Mini Alışverişim (Watsons-Eve-Migros)

Geçen gün yaptığım mini alışverişimi paylaşmak istiyorum sizlerle.. Uzun zamandır aklımda olan ve merak ettiğim bir kaç şeyi aldım bu mini alışverişimde.İlk olarak Nivea Men Tıraş Sonrası Balsam Migros'ta güzel bir indirime girmişti, 12,90 tl ye almak istedim, çok memnun kalanı var ve ciddi anlamda merak ediyorum eğer dedikleri kadar başarılıysa gözde bazlarımdan olması kaçınılmaz..
Eve kozmetik mağazasından yine uzun zamandır aradığım ve almak istediğim makyaj organizerini bulunca, fiyatıda çok uygun olunca almak istedim, fiyatı 9,90 tl. Bu organizeri çok kullanışlı buluyorum bir çok şeyi şaşırtıcı şekilde toparladı, bir tane daha almayı düşünüyorum..Çekmeceli olanını bulana kadar epey işime yarayacaklar..Mini Alışverişim (Watsons-Eve-Migros)
Watsons'ta Rimmel London kozmetik ürünlerinde %40'lık bir indirim vardı yine almak istediğim Rimmel'in Kate rujlarından Nude serisinden 45 numaralı rujunu aldım.Rujların sadece en açık renginin testerı vardı,bende nette gördüğüm ve almak istediğim 48-43-45 numaraları arasında bir tercih yaparak 45 numaralı olanına şans verdim. Açınca da gayet memnun kaldım renginden, çok güzel bir nude,dudağı yarı sıfırlıyor, sevdim..Fiyatı indirimle 8,99 tl

Kasanın yanındaki ambalaj değişikliğine gidecek ürünlerin olduğu indirim kutusunda yine Rimmel markasına ait Scandaleyes likit farlarından metalik füme olan bu rengini aldım, rengi inanılmaz güzel ve kalıcılığıda aynı derece çok iyi.Bu farlardan almak istiyordum zaten farklı renk olsada yine sevdiğim bir renk olduğu için bu fiyata aldığıma seviniyorum, 2,99 tl fiyatı..Yeni gelecek serisinde çift taraflı olarak piyasaya sunulacağını söyledi görevli arkadaş,bakalım yeni hali nasıl olacak..
Son ürün ise yine Rimmel'in 60 saniyede kuruma özelliğine sahip ojelerinden çok güzel bir şeker-bebek pembe ojesini aldım, rengi özellikle yaz aylarında sıkça kullandığım bir renk.3 katta tam rengini alsam da ojeyi cidden sevdim..Fiyatı 0,99 tl.

Minicik alışverişim bu şekildeydi.Umarım alacak olanlara, merak edenlere ufakta olsa fikir olmuştur, indirimleri değerlendirmenizi öneririm. Rimmel London'daki indirim 6 Nisana kadar sürüyor yanılmıyorsam.Migros'ta Balsam indirimdeyken kaçırmayın derim merak ediyorsanız, çünkü biraz zor bulabildim, tükenmiş çoğu Migros'ta, olanda da kutusu biraz ezilmiş büzülmüş öyle geldiğini söyledi görevli, anlayamadım :/ 
İyi alışverişler sizlerde...

38 yorum :

  1. Güle güle kullan canım:)Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Gonca'm :)
    Makyaj organizerine ve ojenin rengine bayıldım <3
    İyi günlerde kullan canım, ayrıca balsam yazını bekliyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim merhaba, çok teşekkür ederim:) Organizer çok kullanışlı canım denk gelirsen mutlaka bak derim :) Evet Balsamı sabırsızlıkla kullanmayı bekliyorum bende :) yakın zamanda yazıcam inşallah :) Öpüyorum canım benim :*

      Sil
  3. Hepsini güzel günlerde kullan canım :)
    Baya uygun fiyatlı almışsın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım :) Evet çok güzel denk geldi hepsi.

      Sil
  4. Aaa çok güzel şeyler almışsın oldukça da karlı olmuş . Güzelgünlerde kullan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Evet çok güzel denk geldi, mutluyum bu durumdan :)

      Sil
  5. nivea meni bende merak ediyorum, kullandıktan sonra mutlaka hakkında yazı yaz canım bekliyorum ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elbette canım kullandıktan sonra mutlaka yazıcam :) bende eğer işe yarıyorsa bu ürün herkes çook memnun kalır diye düşünüyorum :)

      Sil
  6. Mutlulukla kullan hepsini.Rimmel 45 numaralı ruju bende almıştım.Tüm güzelliğine rağmen renk olarak bende çok açık kalınca elden çıkarmak zorunda kaldım....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.. Evet 45 açık bir ton, bende de yok gibiye yakın bir hal alıyor ancak ben çoğunlukla yoğun göz makyajı yaptığım için bu rengi o zamanlarda rahat kullanabilirim diye düşünüyorum.Aslında bir tık daha koyu olmasını tercih ederdim ancak bu renkte dediğim gibi yoğun göz makyajında işime yarayacak bir tonda.

      Sil
  7. Kate serisine ben de bayılıyorum. Güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
  8. Güle güle kullan canım:)

    YanıtlaSil
  9. Mutlulukla kullan canım benim, hem güzel hem çok hesaplı bir alışveriş olmuş :) Kate rujlara ben de bakacağım, merak ettiğim rujlar. Nivea balsam yorumunu da merak ediyorum, hala traş ürünü kullanma fikrine alışamadım canım benim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım arkadaşım benim :) Kate rujların testerları yoktu ben tamamen netten gördüğüme göre aldım diyebilirim, sen testerlarını inceleyerek alırsan bir sürprizle karşılaşmamış olursun benim gibi :) Balsam'dan tek çekincem tüylenme yapması, umarı böyle bir şey yaşamam pek yaşayan görmedim ama eğer aradığım şeyi verirse bana işte bu baz diyebilirim böyle bir fiyata :))

      Sil
  10. Güle güle kullanmacalar tatlım

    YanıtlaSil
  11. Hepsi cok güzel, güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, daha güzelleri sizin olsun :)

      Sil
  12. mutlu gunlerde kullanın:) organızer ı bır turlu bulamıyorum evede hep tukenmış oluyor:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Bende o gün gittiğimde denk geldim, olduğunu bile bilmiyordum orada, dediğiniz gibi çok çabuk tükeniyor olmalı, umarım denk getirebilirsiniz :(

      Sil
  13. Rujunun rengi pek tatliymis ☺☺☺Gule güle kullan ☺☺☺

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, evet çok güzel bir rengi var :)

      Sil
  14. Turkucuğum güle güle kullanın. Nivea'nın indirim reklamları Tv de bangır bangır her kanalda. Ben de eşime diye alıp, ondan kullanayım diyorum :)
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim..O kadar çok memnun kalınmış ki insan merak etmeden yapamıyor :) Aynen birşey kaybetmezsin olmadı eşine devir :)

      Sil
  15. GÜZEL GÜNLERDE KULLANIN=)

    YanıtlaSil
  16. Özellikle makyaj organizerine bayıldım ben de kullanıyorum. Güneş görünce çatlama yaptı çok dikkat edin❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öylemi uyarınız için çok teşekkür ederim, buna dikkat edicem <3

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel