Benri Asetonsuz Oje Çıkarıcı Mendil

Benri asetonlar favori oje temizleyicilerimden, uzun bir süre önce diğerlerini kenara itip bu asetonları kullanmaya başladım. Stoklarımda hali hazırda dolu dolu bulunmakta. Benri'nin asetonlarının yanı sıra daha bir çok ürününü severek kullanıyorum bunların başında yine bir çoğumuzun stok yapacak kadar sevdiği pamuklar geliyor, ıslak mendilleri, makyaj temizleme mendilleri, yara bantları da memnun kalarak kullandığım ürünleri içerisinde. Genel anlamda severek kullanıyorum diye özetleyebilirim aslında..Kısa bir süre önce marka yeni bir ürün piyasaya sürerek bizleri yine memnun etmeyi başardı, en azından ben memnun kaldım diyebilirim.. Markanın yeni ürünü Asetonsuz Oje Çıkarıcı Mendiller! 
Benri Asetonsuz Oje Çıkarıcı Mendil
Ürün kare bir kutu ile, içerisinde 10 adet poşet ambalaj ile birlikte satılıyor.. Tek bir poşet her iki ele de yeterli oluyor. Kokusu aseton gibi keskin olmamakla birlikte, diğer oje çıkarıcılarına benzer, aynı zamanda da çiçeksi bir kokuya sahip..Rahatsız edecek boyutta değil kesinlikle..

Tek tek ambalajlarında olması özellikle seyahatlerde inanılmaz pratik olacağını düşündüğüm bir ürün. Cidden aseton+pamuk taşımak bana çok külfetli geliyor, bu ürünün çıkmış olması, daha da önemlisi memnun kalmış olmam çok hoşuma gitti.. 
Benri Asetonsuz Oje Çıkarıcı Mendil
Poşeti açtığınızda uzunca katlanmış ıslak bir mendil çıkıyor karşınıza.Mendili açmakla uğraşmayın keza en verimli performansı katları açmadan alabileceğiniz söyleniyor ki gerçekten öyle, katlı katlı silmek, o ıslaklığı daha iyi almak adına bu şekilde kullanmak daha sağlıklı. Diğer türlü açtıkça o ıslaklık çok çabuk uçup, kuruyup parmaklarınız bitmeden etkisini kaybetmiş, bitmiş bir mendile dönüşür.
Benri Asetonsuz Oje Çıkarıcı Mendil
Tırnaklarınızı çok zorlamadan silip geçmeniz yeterli oluyor, hafif yağlı bir his bıraksa da zaten kullanımdan sonra ellerinizi yıkamanız öneriliyor, bu göze batacak bir özellik değil bu bağlamda.. Çıkardığınız ojenizden arta kalan sanki hiç oje sürmemişsiniz gibi sağlıklı tırnaklar. Daha öncede asetonsuz oje çıkarıcı kullandım ancak bu ürünün performansı ve sonrasındaki geriye kalan etki çok daha başarılı ve hoşuma gitti diyebilirim..

Temizleme işlemi bittikten sonra mendili atıp,ellerinizi yıkayıp güne devam edebilirsiniz, hiç bir kalıntı,hasar vs kalmıyor tırnakta.Ellere bulaşmaması da cabası, dakikalar içerisinde tertemiz tırnaklara kavuşabiliyorsunuz.. 
Benri Asetonsuz Oje Çıkarıcı Mendil
Benim bittikçe alacağım bir ürün oldu diyebilirim net bir şekilde.Tabi kırmızı ojelerde henüz denemedim ancak zaten kırmızı ojeleri temizlemede aynı performansı beklemiyorum açıkçası. Kırmızı oje sürmenin bir diyeti olmalı değil mi :) Ama eğer kırmızı ojeleride bunun gibi başarılı temizliyorsa yazıyı editleyip belirtirim, ki işte o zaman stoklarımın başını bu ürün çekebilir :)

Benri Asetonsuz Oje Çıkarıcı Mendil'in fiyatı 5 TL civarı,tüm Gratis mağazalarından markanın ürünlerine ulaşabilirsiniz..

27 yorum :

  1. ben mendilden çok tırnağına takıldım ne kadar güzeller maşallah :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım teşekkür ederim,kesilecekler artık fazla uzadılar :)

      Sil
  2. Bilgilendirmen için teşekkürler canım aklımızda olsun.

    Evet canım kes o tırnakları olan var olmayan var :) Maaşallah diyeyim de nazar değmesin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim canım, yolun düşerse bir bakarsın.. Canım çok teşekkür ederim, utandım şimdi :)

      Sil
  3. benrinin asetonsuz oje çıkarıcısı çok kötüdür hiç bir şeyi çıkarmaz bu iyimiymiş deneyeyim bakalım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben onu hafif ojelerimde kullanıyordum, diğerleri kadar güçlü değil evet.Bunu sevebilirsin diye düşünüyorum ama..

      Sil
  4. Seyahatler için ideal bir ürüne benziyor

    YanıtlaSil
  5. Bunlar çok pratikmiş ama:) Bende aseton pamuk taşımaktan nefret ediyorum o yüzden yanıma almayıp her gittiğim yerde aseton alıyorum:) Sonra ev doluyor tabi ki.Bunlardan bulunca hemen alayım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım bu anlamda işimize yarayacak oldukça pratik bir ürün :) Yaz aylarında özellikle :)

      Sil
  6. Benri asetondan hiç memnun kalmadım canım benim. Büyük, pompalı şişedekini satın almıştım, şişeyi yarılamaya yakın bozuldu mu bilmiyorum, ojeleri hiç çıkarmamaya başladı. Benim asetonlar da illa kiloluk olacak, gün aşırı oje yeniliyorum çünkü. Bu mendiller seyahat için şahaneymiş,deneyeyim canım benim. Öpüyorum <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa neden öyle oldu ki canım benim, bozulmuş olabilir o zaman dediğin gibi,neden bozuldu acaba.Bende hep büyük boy alıyorum annemle birlikte kullandığımız için bizde çok çabuk tükeniyor, stok yaparken bile bir ona bir bana şeklinde yapıyoruz :) Bunları seveceğini düşünüyorum canım, çok pratik geldi bana,zahmetsiz temizledi.Çook öpüyorum canım benim <3 <3 :*

      Sil
  7. Gerçekten ellerin ne kadar güzel, tırnakların da...

    YanıtlaSil
  8. Çok iyiymiş canım bu ürün gerçekten pratik ve güzel çıkarmış. Tatillerde bayağı rahat olacaktır :) Ayrıca tırnaklarına bayıldım maşallah :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım bende öyle düşünüyorum, kolayını buldum bundan sonra diyorum :) Çok teşekkür ederim canım <3 :*

      Sil
  9. Çok kullanışlı oluyor bu mendiller, çantamda bile taşırım ben hep :)) kırmızı renkte bende denemedim hiç, gerçi epeydir ojede kullanamıyorum ya neyse :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Demi çantaya da atmalık günlük, oldu da çıkarmak lazım oldu demi güzel fikir aslında :) Umarım kırmızıda da bu kadar iyidir :) <3

      Sil
  10. Hiç kullanmamıştım çok pratikmiş deniycem mutlaka:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seveceğini düşünüyorum canım, gerçekten pratik :)

      Sil
  11. Gerçekten pratik bir ürünmüş :) tırnaklarınızın da maşallahı var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet oldukça pratik :) Çok teşekkür ederim :)

      Sil
  12. Seyahat için güzel ama günlük kullanım için pahalı bir ürün olarak geldi bana :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Günlük derken misal aceleniz var yahut aseton pamukla uğraşasınız yok o durumlarda pratik cidden..Seyahatler için ise birebir :)

      Sil
  13. Oyy ciddenmi nasıl mutlu oldum benn :) <3 Canım faydam oluyorsa azacık ne mutlu bana, sende öylesin misal ceydanın aldığı fırçaya bayıldım bende onu yazdım aklıma sen tavsiye etmişsin ben okumayamadım yazını o alınacak!! :) Çok teşekkür ederimc anım benim <3 <3 :***

    YanıtlaSil
  14. Bende şişede olanını kullanıyorum ve içerisindeki parfumun turnaklarıma verdiği kokuyu çok seviyorum. Acaba ne kokusudur bilen varmı çok merak ediyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Renklerine göre içerisinde olan kokuların esansları değişiyor diye düşünüyorum.Gliserinli, nemlendiricili vs gibi çeşitleri var ancak kullanılan kokular bu mendillerde de öyle çiçeksi yoğunlukta ve evet bende kokularını çok seviyorum,boğmuyor, tıkamıyor insanı :)

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel