Blog Şablon Tasarım Teslimi #5

Blog Tasarım çekilişimin 2.talihlisine de blogunu teslim ettim geçen günlerde.. Dağınık Anne blogun sahibi çok şeker bir bayan,tez canlı, eğlenceli ve aşırı uykusuz :) (sanıyorum ki yüksek ihtimal bunun kurbanı olduk:))  Kendisiyle tasarım aşamasında biraz iletişim kopuklukları yaşamanın verdiği talihsizlikle hafif sıkıntılar yaşadık ancak sonunda memnun kaldığını düşündüğüm daha doğrusu kendisin belirttiği (kırılmayayım diye:)) bir tasarım ortaya çıktı.. Kurada ilk ismi çıkınca o dakika bambaşka bir tasarım hayal ettim kafamda, headerde ismine uygun çok şeker öğeler düşündüm örneğin, sevgili Süslü Kokona blogunun headerini adına uygun tasarladığım gibi Dağınık Anne blogunuda öyle canlandırdım kafamda ve daha bir çok ayrıntı blogla ilgili.. Ancak iletişime geçip istekler sıralanınca her ne kadar beni zora sokmamak için elinden geleni yapsa da kendisi yinede tez canlılığın verdiği etkiyle istekleri ağır bastı ve bir şekilde elim kolum bağlanıp orta yolu bulmaya çalışmaktan başka çarem kalmadı..Çok istiyordum blogunu bambaşka tasarlamak nasip değilmiş, cidden içimde kalan bir tasarım oldu, bu ilk kez başıma geliyor.. 


Çoğu tasarımcıdan duyardım elimi kolumu bağlamayan, beni kısıtlamayan insanlarla çalışmak başka diye şimdi anlıyorum, sadece bir kaç ufak detay verilerek tamamen tasarımcının hayal gücüne bırakılınca asıl tasarım ortaya çıkabiliyormuş..Bu benim ilk bu tarz deneyimim oldu, bu anlamda kendisine çok teşekkür ediyorum.. :) Kendisini gerçekten seviyorum vede anlıyorum bunları kendisiyle de konuştuk ve gayet üslup erkan bilen bir kişi olduğunu bildiğim için yazıya bunları da eklemek istedim... 

Belirtmeden geçemiycem kendisinin çok güzel çizim yeteneği var, arkaplanda kullandığım resimleri kendisi png formatıyla çizip yolladı ve kullanmamı istedi, ufacık ayrıntıları bile kolaylıkla yapabilen bir yeteneğe sahip, bu anlamda kendisini kutluyorum ve devam edip bunu kullanmasını öneriyorum ilgili alanlarda..

Dilerim ileride çok daha güzel ve dilediği gibi bir tasarımla yola devam eder, çünkü biliyorum ki blog yazan insanın içine sinmeyen bir görünümle yola deva etmesi çok zor..
Dağınık Anne bloguna göz atmak isterseniz Dağınık Anne

Blog Tasarım ve Header Tasarım istekleriniz için İletişim kısmından bana ulaşabilirsiniz..

8 yorum :

  1. Çok yaratıcı olmuş emeğine sağlık canım.

    YanıtlaSil
  2. Dağınık!ta da kreatif düşünceler olunca sonucu merak ediyordum, ellerinize emeğinize sağlık ;)

    YanıtlaSil
  3. çok çok güzel sade olmuş ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmenize çok sevindim,teşekkür ederim..

      Sil
  4. Her zaman aynı şekilde düşünüp hissetmek mümkün olmuyor tabi. Tasarımda karşıdakinin tam olarak ne istediğini anlamak da çok önemli cidden yoksa iki taraf da mağdur oluyor. Dağınık mutlu ve heyecanlıydı bunu kazandığında ama dediğiniz gibi sizin hayal ettiğiniz onunkiyle uyuşmayınca ister istemez böyle durumlar ortaya çıkıyor ve içe sinmeyen bir bloga yazmak da zor gerçekten :( Yine de emek verdiniz tabi, elinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olabilecek ve olamayacakların ayrımı yapıldığı ve tamamen tasarımcının ellerine bırakıldığı vakit olumlu bir sonuç elde edilebiliyor,hayalinde ötesinde gerçekler daha önemli maalesef! Ama ben inanıyorum kendisi çok daha güzel bir tasarım ile yakın zamanda karşımıza çıkacak, yazmayı seven biri çünkü..Teşekkürler..

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel