Rimmel London The Only One Ruj - 700 Naughty Nude

Rimmel London bir kaç ay öncesi yeni bir seri ile satışa sunduğu The Only One rujlarına Yılbaşı indiriminin uzamasıyla %40 indirim ile sahip oldum.. İndirimin ilk günü gittiğimde o kadar kalabalıktı ki nasıl aklıma bu rujlar gelipte dikkat edip standda görmemişim bilemiyorum..Taki indirimin uzadığı o son bir kaç gün kalabalık hafiflemişken gittiğimde denk geldim ve yapısı özellikle kokusunun güzelliğine dayanamayarak 700 Naughty Nude rengini aldım. Stokları sürekli yenileniyor Watsons'un bu konuda kendilerini tebrik ediyorum daha ilk gün onlarca koli sevkiyat gelmişti, ürün bitti telaşı çoğu üründe olmuyor genelde..
Rimmel London The Only One Ruj - 700 Naughty Nude
Rujun yapısı ıslak nem veren yapıda. Dudağı nemlendirmeyi vaad eden bir ürünse de benim dudaklarımda neden bilmiyorum kuruluk hissi oluştu.Uyguladıktan bir zaman sonra dudaklarımı ıslatma ihtiyacı hissettim. Sanıyorum altına hafif bir lipgloss geçtikten sonra bu ruju sürmeliyim,yalnız ilk sürümde zaten lipgloss kadar yumuşak ve ıslak olan bu rujun belirli bir süre sonra bu kadar dudağımı kurutmasına anlam veremedim..Okuduğum bir çok yorumda böyle bir sıkıntıyla karşılaşılmamış,verdiği nemden memnun kalınmış neden benim dudaklarımda böyle oldu anlayamadım..Mevsimsel bir durumdur diye kendimi teselli içindeyim :/ 
Rimmel London The Only One Ruj - 700 Naughty Nude
Onun dışında kokusu inanılmaz güzel, güzel kokulara olan ilgi ve hassasiyetimi artık bilmeyen varmıdır bilemiyorum :) Kavunumsu,ferah bir kokusu var yemek geliyor içimden o derece.. Ambalajının şıklığı ise kendini hemen fark ettiriyor, Rimmel London rujlarının içerisinde en şık tasarıma sahip olan belkide bu rujlar.. Ambalajın dış alt kısmındaki ruj rengiyle aynı küçük detay rujun rengini anlayabilmek adına düşünülmüş hoş bir ayrıntı..
Rimmel London The Only One Ruj - 700 Naughty Nude
700 Naught Nude rengi pembe-şeftali tonlarında hoş bir Nude.Mağazada ışıkların verdiği etki ile bana çok daha nude, Bare ıt all tonlarına yakınmış gibi gelse de, normal ışıkta açıp baktığım ve uyguladığımda hiçte öyle olmadığını pembe-şeftali tonlarında yine sevebileceğim güzel bir sıcak nude renk olduğunu gördüm..Hafif yapıda ve bir şey yiyip içilmezse 3-4 saat kadar da kalıcı..

The Only One rujlar 17,90 tl ile satışta, indirim dönemlerinde çok daha uyguna alabilirsiniz ben 10,00 tl gibi bir fiyata almıştım, halihazırda almak istediğim bir kaç rengi daha var kurutma sıkıntısına rağmen, yapıları çok hafif kokuları ise muazzam..Watsons mağazalarından Rimmel London ürünlerine ulaşabilirsiniz..

21 yorum :

  1. renk çok güzelmiş benimde elim gitti geldi almadım, almadığıma pişmanım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Birdahakine mutlaka değerlendirin o halde :)

      Sil
  2. Harika bir pembe renkmiş. Pembe pek fazla kullanmıyorum ama kullandığımda tercih ettiğim ton tam da bu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen bende pembe-şeftalinin bu ve koyu tonlarını tercih ediyorum genelde.Denk gelirsen yakından bak derim sevebilirsin bu rengide..

      Sil
  3. Çok güzel bir rengi varmış. Acaba mac brave ruja benziyor mu diye düşündüm, yazını okurken. Watsonsa yolum düştüğünde mutlaka bakacağım. İyi günlerde kullan canım :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Mac brave kullanmadım ancak resimlerden gördüğüm kadarıyla ondan birazcık açık renkte.Yolun düşerse dediğin gibi bir bak bakalım daha iyi anlarsın farkı :) Çok teşekkür ederim canım :)

      Sil
  4. Yanıtlar
    1. Bende bayıldım,yaz-kış kullanılacak çok güzel bir renkmiş :)

      Sil
  5. rengine bayıldım canım iyi günlerde kullan canım :)

    YanıtlaSil
  6. Rengi çok güzelmiş canım güle güle kullan :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım dudakta çok hoş duruyor.. Çok teşekkür ederim :*

      Sil
  7. Genelde kalıcı rujlarda kurutma sorunu oluyor. Yani benim kullandıklarımda öyleydi ^.^ Rengine bayıldım tam benlikmıiş. Bir dahaki indirimde muhakkak bakacağım. Bulursam kaçırmam ^.^ İyi günlerde kullan canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle kuruluk kalıcı ve mat rujlarda oluyor ancak bu rujun kuruluk hissi onlardan farklı biraz,zaten tamamen matta bir ruj değil yapısını sevdim ama işte benim dudaklarım sanırım şu sıralar hassas ona yoruyorum :/ Çok teşekkür ederim canım :)

      Sil
  8. bu indirimi hiç bi şey almadan es geçsem de bi dahaki indirime aklıma koydum rengine bayıldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir dahaki indirimde diğer renklerinede dikkatli bak derim canım, çok güzel renkleri var bunda başka :)

      Sil
  9. Renk gerçekten güzelmiş. Güzel kokan ürünleri bende çok seviyorum.

    YanıtlaSil
  10. Wowww renk harika Watsons indiriminde bakayım yazdım bir kenaraa teşekkürler ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka bir göz at canım, diğer renkleride çok güzel yakından ince bi :)

      Sil
  11. Bende indirim hala devam ediyorken gidip bir göz at, diğer renkleride çok güzel tam yaz renkleri :)

    YanıtlaSil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel