Brush Egg - Makyaj Fırçası Temizleme Aparatı

Makyaj fırçası temizliğini oldukça pratik bir hale getiren yeni apart Brush Egg bu yazımın konuğu. Bundan 1 buçuk ay kadar önce Ebay'dan 0,90 $ sipariş vermiştim, siparişten yaklaşık 25 gün sonrada elime ulaştı. Ebay'dan resimde de gördüğünüz yüz fırça setini almış ve cidden memnun kalmıştım, hatta öyle ki RT Expert bursh'la eşit derece performansa sahip olduğunu düşünüyorum, belki ondan daha çok bile sevmiş olabilirim, fırça izi bırakması sıfır çünkü! Expert brush bazen fırça izi bırakabiliyor keza özellikle 3 kullanımdan sonra bunu görebiliyorum. Bu fırçalarda ise öyle bir şey hiç yaşamadım. Fırçaların yanı sıra bir kaç ürünü daha uygun fiyatlı bulup almışlığım, burada olmayan yada denk gelmediğim ürünleri sipariş vermişliğim vardır.Evet ulaşım süresi biraz uzun ama aldığın fiyatı düşününce değiyor diye düşünüyorum şahsen.. Brush Egg'de onlardan birisi.. 

Ürün cidden fırça temizliğini derinlemesine yapmada başarılı. Daha önceleri avuç içlerimi açıp baskı uygulayarak fırça aralarını temizlemeye çalışırken, şimdi bu aparat sayesinde çok daha rahat ve hijyenik bir temizlik elde edebiliyorum. 
Brush Egg - Makyaj Fırçası Temizleme Aparatı
Aparatın iki parmağınızı sokmak için bir bölümü var, bu oldukça rahat bir uygulama sağlıyor, hakim olabiliyorsunuz sabit değil, bunu neden söylüyorum bu aparatların biraz daha büyüğü ve lavabo içine yerleştirilen sabit çeşiti de var ben onu tercih etmedim bana daha az pratik geldi, bununla daha hakim olabildiğimi düşünüyorum.. Öte yandan uygulayacağınız baskıyı da kontrol edip fırçayı ne kadar bastırıp bastırmayacağınız konusunda da sizlere fikir veriyor..

İki bölümü bulunuyor aparatın, bir yüz fırçası birde göz fırçası temizlemek için.. Yüz fırçalarınızı daha önce temizlediğiniz süreden daha kısa bir sürede temizleyip arındırdığını söyleyebilirim, fırçasının girmediği kılı kalmıyor neredeyse, ben performansını çok beğendim. Keza göz fırçaları içinde aynı şeyi söylemek mümkün çünkü resimde de görebileceksiniz, aralara girerek fırçayı çok net bir şekilde derinlemesine temizliyor..
Brush Egg - Makyaj Fırçası Temizleme Aparatı
Aparatı ilk kullanımdan önce güzelce bir yıkadım, hafif bir plastik kokusu vardı ve içimede iyice sinsin istedim, bu tarz plastik ürünleri ilk kullanımdan önce yıkıyorum..
Plastiği epey kalın makasla felan kesmedikçe de yırtılabileceğini düşünmüyorum açıkçası, belki uzun süre kullanımda fırça temizleme dişleri aşınma yapıp eski keskinliğini yitirir ancak diğer türlü bir sıkıntı yaşayabileceğinizi pek düşünmüyorum..

Brush Egg makyaj fırçalarınızın temizliğinde sizlere inanılmaz kolaylık sağlaya bir ürün, eğer ulaşabiliyorsanız Ebay, Aliexpress gibi sitelerden çok çok daha uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz. Ülkemizde de bir kaç markaya denk geldim satışları var, göz atın derim gerçekten kullanışlı..

21 yorum :

  1. fırça temizleme aparatından çok fırçalar ilgimi çekti aldığın sitenin linkini gönderebilir misin rica etsem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım yüz fırça setini aldım oradan ama göz fırça setide var. Ebay'dan aldım, çeşitli satıcılar var sitede, memnuniyet derecesi yüksek olanlardan birini tercih edebilirsin :)

      Sil
  2. ben de aliden hemen hemen aynı fiyata aynısını aldım ve çok da memnun kaldım..gerçekten pratik oluyor fırça yıkamak bununla..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen çok pratik oluyor daha kısa aralıklarla yıkayası geliyor insanın artık :)

      Sil
  3. o koku olmasa daha da güzel olur ama kullanışlı bir ürüne benziyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu ağır plastik kokan türde değil ama çok hafif bir kokusu var ben yinede yıkamak istedim oda olmasın dedim :)

      Sil
  4. ben nasıl unutum kendime kızıyorum, daha yeni wishden bisürü şey sipariş ettim aklımdaydı fırçalar için bu aparat, ordada görmüştüm. kısmet diilmiş bi sonraki alışverişimde artık.
    güzel günlerde kullanın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, aynen nasip değilmiş, bir sonrakine unutmaz alırsınız eminim sizde memnun kalacaksınızdır..

      Sil
  5. Canım benim, bende Sigma'nın var, ben aldığımda uygun fiyatlı alternatifleri yoktu, son zamanlarda çok yaygınlaştı ve ulaşması da kolay... Gerçekten de hem zamandan hem sudan çok tasarruf ettiriyorlar, ben de öncesinde anlattığın gibi avucumda temizliyordum fırçalarımı. Makyaj yapan herkeste olması gereken bir aparat bence. Güzel günlerde kullan canım arkadaşım <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim Sigma'nın ki emimin çok daha fiyatlıdır tabi bu kadar yaygın olmadan önce almanın dezavantajı olsun daha kaliteli hiç olmazsa, bunların malı ortada. Bende artık daha sık temizleme ihtiyacı duyar oldum fırçalarımı, keyifli de :) Çok teşekkür ederim canım arkadaşım benim <3 <3 :*

      Sil
  6. ben de sipariş verdim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel, şimdiden güle güle kullanın o halde :)

      Sil
  7. Kesinlikle fırça yıkarken vazgeçemeyeceğim bir ürün.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen artık bende olmazsa yıkayamam gibi düşünüyorum :/

      Sil
  8. Fırça bende almak istiyorum ama bir türlü nerden alsam karar veremiyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Ebay yahut Aliexpress alışveriş sitelerinden araştırma yapıp, yüksek dereceli satıcıların birinden sipariş verebilirsin..

      Sil
  9. Çok pratikmiş gerçekten edinmek lazım :)

    YanıtlaSil
  10. Ali expressten sipariş etmiştm, hayli zaman oldu inş gelir =) Gelmezse Avon ya da WWatsons'ta satılanı alıp deneyeceğim artıkk. Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah bu süreç biraz sancılı işte :) Aynen gelmezse Avon'dan yada Watsonsada gelmiş oradan satın alabilirsin, seveceksin :) Çok teşekkür ederim..

      Sil
  11. Canım benim benimkide çakma bakma 0,90$ ne olacak orjinali daha fiyatlı bunlar işimizi görüyor ben bayılıyorum, emimin sende bayılacaksın, mutlaka edin hatta ben hata ettim yedekleymişim keşke diyorum en kısa zamanda bir tane daha almayı düşünüyorum başka renginden :) Çok teşekkür ederim canım benim, resimlerine bayıldığım hatunn <3 <3 :?

    YanıtlaSil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel