Flormar Matte Mono Eyeshadow - M07 Chocolate Brown

Göz makyajımda mat farları kullanmayı çok seviyorum.Sedefli farlarıda bir o kadar severek kullanıyorum gerek gece gerek gündüz makyajlarımda ancak matlar bir tık daha önde diyebilirim.Koyu kahve gözlerime en çok yakıştırdığım için, birde yaz çocuğu olsam da sonbahar-kış mevsiminin benim mevsimim olduğuna inandığım için kahverengi,mürdüm,bordo,koyu zümrüt, füme renklerini daha bir yakıştırıyorum..

Hal böyle olunca en severek kullandığım hatta zaman zaman kaşlarımı da doldurmakta kullandığım Flormar'ın Matte Mono tekli farlarından  M07 Chocolate Brown rengini yazıma konuk etmek istedim.. Farın yapısı yumuşak, oldukça pigmentli. Tek alımda bile rengini tamamen veriyor. Tozutma problemi yumuşak yapısına rağmen çok fazla değil diyebilirim.... Keskin olmayan,sıcak bir kahverengi, özellikle katlanma bölgesinde ince bir geçişte çok hoş duruyor..
Flormar Matte Mono Eyeshadow - M07 Chocolate Brown
Far tamamen mat yapıda, bu nedenle bir kaç sefer bronzer olarakta kullandım.Bu şekilde de gayet başarılı oldu diyebilirim. Hafif bir uygulamayla kontür görevini de bu ürüne işletebilirsiniz.. 

Ürünün kalıcılığıda bir o kadar başarılı, bazsız kullandığım günlerde de gayet güzel kalıcılık sağladı. Kolay kolay uçup gitmeyen bir yapısı var. Yumuşak kadifemsi bir yapısı olmasından dolayı uygularken fırçadan göz altlarınıza uçabiliyor ürün, bu anlamda birazcık dikkat etmek gerekiyor..Kapağında minik bir aynası var, bu aynalar bu boyutlarda ki diğer far ve kapatıcılarda da mevcut..
Flormar Matte Mono Eyeshadow - M07 Chocolate Brown
Ben severek kullanıyor ve mat farlardan hoşlananlara kesinlikle tavsiye ediyorum. Flormar Matte Mono Tekli farların fiyatı 13,90 tl zaman zaman indirime giriyor, denk gelirseniz şans verin derim..

12 yorum :

  1. Flormar'ın mat farları gerçekten çok güzel, yumuşacık ve pigmentliler... Ben kaş farını da kullanıyorum, çok memnunum canım. Gramajları evladiyelik maşallah, aylardır her gün kullanmama rağmen farın üzerindeki desen bile silinmedi.
    Ellerine sağlık canım :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mi canım aynen boyutlarıda bir o kadar güzel, doya doya hem far hem kaş farı hemde bronzer olarak kullanabilir insan :) Teşekkür ederim canım benim :)

      Sil
  2. mrb iletişim formundan bir şey yolladım gelmedi galiba neyse önemli değil görüşmek üzere

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, hayır herhangi bir mail gelmedi bana. Mail adresimi tekrar kontrol ederek yollarsınız sevinirim.

      Sil
  3. Bu tonlar favorim çok sviyorum

    YanıtlaSil
  4. bu tonlar her makyajımda var hemen hemen :)

    YanıtlaSil
  5. Farkettim ki, geçtiğimiz yıl en çok Flormar ürünü almışım. Ve 1 tane bile memnun kalmadığım ürünü olmadı :)
    Güle güle kullan...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mi şaşırtıyor son zamanlarda yerel markalar :) Teşekkür ederim..

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel