır açılmaz yığılmalar neticesinde, diğer istediğim iki rengide bulamadım, Adoring te ilk gün kalmamıştı 10 gibi gittiğim halde üstelik. Hafta sonu sevkiyat gelecekmiş gelebilir denmesi üzerine gittiğimde Adoring'i alabildim, diğer iki renkte çıkmamış gelen ürünlerden,ilginç.. İndirimli fiyatı 18,81

Real techniques fırçaları seviyorum, allık fırçasını almak istiyordum güzel denk geldi. Blush Brush'ın allığı eşit ve homojen dağıtması oldukça başarılı deniyor, seriyi tamamlamaya devam ediyoruz bakalım.. İndirimli Fiyatı 27,50

Loreal Paris Skin Perfection günlük nemlendiricisini kullanmış ve sevmiştim, hazırda güzel indime denk gelmişken almak istedim, kokusu dokusu hoşuma gidiyor..İndirimli Fiyatı 15,90.

Diğer marketlerinde indirim oranları çok hoşuma gidiyor benim özellikle Migros ve Kipa çok güzel indirimler yapmaya başladı son zamanlarda, her ne kadar öğle saatleri bile olmadan talan edilse de, yetişebilene çok güzel indirimler bana göre..Bende Kipa'nın indriminden faydalanıp diğer yerlerdeki %50 ile alakası olmayan fiyatlarını değerlendirip Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme suyunu satın aldım. İlk kez kullanıcam Loreal'den çok memnunum ancak bununda seveni bir hayli var, indirimde güzelken, az da kalmışken deneyeyim dedim.İndirimli Fiyatı 8,90 tl.

Yerel bir kozmetik mağazasından Siyah ve grisini kullanıp memnun kaldığım, Maybelline Master Drama Dark Brown göz kalemini satın aldım.. İndirimli fiyatı 8,5 tl.

Yine aynı mağazadan nude rengini kullandığım asansörlü kalemlerden Flormar Style Matic göz kaleminin S01 rengini satın aldım..İndirimli Fiyatı 9.50 tl.

Son olarak yine aynı mağazadan Essence transparan dudak kalemini satın aldım. Bunun ne kadar işe yaradığını bilemiyorum henüz denemedim ancak ilgimi çeken bir üründü, denk gelince almak istedim.Essence dudak kalemlerine bayılıyorum, kalem değil rujlar sanki :) İndirimli Fiyatı 2,50 tl

Benim Yılbaşı İndirimi alışverişim bu şekildeydi, umarım herkes severek ve güzel günlerde kullanır aldıklarını..

19 yorum :

  1. Ne kadar güzel şeyler almışsın . güzel günlerde kullan. Ben de Migros'dan RT Setting Brush'a bakacağım sanırım. Gerçi kaldığını sanmıyorum ama :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim daha güzelleri senin olsun canım.. Bulunduğum şehirdeki Migrosta RT fırçalar satılmıyor ne yazık ki olsaydı çok daha uyguna satılırlardı onlarda eminim:) Umarım bulursun canım :)

      Sil
  2. Watsonsadan ürünleri çok uyguna almışsın bizim burdakinde yoktu :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı ilde olsa çarşıdakinde olan forumdakinde olmuyor mesela aynı şehirde bile farklı, bende pek anlamıyorum bunu..

      Sil
  3. Cok guzel fiyatlara cok guzel urunler almissin gule gule kullanman dilegiyle ☺️ Transparan kalemi cok merak ettim dogrusu izlenimlerini yazarsan sevinirim. Ben de bloguma beklerim ☺️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Evet Transparan kalemi iyice bir deneyip işe yarayıp yaramadığını test ettikten sonra sizlerle paylaşıcam, umarım diğer kalemleri gibi başarılıdır :)

      Sil
  4. Ahh ahh böyle güzel indirimleri kaçırmak çok üzücü .Neyse artık 15 tatilde belki yine indirim olur :) Harika şeyler almışsın ve fiyatları ne kadar da uygun.Hepsini güle güle kullan cnm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgililer günü indirimi, kadınlar günü indirimi en yakın olanlar canım onlara bölebilirsin listeni :) Evet şansıma güzel denk geldi uygun fiyatlı olanlar, teşekkür ederim canım :)

      Sil
  5. Bayılıyorum alışveriş yazılarına ^-^ Çok güzel bi alışveriş olmuş canım güle güle kullan :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen benimde en sevdiğim yazılar alışveriş yazıları, nasıl bir hazsa bayılıyorum :) Teşekkür ederim canım,daha güzelleri senin olsun inşallah :*

      Sil
  6. çok sevimli bir alışveriş olmuş iyi günlerde kullan hepsini :) Ben sadece Gratisden yaptım bu sefer. Ama ıcım kalmadı değil Rossman ve Watsons da :) bi dahakıne artık :) Lazım bişiler varmıydı dersen fiilen hayır fikren evet :) denemek istediklerim vardı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O fikirler yolda çıkarıyor ya zaten insanı :) Bende batiste istiyordum çokta uygunmuş fiyatı ancak ne yazık ki büyük boyu yokmuş mağazada şaşırdım,küçük boyu 15 tl satılıyordu, yazılara baktım büyük boyunu 17tlye alan varmış, şanssızlık, inşallah sevgililer gününe bakalım :)Teşekkür ederim canım benim :)

      Sil
    2. batısteye baktım ama watsons da mı satılıyordu acaba dedım bızım gratıs de yoktu cunku kalmama gıbı bı durumda degıldı aslında ama.. bende boylelılıkle schwarzkopfunkını aldım onu da sevdım suanlık bı sorun yok :)

      Sil
    3. Yazında gördüm schwarzkopfunkını deniycem bende ilgimi çekti,yazısını bekliyorum canım senden :)

      Sil
    4. daha ılk kullanımdayım hala ama ozellıkle bı kac kere daha deneyıp yorumlayacagım suan ıcın cok memnunum :)

      Sil
  7. Hepsini güzel günlerde kullan cnm :) Rimmel Londonn Wake me up fondotenine karşı bende nedense ön yargılı davranıyorum.Bir kaç kez indirimlerde aldım bıraktım, ama seveni de çok :)şuan ihtiyacım olmadığı için yazın değerlendiricem o simli görüntüsü güzel olur bence :)
    Hazır almışsın o yüzden sana da sormak istiyorum.Bende NUDE DUDE paleti var sence NUDE tude alınmalımı, bana renkleri çok yakın geldi ama senin fikrin nedir cnm. TŞK ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım :) Bence bir şekilde alıp denemelisin, cidde bende inanılmaz ön yargılıydım, hatta aldıktan sonra kısa bir sürede bu şekilde düşündüm ancak bu ön yargım çok çabuk kırıldı ve bende o seven taraftan olup çıkıverdim :) Canım ben toprak tonlarında, daha nude renkleri sevdiğim için Tudeyi tercih ettim, Dude daha pembe tonlarda bu tamamen senin hangi renkleri sık kullandığın ve sevdiğinle alakalı bir durum.Şahsen ben ilk bir şekilde Dudeyi almış olsaydım, kesinlikle Tudeyi alırdım sonrasında, ancak İlk olarak Tude yi aldıysam ki şuan öyle, Dudeyi illa alıcam diye düşünmezdim, kafamdaki sıralamada en sonlarda diyebilirim,içerisindeki renkler çok benzer ve Tude deki renkler bana göre çok daha güzel..Umarım yardımcı olabilmişimdir canım..

      Sil
    2. Çok saol o kadar yardımcı oldum ki, alınacaklar listeme bir fondoten birde palet ekledim sayende :) latife yapıyorum cnm :),Şimdi the balm palet denilince ilk akla gelen nude tude bu bir gerçek,seninde söylediğin gibi nude dude almamın sebebi pembe tonlarda olmasıydı.Ama kahve tonlardaki farlara hangimiz hayır diyebiliyoruz ki,elimde 3-4 tane paleti var olmasına rağmen sanki bişey eksik gibi geliyor bana, ben bu paleti alıcam ama bahane arıyorum sanki :) tekrar tşk ederim cnm...

      Sil
    3. Ne mutlu o zaman bana, rica ederim :) Cidden bu paleti aldığına pişman olmayacaksın diye düşünüyorum, tamam Dudede güzel ancak Tude seninde bahsettiğin gibi en çok konuşulanlardan biri ki hakta ediyor yani.. Alışverişinde umarım bulabilir ve şans verebilirsin canım bu palete, şimdiden güle güle kullan dilerim :) Sevgiler..

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel