Himalaya Herbals Under Eye Cream Göz Altı Kremi

Himalaya doğal içerikleriyle dikkat çeken ürünlere sahip bir marka. Cilt bakımı adına hemen hemen her ürünü bulabiliyorsunuz.Yazıma konuk olacak ürünü ise Himalaya Under Eye Cream Göz altı kremi. Bu kremi düzenli olmamakla birlikte kullanmaya çalıştım.Aslına bakarsanız kullandığım ilk göz çevresi kremi kendisi oldu.
Himalaya Herbals Under Eye Cream Göz Altı Kremi
Yapısı aşırı sıvı olmayan, yoğuna yakın bir formda. Bunun uygulamada kolaylık sağladığını düşünüyorum,yayılımı da gayet rahat ve çabuk emiliyor. Kokusu rahatsız edici değil, pudramsı bir kokuya sahip. 15 ml lik bir tüpte ucu sivri bir şekilde,alımı bu anlamda oldukça güzel, istediğiniz boyutta alabilme imkanını güzel sunuyor sizlere..
Himalaya Herbals Under Eye Cream Göz Altı Kremi
Göz altı kremi Cipadessa baccifera ve Bergenia ligulata bitkisel aktifleriyle koru halkaların görünümünü azaltarak göz altındaki hassas bölgeyi güneş ışığından korur. Göz altındaki alanı arındırır ve yoğun bir şekilde nemlendirir.Kırışık ve ince çizgileri yumuşatmaya yardımcı olur.Düzenli kullanım yeni kırışık oluşumunu engellemeye yardımcı olur
  • 4 haftada koyu renk halkalarda %80 azalma
  • 4 haftada göz altındaki kırışıklık  ve ince çizgilerde %28 azalma
  • Daha aydınlık ve daha yumuşak bir göz kontürü

Belirttiğim gibi düzenli bir şekilde kullanmadım ürünü, neme ihtiyaç duyduğum zamanlar ve makyaj altına uyguladım.Verdiği nem benim yaş aralığım için biraz hafif geldi diyebilirim,daha genç bir cilt ve bitkisel bir ürün arayanlar için yeterli olabilecek bir göz çevresi kremi diye düşünüyorum.Yapısı hafif olduğu için henüz sorun yaşamayan,genç ciltler severek kullanacaklardır..

Koyu halka sorunum olmasa da çok fazla, %80 iyi bir iddia, bunu yerine getirebilirmi bilemiyorum tam olarak ancak diğer başarılı ürünlerini göz önüne getirirsem markanın, bu vaat öylesine verilmemiştir diye de düşünüyorum açıkçası..

Ürünü göz altıma uyguladığımda verdiği hafif aydınlığı gözlemleyebiliyorum..Ürünü nazikçe günde 2 kez kullanım öneriliyor.Düzenli kullanımda etkileri çok daha net görebileceğinizi düşünüyorum..Himalaya Göz altı kremi 23 TL civarı, indirimde çok daha uygun fiyata satın alabilirisiniz..

Himalaya Herbals ürünlerine Gratis mağazalarından ulaşabilirsiniz..

22 yorum :

  1. Bende hiç kullanmadım bu tarz kremler merak ediyorum ama gerek yok diye hep erteliyorum :) çok güzel anlatmışsın:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında bir saatten sonra kullanmak lazım da işte bende erteledim yanlış yapmışım şimdi anlıyorum :) Çok teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Göz çevrem kuru önerir misiniz acaba? Benimde acil almam lazım elimdeki bitti:/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok kuru göz çevreniz varsa tatmin etmeyebilir verdiği nem,daha önce farklı bir ürün kullanmadığım için başka bir marka önermem doğru olmaz ancak Dirty Works markasının bir göz çevresi kremi var yine uygun fiyatlı ve ulaşılabilir bir kaç yerde memnun kalan görmüştüm, araştırırsanız daha net fikir sahibi olabilirsiniz,kullanmadığım için net bir şey söyleyemiyorum.

      Sil
  3. benim göz altı kremi sürmeye karşı nedense hep bir unutkanlığım var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk başlarda ilk ürün kullanımında öyle oluyor evet :)

      Sil
  4. Bu ürünler düzenli kullanımda etkisini gösteriyor canım benim, keşke alışkanlık haline getirip düzenli kullansan... Ben mesela bir ay dolmadan tam fikir edinemiyorum çünkü, ilk başta çok iyi görünen bir krem sonradan hoşuma gitmeyebiliyor yada bunun tam tersi de olabiliyor. Hiç beğenmediğim bir ürün, düzenli kullanımda iyi sonuç verebiliyor. Göz kremi arayışımı biliyorsun, şu an kenarda iki ürün bekliyor sırasını. Hala aradığımı bulamadım canım benim :-/ Birimiz bulsak da, aramaktan kurtulsak... :)) Öpüyorum canım arkadaşım <3 <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım arkadaşım emin ol o aradığın ürünü ancak sen bulabilirsin ve ben senin tavsiyenle o ürünü alabilirim ancak:)) Bu konuda baz alacağım tek insansın göz çevrenin hassasiyetini çok iyi biliyorum, işte bu diyene kadar deniyoruz işte ama bu konuda ben sana bakıyorum ne dersen o :)Bu hafif yapılı sana yeterli gelebileceğini düşünmüyorum canım benim. Düzenli kullanımda aynen net etkisini verebiliyor ama işte sıkıştırsam biraz kendimi olcakta :/ Bende çoook öpüyorum canım arkadaşım <3 <3 <3 :***

      Sil
  5. bana göre değilmiş zaten daha yoğun nem isterim ben ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bir yaş sonrasına yeterli gelmiyor bana da gelmedi, daha genç ciltler için uygun olabilir..

      Sil
  6. merak ettiğim bir üründü ... paylaşım için teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  7. Bir kez bundan alıp yarıda bırakıp sonra avon'a geri dönmüştüm bende :)) daha çok genç ciltler için uygun bir göz kremi <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım benim, genç ciltler rahat kullanabilir :) <3 :*

      Sil
  8. bendede acayip derecede mor halkalar vr ne denesem bilmiyorum acaba bu etki eder mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok fazla morluklara hafif kalabilir diye düşünüyorum bu ürün maalesef :(

      Sil
  9. Ben daha 18 yaşındayım ama gözlerimin altı cidden mor. Göz çevresi kremine başlamak istiyorum ama lifting etkili anti aging krem kullanmak istemiyorum dediğim gibi cildim daha genç. Sizce bu ürünü kullanabilir miyim?

    YanıtlaSil
  10. Merhabalar,
    18 yaşında bir gencin(erkek) hafif göz altı morluklarını azaltır veya geçirir mi diye merak ediyorum,ona göre alıcam bu ürünü.

    YanıtlaSil
  11. 18 yaşında birinin hafif göz altı morluğunu geçirir mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Var olan morluklara mucize bir etkisi olacağını sanmıyorum ancak yaşınız genç uyku düzeninize,kapatıcı kullanıyorsanız kesmeniz,bol su tüketmeniz faydanıza. Genetik bir morluksa işiniz çok daha zor. Yinede nemlendirmesi sizin yaşınıza uygun bu ürünü destek amaçlı kullanabilirsiniz.

      Sil
  12. bu kremi iki gun kullandim ve goz altlarim da siskinlik olustu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hassasiyet duyabilirsiniz içeriğindeki bir maddeye karşı. Kullanmayı bırakmanız en doğrusu. Ben herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel