Sunatural - %100 Natural Doğal Bakım Ürünleri

Dakika bir, gol bir derler ya hani, böyle bir paketi alınca daha ürünleri denemeden sıcacık bir his oluştu ürünlere dair :) Kutusu ayrı şık içeriğine gösterilen özen ayrı bir şık. Zeytin yağının tam göbeğinde yaşayan biri olarak söyleyebilirim ki bu ürünler diğerlerinden biraz farklı! 
Ürünleri kullanmaya başladım, özellikle sabunun kokusuna o incecik yapısına bayıldım! Yağlı yapıdaki saçlarım için üretilmiş olan Gerçek Saf zeytin yağı ve Lavanta yağından üretilen şampuanı ise 1 hafta olacak kullanıyorum, saçlarımda gördüğüm ilk izlenim verdiği dolgunluk.Bir süre daha kullanıp tüm etkilerini detaylıca içeren bir yazıyı sizlerle paylaşıcam, bu yazımda bir sonraki ürün yazılarını gereksiz uzatmadan direkt ürün hakkında izlenimlere yer vermek adına firma hakkında bilgilere yer vermek istiyorum..
Firmanın kısa hikayesi şu şekilde..
Zeytin ağaçlarının ve organik tarımın birleştirdiği genç çift ve onların gerçek doğal bakım ürünleri hayalinin sonucu SU Natural.Alaçatı’da bulunan zeytin bahçesinin eşsiz zeytinyağı ve inovatif – tutkulu bir gelişim hikâyesi,Her şey zeytine âşık bu genç çiftin Alaçatı’da bulunan bahçesinin eşsiz zeytinyağını değerlendirmek istemesiyle başladı.
Antik çağlardan bu yana üretilen en doğal bakım ürünü; zeytinyağı sabunu. Bu mucizevi ürünü inovatif fikirler ile geliştiren Sunatural Ailesi, zeytinyağında bulunan tüm antioksidanları taşıyabilmesi için onu tekrar formülize ettiler.Zeytinyağındaki antioksidanlar, portakal kabuğunun doğal peeling özelliği, portakal suyunda bulunan eşsiz vitaminler ve lavanta da bulunan nemlendirici – sakinleştirici faydalı bileşenlerin hepsini yaptıkları sabunda birleştirdiler
Yoğun ve stresli hayatımızdaki en rahatlatıcı zamanın duş olduğunu düşünen Su Natural Ailesi; duş tecrübesini olağanüstü hale getiren %33 Organik Zeytinyağı ve Portakal kabuğu yağı içeren duş jelini geliştirdi. İçeriğinde bulunan zeytinyağının besleyiciliği ve doğallığı daha önce hiç tecrübe etmediğiniz kadar gerçek.

GERÇEK Zeytinyağı Sabunu
Neden Sunatural® Sabunları?
  1. Soğuk Sıkım Natürel Sızma Zeytinyağından Soğuk Sabunlaştırma Yöntemiyle Yapılır.
  2. Soğuk Sıkım Natürel Sızma Zeytinyağından Yapıldığı İçin, Boya, Beyazlatıcı Kimyasal Kullanılmaz.
  3. Soğuk Sabunlaştırma Yöntemiyle Yapıldığı İçin Sabunda Gliserin Oranı Yüksek Olur, Cilt Doğal Olarak Nemlenir.
  4. Soğuk Sabunlaştırma Yöntemiyle Yapıldığı İçin Zeytinyağındaki Faydalı Bileşenler (Tokoferol, Sterol, Polifenoller) Sabuna Geçer.
  5. %100 El Yapımı Olduğu İçin, Makineli Üretilen Sabunlarda Bulunan Sert Hayvansal Yağlar Kullanılmaz
  6. Esans gibi kimyasal bazlı katkılar kullanılmaz bunun yerine Doğal Yağlar kullanılır.

DİĞERLERİNDE OLMAYAN VE SADECE SUNATURAL’DE OLAN BİLİMSEL ÜRETİM İLE DOĞAL MÜKEMMELLİK
  1. Üretim esnasında sürekli alkali analizi yapılarak fazla alkalinin cilde vereceği tahriş (kızarıklık, kaşıntı, kuruluk, deri soyulması) önlenmiş olur.
  2. Üretim esnasında sürekli nem analizi yapılarak sabunda yüksek nemden kaynaklanan erime, fazla köpürmeme gibi sorunlar engellenir.
  3. Üretim esnasında sürekli sabunlaşmamış yağ analizi yapılarak, sabunlaşmayan yağdan kaynaklanan kötü koku, köpürmeme, sabunda zamanla oluşacak lekelenmeler ortadan kalkmış olur.
Sunatural Sabunlarını Suda Erittiğinizde Ne Kadar Doğal, Su Gibi Şeffaf Olduğunu Görebilirsiniz.
DİĞER SABUNLAR
  • Piyasada genellikle zeytinyağı sabunu diye satılan sabunlar, zeytin çekirdeğinin hekzanla muamelesi sonucu çıkan yağdan yapılır, oluşan üründeki kötü rengi ve rahatsız edici kokuyu kapatmak için esans, beyazlatıcı kimyasallar, boya verilir.
  • Gerçek zeytinyağı sabunu yeşil olmaz, prina yağından yapılan sabun yeşil renkli olur.
  • Bu tip endüstriyel sabunları makinalarda işleyebilmek için hayvansal yağ kullanılır.
  • Silikat denen oldukça zararlı bir kimyasal endüstriyel sabunlarda çatlamasını engellemek için kullanılır.
  • Birçok endüstriyel yada merdiven altı sabunun üst yüzeyinde beyaz bir katman olur, bu beyazlık, sabunda ki fazla kostik ve tuzdan kaynaklanır.
  • Makineler ile yapılan ve beyaz renkte görüntüsü güzel sabunlar, rafine ithal palm yağı ve hayvansal yağlar ile yapılır, sabun daha da beyaz olsun diye beyazlatıcı kimyasal ilave edilir, gliserin oranı da çok düşük olur buda ciltte çeşitli istenmeyen etkilere neden olur.
  • Bu beyaz sabunları suda erittiğiniz zaman beyaz renkte bir sıvı olduğunu göreceksiniz, bu sıvı kullanılan kimyasallar ve yapay renklendiriciler yüzünden oluşmaktadır.
NEMLENDİRİCİ SOĞUK PROSES LAVANTA YAĞLI ZEYTİNYAĞI SABUNU
Sunatural Alaçatı® %100 Doğal İçerikli Nemlendirici Soğuk Proses Lavanta Yağlı Zeytinyağı Sabunu, Alaçatı Zeytinyağı, lavanta yağı, Alaçatı lavanta bitkisi kullanılarak, Soğuk Sabunlaştırma Yöntemiyle,  El Yapımı Üretilmiştir. Alaçatı’nın eşsiz rüzgârında kimyasal kullanılmadan yetişmiş zeytinlerinden soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen zeytinyağından yapılmıştır. Natürel sızma zeytinyağındaki tüm antioksidanlar ve vitaminler, sabuna geçerek, cildi, saçı beslemeye ve nemlendirmeye yardımcı olur. İçeriğindeki lavanta yağı, ciltteki akne ve sivilcelerin azalmasında, ciltteki ve saçtaki yağ dengesinin korunmasında yardımcı olur.
Lavanta yağının rahatlatıcı etkisini tüm vücudunuzda hissedeceksiniz.
Sunatural Alaçatı® %100 Doğal İçerikli Nemlendirici Soğuk Proses Lavanta Yağlı Zeytinyağı Sabunu, beyazlatıcı kimyasal, koku verici kimyasal, boya, silikon, parafin, koruyucu, petrol bazlı kimyasallar, palm yağı, silikat içermez.
ORGANİK ZEYTİNYAĞI İÇEREN LAVANTA YAĞLI NEMLENDİRİCİ ŞAMPUAN
Sunatural Alaçatı® Organik Zeytinyağı İçeren Lavanta Yağlı %100 Doğal İçerikli Nemlendirici Şampuan, içeriğindeki D-Phantenol Provitamin B5, Süt Proteini, Zeytinyağı, Lavanta Yağı ile saçları beslemeye, nemlendirmeye ve canlı tutmaya yardımcı olur. Lavanta yağı, ciltteki ve saçtaki yağlanmayı engellemekte yardımcı olur. 
Lavanta yağının rahatlatıcı etkisini tüm vücudunuzda hissedeceksiniz.
Sunatural Alaçatı® Organik Zeytinyağı İçeren Lavanta Yağlı %100 Doğal İçerikli Nemlendirici Şampuan, koku verici kimyasal, boya, silikon, parafin, petrol bazlı kimyasallar içermez.
Facebook
Instagram
Linkedin
Twitter 

12 yorum :

  1. ben de şampuanı kullanmaya başladım iyi bence ama daha tam fikrim oluşmadı biraz daha denemek istiyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen net fikir sahibi biraz daha kullanımda anlayabilicem bende, şimdilik gözlemim duştan sonra bir dolgunluk hissi..

      Sil
  2. İlgi çekici bir markaymış canım arkadaşım, detaylı yorumlarını bekliyorum canım benim <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım biraz farklı bir marka, detaylı yorumlarını elbette paylaşıcam canım arkadaşım <3 <3 :*

      Sil
  3. Çok farklı bir marka canım. Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  4. Doğal sabunları çok severim, lavantalı kozmetik ürünlere bayılırım :) İnceleyeyim hemen, güle güle kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O halde bu ürünlere bayılacaksın canım, özellikle sabunlarına :) Teşekkür ederim..

      Sil
  5. Ürünlerin kokusu çok hoş, daha kullanmaya başlayamadım bende. Ama el yapımı ürünleri çok seviyorum. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen kokuları çok güzel, umarım totalde memnun kalabilirim.. Teşekkür ederim :)

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel