Tırnak Eti Bakım Kürü

Tırnak bakımı konusunda çeşitli ürünler kullanıyorum ama en çok tercih ettiklerimden biri hem kolay hemde evde doğal ürünlerle yaptığım bu başarılı kür oluyor.. Bu karışım Tırnak etlerinizi geriye çekerek acısız doğal bir manikür yapmanıza olanak sağlıyor.. Ben bu karışımı Mucizevi bir karışım olarak adlandırıyorum çünkü cidden faydasını çok rahat görüyorum, şiddetle tavsiye ediyorum..Şuana kadar kullandığım çoğu ürünün üzerine çıkan bir karışım diyebilirim.. Uzun zamandır hem benim hem de annemin severek kullandığı bu karışımı şimdi sizlerle paylaşmak istiyorum, eminim ki çoğu kişinin evinde bu 2 malzeme vardır.. Kürümüze geçersek.. 
Tırnak Eti Bakım Kürü ,doğal manikür    

Malzemeler
  • 1 çay kaşığı gliserin
  • yarım çay kaşığı limon suyu
Yalnız verdiğim karışım ölçütü ayak tırnak etleriniz içinde kullanacaksanız geçerli, sadece elleriniz için kullanacaksanız yarım çay kaşığı gliserin ve 3 damla limon koymanız gerekiyor..
Gliserin ve sıkılmış limon suyunu bir kapta iyice karıştırıp, gece yatmadan evvel tırnak etlerinize sürüp iyice kurudukta sonra yatıyorsunuz.. Bu karışımı gündüzde yapabilirsiniz ancak geceki gibi rahat olmuyor, hemen hemen her şeyi ellerimizle yaptığımızı düşünürsek ve gece cilt kendini yenilediğini de varsayarsak gece yatmadan evvel bu kürü yapmak çok daha sağlıklı diye düşünüyorum...
Tırnak Eti Bakım Kürü ,doğal manikür
Bu karışımı hafta 2 kere yapmanız yeterli. İlk uygulamada bile etkisini bariz göreceksiniz.Tırnak etleriniz geriye çekilmiş ve yumuşamış hale gelecek.. Önemli olan nokta karışımı sürüp iyice kurutup yatmak, yani tırnaklarınız kesinlikle ıslanmamalı karışım kaybolmamalı..
Tırnak Eti Bakım Kürü ,doğal manikür
Doğal yollarla yapılan bu tarz kürleri seviyorum ve faydalarını gayet başarılı bir şekilde de görüyorum..
Tırnak eti bakım kürü ağrısız, sızısız, temiz ve en önemlisi hijyenik bir şekilde manikür yapılmış tırnaklar sunuyor sizlere, kesinlikle tavsiye ediyorum..

9 yorum :

  1. Özellikle bu ara çok ihtiyacım olan bir şey, tırnak etlerimin nemlenmesi... Bu sene normalden de fazla kuruluk sorunu yaşıyorum. Mutlaka deneyeceğim canım :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım umuyorum ki faydasını göreceksin, yoğun iş temposunda olan sen için kolay bir tırnak eti bakım kürü,seversin umarım :)

      Sil
  2. Kesinlikle denenecekler listesine girdi çok teşekkürler 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim, umuyorum ki faydasını göreceksiniz :)

      Sil
  3. cok faydalı bir yazı olmuş tatlım en kısa zamanda gliserin alıcam bende:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım, umuyorum ki seveceksin ve işine yarayacak :)

      Sil
  4. Çok iyi oldu bu yazı :) Teşekkürler ❤️

    YanıtlaSil
  5. Beğenmene sevindim canım, memnun kalacağını düşünüyorum :)

    YanıtlaSil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel