Catherine Arley - Elite Yeni Ürünleri / Alfar Kozmetik

Alfar Kozmetikten çok güzel bir paket aldım dün. Alfar kozmetik Catherine Arley ve Elite markaları bünyesinde barındıran tamamen yerli bir firma.. 1980 yılına dayanan temiz bir geçmişe sahip, bir çoğumuzun gençliğine damga vuran bir marka. Özellikle pudraları kullandığımız ilk pudra olması açısından özel bir yere sahip diyebilirim.. Hala daha ara ara dönüp pudrasını kullanmışlığım bile vardır çünkü gerçekten yumuşacık ve incecik yapısı bir şekilde onu vazgeçilmez kılıyor.Günlük,hafif ve uygun fiyatlı pudra olma özelliği yıllar geçse de hiç değişmedi.. Marka çok yakın bir zamanda yeni ürünler piyasaya sürdü,bunların içerisinde bana göre ciddi muadil olabilecek ürünler mevcut.İlk gözlemlerime göre ciddi iddalı 2 ürün bulunuyor paket içerisinde, tabi diğerlerini henüz kullanmadım onları da kullandıkça yazılarını sizlerle paylaşıcam..
Catherine Arley & Elite Yeni Ürünleri - Alfar Kozmetik
Ürünler bu güzel makyaj çantası içerisinde geldi,gayet fazla ürün alacak kadar derin ve gözlü.. Markanın yeni ürünlerinden bana göre en iddalı ve ciddi şaşkınlık veren ürünü Mademoiselle Day'n Nıght Matt likit rujları! Dün açtığım ilk ürün bu ruju oldu, merak ettim çünkü açık söylüyorum böyle bir performansı beklemiyordum, alıştık ya hanı pahalı markaların mat rujlarının yapılarına, onlarda bile olumsuz özellikler buluyoruz kimi zaman, bu olmuşmudur ki acaba dedim ve uygulamaya başladım, ama gözlerime inanamadım! Ruj inanılmaz pigmentli, tek sürümde bile rengini veren, zamk gibi sabitlenen,ne yaparsanız yapın çıkmayan,ve en en önemlisi dudakta yokmuş gibi, sürdüğünüzü unuttururcasına bir his veren asla ve asla yapış yapış olmayan bir rujla karşılaştım! Ah bu ön yargılar! Dudağımdaki duruşuna bayıldım tek kelimeyle, kadife gibi pürüzsüz, kuruluk vermemesi resmen gönlümü fethetti.. Ne yapıp edip bu rujların diğer renklerini de arayıp bulup almak istiyorum buralarda göremedim belkide yeni yeni gelir bilemiyorum ama denk gelirsem tereddüt etmeden alırım,net fiyatını bilemiyorum ancak tahmin edersiniz ki gayet uygun fiyata satılacaktır. Rujun tam günlük kullanımdaki etkileri nasıldır daha detaylı sizlerle paylaşıcam elbette..Tamda sevdiğim renk olması ayrı bir mutluluktu, sanıyorum diğer mat rujlarıma ciddi rakip geldi :) 

Markanın dayanamayıp merakımdan dün açıp baktığım bir diğer ürünü Long Wear Waterproof kaş maskarası. Benim kaş rengim koyudur, koyu kahve siyaha yakın tam siyah olmasa da, bende rengini kırmayı seviyorum, bir kaç ton açık kaş ürünleri kullanıyorum böylesi daha hoşuma gidiyor,bu anlamda bu ürün 02 natural renge sahip tamda istediğim o tonu yakalamama olanak sağladı. Bundan ayrı 01 ve 03 renkleride mevcut. Yapısı diğer kaş maskaralarından biraz farklı, çok sıvı değil, Rimmel London kaş maskarasını bilirsiniz, suludur epey rengini almada biraz sıkıntı yaratabiliyor ancak bu ürün o kadar sıvı olmadığı için rengini çok rahat veriyor ve çok çok doğal duruyor.Minicik fırçası uygulamada çok kolaylık sağladığı gibi verdiği doğal sonuç cidden favori kaş ürünüm olmasını sağladı. Fiyatı 12,99 TL cidden çok uygun,şehrinizdeki kozmetikçilerde çok daha uyguna ile bulabilirsiniz.

Yeni ürünlerinden biride anında hacim ve dolgunluk veren maskarası Sıgnıfıcant Volume Lashes Macara.Hali hazırda kullandığım 5 tane maskaram olduğu için bunu şimdilik açmadım bir kaç tane eksiltince bunu açıp denemek istiyorum merak ediyorum çünkü bu ki üründen bu kadar memnun kalınca diğerlerinden de beklentim aynı düzeyde yüksek oldu elde olmadan :) Silikon fırçaya sahip bu maskara Maybelline one by one maskaranın fırçasına benzer yapıda bir fırçaya sahip, bu anlamda onun verdiği etkileri verebileceğini düşünüyorum..Fiyatı 15 TL

Yine Pudralarıyla isim yapmış markanın yeni ürünlerinden Mıneral Mat pudrası piyasaya sürülmüş.. Farklı renk seçeneğine sahip bu pudra yağ ve paraben içermiyor.Yine yapısı incecik ve kokusu gayet hafif..Ambalajı bana Mac pudraları anımsattı açıkçası, gayet güzel bir ambalaja sahip.Fiyatı 18 TL 

Yine firmanın bir diğer markalarından Elite markasına ait Triple Compact Powder 3'lü Pudra incecik yapıya sahip. İçeriside 3 farklı tonda pudra mevcut.Kokusu yine hoş ve hafif.Yapısı yine incecik, markanın en sevdiğim özelliği pudralarını incecik yapılarda yapmaları açıkçası.. Elimde yine kullandığım  farklı pudra olduğu için yine eksilme durumunda bu iki pudrayı denemeye geçicem, en çabuk biten ürün biliyorsunuz ki pudralar, bu anlamda ne kadar çok pudranız olursa o kadar iyi :) Fiyatı 29 TL

Elite markasına ait 5'li far paletlerini yapıları yine incecik, pigmentleri gerçekten yoğun ve renkleri olduğu gibi alabiliyorsunuz.İlk izlenimime göre tozutma olayı çok yok ve kremsi yapıya yakın. Paletin ambalajı çok şık, açıldığında karşı kapağında uzun bir aynası var, makyaj çantanızda rahatça taşıyabilirsiniz  bu anlamda.. En sevdiğim tonları içeren 04 numarasını yanında 01-02-03 numaraları paletleride var. Farklı renk kombinasyonlarına ait bu farların Fiyatları 20 TL 

Son ürün yine Elite markasına ait mat ojelerden M06 renkli tırnakta tek katta rengini rahatlıkla veren, saniyeler sonra matlaşan güzel bir pembe-nar çiçeği arası çok hoş bir renk..Fiyatı 2,25 TL ancak küçük parfümeeri, kozmetik mağazalarında çok daha uygun fiyata bulabilmek mümkün markanın diğer ürünleri gibi bu ojeleride..

Açıkçası ben neden Türk markalarının böyle ötelendiğini, hak ettiği değeri almadıklarını anlayamıyorum..Evet bu bende de var açık söylüyorum ancak keskin sınırlarım yok çoğu kişi gibi, dönem dönem alıp kullandığım hatta hali hazırda ülkemizde üretilen yerel markaların ürünlerini kullanıp memnun kalmışlığım var.Bence ön yargılardan uzaklaşıp kendi değerlerimize yabancı markalara verdiğimiz değeri vermeliyiz, aynı desteği görse emin olun bana başarısını kaç kat katlayarak pazarda ciddi bir isim sahibi olacaklar.. 

ALFAR Kozmetik ailesine ve Dilek Hanıma teşekkür ediyor ve başarılarının daim olmasını diliyorum..

20 yorum :

  1. Elite farlarından kullanmıştım ve çok memnun kalmıştım :) iyi günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet farlarını bende geçmişte kullanmıştım o zamanda iyilerdi, şimdide iyiler :) Teşekkür ederim :)

      Sil
  2. güle güle kullan kaş farı maskara ve mat rujdan ben memnunum fiyatlarına göre gayet iyi ürünler bence.. :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, evet bende sevdim, fiyatlarına göre çok iyi performanslara sahipler gerçekten :)

      Sil
  3. Hediyelerini güle güle kullan canım. Yoğun pudraları hiç sevmem. OP yüzden pudrasını merak ettim doğrusu. Denemek isterim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım. Pudraları markanın imzası niteliğinde açıkçası, ama bu rujlar sanıyorum onuda geçecek gibi :) Umarım seversin sende :)

      Sil
  4. Canım benim, mutlulukla kullan. Catherine Arley ve Verita ilk makyaj malzemelerimdi. Hiç unutmam, yeri bambaşkadır. Bulsam, kesin alırım pudrasını :) Öpüyorum canım arkadaşım <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım arkadaşım benim teşekkür ediyorum bitanesin <3 Hatırlattın bak Verita bir allığım olmuştu yıllar yıllar önce ondanda memnundum, gri ambalajında pembe hafif simli :) Bende çook öpüyorum canım benim <3 <3 :*

      Sil
  5. Güle güle kullan canım.Benimde yıllar önce vazgeçemediğim bir markaydı Catherine Arley:) Bulsam tekrar alırdım bende.Sevgilerimle:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mi ne kullanırdık, pudrasını özellikle :) Hala daha aynı derece seviliyor, sevgiler canım :)

      Sil
  6. Hey gidi hey ne çok kullanırdım firmanın ürünlerini uzunca bir zamandır kullanmadım diyebilirim. Bu hatırlatma iyi oldu :) firmalar çoğalınca geçmişteki firmaları unuttuğumu hatırladım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen zaman geçtikçe yerine alternatifleri gelince unutuluyorlar.Yerini ön yargılar alıyor dahada sonra, ama zamanında gayette güzel kullanıyorduk değil mi :)

      Sil
  7. Çok güzel ürünlermiş, yeni serilerini de çok merak ettim. Güle güle kullan hepsini :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, yeni serilerine mutlaka göz at derim :)

      Sil
  8. Harika ürünler iyi günlerde kullanın:)

    YanıtlaSil
  9. Türk markalarına kesinlikle öncelik tanınması gerektiği kanaatindeyim ben de. Elite Kozmetiğin ürünleri bildiğim kadarıyla gerçekten başarılı. Kaş farı var bende de.Ancak her yerde bulmak mümkün değil..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet pek kolay bulunmuyor daha çok küçük parfümeri gibi yerel dükkanlarda bulabilmek mümkün buda her şehirde didik didik aramak demek bulmak için. Hak ettiği yere gelse bence çok daha kolay bulunabilinip yukarı doğru bir ivme kazanabilir, bunu hak ediyor kesinlikle..

      Sil
  10. Eskiden benim de pembeli morlu 4 lü far paletim vardı ^.^ hatta makyaj sabitleyici spreyi de var diye biliyorum. Ama maalesef İzmir'de çok popüler (ulaşılabilir) bir marka değil ne yazık ki :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Makyaj sabitleyicisini bilmiyorum şaşırdım bak merakta ettim denk gelirsem bakıcam, dediğin gibi kolay bulunmuyor arayıp bakmak lazım, yeniler eskileri geriye itti maalesef :(

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel