Schwarzkopf Got2b Guardian Angel Isıya Karşı Koruyucu Sprey

Dümdüz saçlara sahip biri olarak oldum olası dalgalı, kıvırcık saçlara özenmişimdir.İnsanoğlu onda olmayana her zaman heves duyar ya o hesap :) Bu nedenle saç şekillendiricilere biraz fazla ilgim var diyebilirim. İnce telli, oldukça inat saç tellerim olmasına rağmen ve uzun süre şeklini tutmakta zorlansamda saçlarımla oynamayı seviyorum.Tabi bunun ağır bedelleride yok değil, haliyle saçlarım çok daha kısa sürede kırılıyor ve uçları yanıyor. Bunun önü geçebilmek adına koruyucu,besleyici yağlar kullanıyorum ancak tamamen koruyucu kalkan görevi ne yazık ki göremiyor saçımda. Bende adından çokça söz ettiren Schwarzkopf Got2b Guardian Angel Isıya Karşı Koruyucu Spreyini satın aldım bin bir umutla, artık daha rahat keyifle saçlarımla oynayabilirim diye düşündüm :)

Schwarzkopf Got2b Guardian Angel Isıya Karşı Koruyucu Sprey
Sprey 220C ye kadar saçınızı yüksek ısıdan korumayı vaad ediyor. Evet 2-3 kullanımdan sonra gördüm ki saçım öncesi kadar yanmıyor. Çatallanma eskisinden çok daha az seviyede oluşuyor. İşe yaradığını görmek beni ziyadesiyle mutlu etti. Ancak benim saç yapımla alakalı olduğunu düşünüyorum ki benim saçıma uyguladığım ürünlerde çok kolay ağırlık yapabiliyor.Bu spreyde saçımda ağırlık yaptı ve hafif hafif baş ağrısına neden oldu. Üstüne basarak söylemeliyim ki bu benim saç yapımla alakalı, normalde çeşitli saç kremleri,maskeleri,kuru şampuanlarda dahil saçımda çok kolaylıkla ağırlık yapabiliyor, sizin böyle bir sorununuz yoksa çok rahatlıkla severek kullanacağınızdan eminim..

Kokusu inanılmaz güzel, yapay kimyasal olmayan çiçeksi bir kokusu var.Yine huyum olan kapağını açıp açıp koklayıp kapattığım ürünlerden, bazen elime bile sıkıp kokluyorum, biliyorum delilik :) 

Spreyi hafif nemi alınmış saçınıza uygulayıp, saç kurutma makinesiyle biraz kuruttuktan sonra uyguluyorsunuz.Bunun yanında ben kuru saçlarımda kullanacağım kısımlara sıkıyor biraz bekleyip şekillendiricimle işleme başlıyorum. Buram buram güzel kokusuyla maşanın yaktığı o tellerin kokusunuda bastırıyor azda olsa.. 
Schwarzkopf Got2b Guardian Angel Isıya Karşı Koruyucu Sprey
Püskürtme mekanizması oldukça başarılı, püskürttüğümüz zaman tek bir noktaya atış değil geniş bir alana yayılım yapıyor bu az sıkımda daha çok alana nüfus etmesi,daha uzun süreli kullanım demek.. Bazı yerlerde okuduğum saçta uygulama sonrası yapış yapış olup saçları birbirine yapıştırması ve saçı söndürmesi gibi olumsuz özellikleri ben yaşamadım. Bu tip sorunları yaşamamak için önerebileceğim şey, spreyi sıktıktan sonra şekillendiriciye geçemeden sık dişli bir tarak ile uyguladığınız saç demetini tarayın,iyice yayılsın sprey belli yerlerde öbek öbek kalmasın.Ben bu şekilde uyguluyorum ve yapış yapış bir durumla karşılaşmadım..

Schwarzkopf Got2b Guardian Angel Isıya Karşı Koruyucu Sprey Gratis,Watsons gibi marketler ve online satış sitelerinde bulabilirsiniz..Satış fiyatı 27-30tl arası..

15 yorum :

  1. çok güzel bir ürün canım mutlaka ısı kullanmadan önce kullanıyprum yenisini almam lazım ojene de bayıldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım bende memnun kaldım :) Oje Pastel Nude serisinden Buff, teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Yaaa geçen gün aldım daha bunu:) Bir kez kullandım daha işe yarayacak olmasına çok sevindim şu an ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güle güle kullan canım :) Aynen işene epey yarayacak, yazını merakla bekliyorum bende :)

      Sil
  3. benimde merak edip alıp almamak konusunda kararsız kaldığım ürünlerden biriydi yorumunu okuduğu iyi oldu canım

    YanıtlaSil
  4. Açıklamaların güzel olmuş bende en kısa sürede alacağım canım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım, umarım sende severek kullanırsın :)

      Sil
  5. Güzel paylaşımlarının devamını dilerim bundan sonra takipteyim :)

    YanıtlaSil
  6. Merhaba benim saçlarım dalgalı ve çok kabarık düzleştirici yle aramız çok iyi anlayacağınız. bu spreyi ve yine aynı markanın got2b düzleştirici spreyi araştırıyorum almadan önce sizce bu iki ürünü de aynı anda kullanmak mantıklı mı hem yipranmasin hem de düzleştirici kalıcı olsun istiyorum. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu ürün aynı zamanda şekli de sabit tutabiliyor ancak sizin saçlarınız inatçıysa takviye ürüne ihtiyaç duyabilirsiniz. İkinci bir ürün kullanmanızda sakınca olmaz diye düşünüyorum. Önce bunu uygular daha sonra diğer ürünü kullanabilirsiniz. Sevgiler..

      Sil
  7. Normal saçların şekli bozulmaması için sprey kullanıyorlar onlarda sertleştiriyor bu onlardan mı yoksa sadece ısı için mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu ürün ısıya karşı saçı koruyor. Sizin bahsettiğiniz saç sabitleştirici spreyler..

      Sil
  8. başka bir sitede yorumlarını okumuştum 20 kişi yorum yaptıysa sadece 3ü memnun kalmış o yüzden almaktan vazgeçecektim ama buradaki yorumlar tam aksi çoğu kişi memnun kalmış çok kararsızım ya

    YanıtlaSil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel