L'oréal Paris Mucizevi Günlük Yüz Bakım Yağı

 L'oréal Paris Mucizevi Günlük Yüz Bakım Yağı'nı aylar önce almıştım ve yeteri kadar kullandığımı düşünerek yazısını yazmaya karar verdim. Tüm cilt tipleri içi uygun bir yağ, kuru,karma,yağlı fark etmeksizin kullanılabiliyor ve yeteri kadar kullanıldığı takdirde yüzde rahatsız edecek yağlı hisse sebebiyet vermiyor, bu sevdiğim bir özelliği oldu diyebilirim. L'oréal Paris Mucizevi Günlük Yüz Bakım Yağı
Ürünün içerisinde Mercanköşk, Portakal, Sardunya, Lavandin, Papatya, Gül, Jojoba, Kuşburnu, Lavanta ve Biberiye yağları mevcut..Cilt için gereken tüm yağlar çok güzel bir şekilde düşünülüp, derlenip ürün içerisinde eklenmiş,uygularken kokusundan bunu çok rahat anlayabiliyorsunuz.İlk sürdüğünüzde o güzel kokuyu alıyorsunuz evet ancak bir süre sonra o koku çok değişik bir kokuya dönüşüyor, öyle ki ne zaman sürsem annem yinemi sürdün şunu diyor :/ Cidden kaldıkça kokusu bir değişik hal alıyor. Üzerine makyaj yapınca kokusu kalmıyor, hissetmiyorsunuz ancak sadece onu sürecekseniz üzerine birşey uygulamadan kokuya alışıp sevmekten başka çareniz yok maalesef..Benim gibi düşünmeyen sevende vardır mutlaka eğer varsa belirtirse çok sevinirim..


Ürün cildi cidden neme boğuyor bunu çok rahat anlıyorsunuz, normal nemlendirici kremlerden çok daha fazla verim alabiliyorsunuz.Cildi rahatlattığı, canlandırdığı gibi aynı zamanda içerisinde bulunan 10 çeşit yağ ile cildinizi derinlemesine besliyor ve çok daha sağlıklı canlı görünmesine neden oluyor..
 L'oréal Paris Mucizevi Günlük Yüz Bakım Yağı
Ben ürünü özellikle yatarken uygulamayı tercih ediyorum sabah kalktığımda daha canlı bir ciltle karşılaşıyorum.Bu anlamda içeriğindeki yağlarla zenginleştirilmiş bu yağı sevdim diyebilirim, oldukça bereketli olmasını yanında damlalığı sayesinde 3-4 damla alıp gereksiz ürün alımını engelleyerek daha uzun süreli kullanım sağlamasıda ayrı güzel..

Ürünün içerisindeki yağlara ve cilt için faydalarını detaylıca incelersek; 
LAVANTA ÇİÇEĞİ YAĞI
Anti-Oksidan
Lavanta çiçeği yağı, kuru, hassas veya yağlı tüm cilt tipleri için uygundur. Cildinize beslemekle kalmaz ayrıca rahatlamasını sağlar. Lavanta cilt hücrelerine oksijen ve besin akışını artırarak, dolaşım sistemini güçlendirir. Cildin daha genç ve ışıltılı görünmesine yardımcı olur.

PORTAKAL
Anti-Oksidan
Cilt bakımı için faydalı portakal yağı, ciltte kolajen üretimini teşvik eder ve cildi besler. Kan dolaşımını dengeleyerek cilde doğal bir ışıltı verir. Portakal yağı, özellikle kuru ciltler için idealdir.

GÜL YAĞI
Cilt Tonu Eşitleyici
Tüm cilt tipleri için uygun olan gül yağı, anti-bakteriyel ve canlandırıcı bir yağdır. Cildi ferahlatır; yumuşaklık ve rahatlık sağlar.

LAVANDİN YAĞI
Yatıştırıcı
Cildi yenileyici özelliğe sahip lavandin yağı, cilde elastikiyet kazandırır. Yatıştırıcı etkiye sahip lavandin, yağlı ciltler için uygundur.

MERCANKÖŞK YAĞI
Rahatlatıcı
Mercanköşk yağı uykusuzluk, endişe ve gerilim hislerinin giderilmesine karşı kullanılan iyi bir yatıştırıcıdır. Sakinlik vermesinin yanı sıra cildi koruyucu ve yatıştırıcı özelliğe sahiptir.

SARDUNYA YAĞI
Pürüzsüzleştirici
Sardunya yağı, diğer adıyla ıtır yağı, özellikle hassas ciltler için olumlu etkilere sahiptir. Cildi hızla yenileyerek pürüzsüz hale getirir. Aromaterapide sardunya yağının antiseptik etkisi vardır.Mikroplara karşı özellikleriyle bilinirler.

BİBERİYE YAĞI
Koruyucu
Biberiye özü cilt sarkmasına karşı ve anti-aging için üretilen kozmetik ürünlerin çoğunda kullanılmaktadır.

PAPATYA YAĞI
Rahatlatıcı
Tüm cilt tiplerine uygundur ve cilde rahatlatıcı etki sağlar.

JOJOBA YAĞI
Besleyici
Yoğun besleyici özellikleriyle bilinirler.

KUŞBURNU YAĞI
Besleyici
Yoğun besleyici özellikleriyle bilinirler.

 L'oréal Paris Mucizevi Günlük Yüz Bakım Yağı 30 ml ve 35 TL gibi bir fiyatı var ancak özel indirim günlerinde daha uygun fiyata değerlendirebilirsiniz..

33 yorum :

  1. FBHatunumm <3 Çok teşekkür ederim beğenmene aklındaki sorulara cevap bulmasına, afiyet bal şeker olsun kahven aynı zamanda :) Evet o şekilde kullananda varmış ancak ben zaten yağlı bir cilde sahip olduğum ve çok çabuk kusan bir cildim olduğundan dolayı o şekilde kullanmadım hiç, ama kuru karma ciltliler kullanabilir elbette.Bende makyaja başlamadan 20-25 dk önce sürüyorum, iyice yiyiyor cilt.. Çook teşekkür ederim canım benim güzel sözlerin için <3 :*

    YanıtlaSil
  2. Saç ürününden çok memnun kalmıştım, bunu da denemek istiyorum çünkü cildim çok kuru :( Watsons'ta şu an 25 TL teşekkür ederim canım paylaşım için alacağım hemen :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederi canım benim, anneler günü indiriminde 17 tl gibi bir fiyata düşüyor beklersen öylede alabilirsin :*

      Sil
  3. ben de çok seviyorum yarıladım şişeyi:)
    makyaj süngerime 2-3 damla damlatıyorum. makyajıma son dokunuş olarak o pul pul görünüm gidiyor, güzel günlerde kullanın
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Süngere damlatıp uygulamadım hiç güzel fikirmiş, teşekkür ederim öylede deniycem aynı sorun bende de oluyor çünkü zaman zaman :) Sevgiler..

      Sil
  4. Karma cildim var, arada akne problemim de oluyor. Yağlardan biraz korkuyorum aslında ama kış aylarında deneyebilirim. Yazın cildim daha karma, kışın ise kupkuru oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kış aylarında çok rahat kullanırsınız, yaz aylarında ise ihtiyaç duyduğunuz zamanlarda duş sonrası vs çok hafif sürüm yeterli olabiliyor varlığını (kokusu dışında) unutuyorsunuz diyebilirim..

      Sil
  5. Çok merak ediyordum teşekkürler yazı için :*

    YanıtlaSil
  6. Benimde çok merak ettiğim ürünlerdendi. Ne güzel anlatmşsınız. Gönül rahatlığıyla bende alabilirim artık cildim karmayken bu aralar inanılmaz kuruya dönüştü buna bakıyım hatta indirimdeyse koşarak alıyım ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım benim, işine yaradıysa ne mutlu.Anneler günü indiriminde yüksek ihtimal indirime girecektir, 17 tl gibi bir fiyata alabilirsin bende o fiyattan almıştım :*

      Sil
  7. Sivilce yapar mı diye korktuğum bir ürün kendisi :) yine de yüze yağ sürmek bana pek mantıklı gelmiyor, sanırım çok ön yargılıyım. Ellerinize sağlık harika bir yazı olmuş..
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim cildim karma-yağlıdır herhangibir sivilce gözlemlemedim ancak bu benim cildim tabi, sizde farklı reaksiyon gösterebilir. Belki kışın hafif hafif denemelerle başlayabilirsiniz yüze yağ olayına :) Teşekkür ederim. Sevgiler..

      Sil
  8. Belki kışa deneyebilirim bunu yağlarım bitti

    YanıtlaSil
  9. Gonca'm bu ürünle ilgili bir blogda çok kötü şeyler okudum. Ürünün tüylenme yaptığı, kanserojen madde içerdiği yazıyordu. Loreal gibi büyük bir markanın, ürün araştırması için milyonlarca dolar harcarken, müşterilerine yalan söylemiş olmalarına inanamamış ve iki arada bir derede kalmıştım. Ben yazıyı sana özelden atacağım. Bu ürünü çok merak da ediyorum, elim gidip geliyor hep. Senin gibi memnun olan da çok... Sanırım dayanamayıp deneyeceğim yine de :)) Ayrıntılı, akılda soru bırakmayan bir yazı yazmışsın güzel arkadaşım. İlgiyle okudum yine :) Ürün bitkisel olduğundan kokusu annene belki ağır gelmiştir :) Öpüyorum canım benim <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım arkadaşım bende bir çok soru gördüm kullananlara yöneltilen hani tüylenme yapıyormu, yağ bezesi oluşuyormu diye ama kullananlar kesinlikle tüylenme yapmadığını,şişe sonuna geldiğini böyle birşeyle karşılaşmadıklarını söylüyorlardı.Bende özellikle tüylenme olayı olmadığına kanaat getirince %50lik bir indirimde almıştım 17 idi yanılmıyorsam bucukta olabilir :) Demem o ki belki onun cildi tüylenmeyemi aşırı istekli yada başka bir durumu var bilemedim! Canım alırsın denersin hiç olmadı değerlendirilebilecek çok güzel bitkiler içeren bir ürün, kremlerinle bile bir damlası yetiyor kullanabilirsin arada canlılık ve aydınlık verir. Koku banada itici geliyor ama elimde hep ona gidiyor :) Yalnız bu Nivea'nın yeni çıkardığı goji berry'li kreme bayıldım canım ya, o nasıl bir aydınlık canlılık vermek, aynalara bakmaya doyamıyorum resmen, az daha kullanıp yazısını yazıcam, anneler günündeki indirime dahil olur kesin denk getirirsen bir bak derim, cidden bayıldım :) Yazıyıda bekliyorum canım çok merak ettim etkileri neler olmuş kişide..Çoooook öpüyorum can arkadaşım benim <3<3

      Sil
  10. Benimde çok merak ettiğim bir üründü bu ama işte sonuçta yağ olduğu için alıp kullanmaya cesaret edememiştim :) Belki dediğin gibi kış aylarında denemeye başlasam iyi olur :)
    Nivea goji berry krem yazını da merakla bekliyorum Gonca'm <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim kış denemek için güzel bir zamanlama olabilir evet, öyle öyle belki seversin daha net anlarsın etkilerini :)
      Biraz daha kullanıp yazıcam canım kreme bayıldım, yeni yeni özelliklerini keşfediyorum bakalım <3 :*

      Sil
  11. Ben de okudugum olumsuz icerik yazisindan sonra uzak duruyordum bu üründen :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben sevdim aslında ama, çok detaylı olumsuz yazılar okusaydım almadan evvel sanıyorum bende almazdım :/

      Sil
  12. Goncacim oncelikle sahane bi yazi hazirlamissin ben kullaniyorum ama ben bile bilmiyodum bu yaglarin faydalarini senin yazinla bilgilenmis oldum :) acaba seninkinde bi problem olabilir mi bozulma gibi hos yaglar bozulmaz ama az da olsa bi kimyasal icinde muhakkak vardir sonucta paketli aldigimiz urun cunku benimkinde yuzumde de ayni kokuyor cok da guzel bi rahatsiz edici yanina rastlamadim umarim bi problemi yoktur senin yaginin onun disinda uygulamasi nemlendirmesi her seyi sahane bi de yeni serisi cikti galiba katalogta gordum ama okuyamadim sanirim gece icin ozel krem ve yagini cikardilar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım teşekkür ederim beğenmene ve işine yaramasına çok sevindim :) Bozulma olduğuna ihtimal vermiyorum çünkü yeni çıktığı sıralardı yani,bir kaç yorum okuyuo hemen almıştım bende.Üstelik açılmamışta şişe yani bozulma değildirde bizemi ağır geldi nedir anlayamadım, farklı bir kokuya dönüşüyor bir süre sonra :/ Kremide var bunun odur belki gördüğün yağ kullanmak istemeyenler için kremide vardı. Ama eğer geceside çıktıysa onu bilemiyorum tabi :)

      Sil
  13. Yazınızı çok beğendim. Ankara'da da bu ürünü tanıtmak için Merve Özkaynak gelmişti. Bende indirimde olduğunda en kısa sürede almak istiyorum güzel bir ürüne benziyor.
    Bloguma beklerim :)
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim beğenmenize sevindim,umarım ki sizde seversiniz..Elbette geliyorum blogunuza :) Sevgiler..

      Sil
  14. İlk defa gördüm bu ürünü ama ilgimi çekti. Deneyeceğim. Yazı için teşekkürler :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim,umarım sende sever ve memnun kalırsın :)

      Sil
  15. Ürünü denemedim ancak içeriğinden ötürü kıl köklerini beslediği ve ciltte tüylenme yaptığını söylemişti kullanan bir arkadaş.. Ondan beri ikilemlerdeyim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu iddiayı bende bir kaç yerden duydum ancak böyle birşeyle karşılaşmadım,umarımda karşılaşmam :/

      Sil
  16. Bu ürünü almamın üzerinden çok fazla zaman geçmedi ilk başlarda farkedemedim ama aynaya yakından bakınca sarı sarı tüylerin çıktığını gördüm bu ürünün tüy çıkarma gibi bi özelliği var galiba anlamadım kesinlikle uzak durulması gereken bir ürün

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben herhangi bir tüylenme gözlemlemedim..Memnun kalan taraftayım bende..

      Sil
  17. Merhaba bu yagi yuze surulmese saca uygulasam birsey olmaz dimi..:-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, saçta nasıl etki eder bilemiyorum ancak kullanmanızı yinede önermem, saç için olan mucizevi yağını kullanabilirsiniz ama o saçta başarılıdır :)

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel