Bee Beauty Miss Dream EDP

Bee beauty Miss Dream EDP 10 ml çanta boyu bu yazımın konuğu. Resmen aşık oldum diyebilirim bu kokuya. Üst notalarında liçi, şakayık ve frezya,orta notalarda gül, manolya ve müge buketi, dip notalar, sedir ağacı ve amber kullanılmış ve ortaya harika bir koku çıkmış.. Parfüm hakkında bilinmesi gerekenler ve notaların anlamları için buradaki yazımı inceleyebilirsiniz.. 
Bee Beauty Miss Dream EDP
Parfüm ciltte kıyafetlerdeki kadar kalıcı bir etkiye sahip değil buna rağmen en az 7-8 saat kadar ciltte duruyor diyebilirim. Giysilerde kalıcılığı çok daha fazla hissediliyor. Günler geçse de kıyafetlerinizden o kokuyu alabiliyorsunuz, net.

Kokuların 50 ml lik büyük boylarıda mevcut. Miss Dream çeşidinin yanında Miss Violet, Miss Blush ve Miss Pink'te alınası güzel notalara sahip kokular.. Yaz için hafif ve de güzeller cidden. Uygun fiyatlı ve kaliteli kokulara sahip, benim çok hoşuma gitti markanın bu parfümleri..
Bee Beauty Miss Dream EDP
Çantaya atmalık bu boylarının olmasına ayrıca bayıldım. Sürekli koku yenilemeyi seven biri olarak koca parfümleri çantada taşımak epey zahmetli zira :) 
Bee Beauty parfümlerin büyük boyları 25 TL civarı,çanta boyları 10 TL kesinlikle bir göz atın derim..Markanın tüm ürünlerine Gratis mağazalarından ulaşabilirsiniz..

27 yorum :

  1. şu sıralar parfümlere öyle çok taktım ki bunu da oldukça merak ettim koklamak isterdim bulursam :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Durdukça kokusu güzelleşiyor,sür ve eve dön mutlaka almaya gideceksin :)

      Sil
  2. Böyle bir performansı olduğunu bilseydim çoktan alırdım bu seriden bir parfüm :) Teşekkürler paylaşım için

    YanıtlaSil
  3. Minik boylarının olması şahaneymiş canım arkadaşım. Mutlaka bakacağım, daha önceden hiç ilgimi çekmemişlerdi :) Zaten Cliven duş jelinden sonra koku zevklerimizin benzediği de kesinleşti, direk alır çıkarım yani :D Öpüyorum can arkadaşım <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim aynen çoğu zevkimiz aynı,bağımızın tesadüf olmadığını biliyordum :)) <3 sevdiğim ürünlerin böyle çantaya atmalık mini boy olmalarına bayılıyorum :) Koskocaman öpüyorum canım arkadaşım benim <3 <3:***

      Sil
    2. Canım benim aynen çoğu zevkimiz aynı,bağımızın tesadüf olmadığını biliyordum :)) <3 sevdiğim ürünlerin böyle çantaya atmalık mini boy olmalarına bayılıyorum :) Koskocaman öpüyorum canım arkadaşım benim <3 <3:***

      Sil
  4. AAA nasıl olmuş da dikkatimden kaçmış.Bir dahaki sefere gittiğimde göz atmalıyım.Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kasa yanında oluyorlar genelde,umarım sende seversin canım. Sevgiler..

      Sil
  5. Güzel bir yazı olmus fiyatıda cok uygunmus canta boyu kullanmak daha cok hosuma gidiyor gün içinde tazelemek kolay geliyor ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle daha pratik ve yer tasarrufu gerçekten.. :)

      Sil
  6. hiç koklamadım bunları aslında bee beauty'nin çok güzel ürünleri var bunların da kokusu güzeldir sanıyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kokuları çok hoş gidince bir kokla derim,mutlaka birini alırsın diyorum..

      Sil
  7. Parfüm arayışındayken güzel bi fikir oldu :)

    YanıtlaSil
  8. Canım benimm mutlaka bir bak seveceğin bir koku muhakkak olacaktır,ben buna bayıldım belki sende buna bayılırsın kimbilir :)) Çok öpüyorum güzel gözlüm benim <3 :*

    YanıtlaSil
  9. Miss Dream de 50 ml yok sanirim, sadece çanta boyu mu var ben mi bulamıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bugün özellikle sordum ve baktım, diğerlerinin 50 ml var ancak bunun yoktu, danışman arkadaş var ama şuanda yok dedi.Daha evvel baktığımda tüm çeşitleri vardı, buda vardı muhtemelen.Bu çeşidi az geliyor olabilir :)

      Sil
  10. Anladım geri dönüş yaptığınız için çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  11. Ben bu kokuya yurtdisinda bir magazada rastlayip asik olmustum gratis fln degil markasi da bee beauty degildi ama üretimi Türkiyeye aitti aradim fln yok hicbiryerde bulamadim dolmusa vs bindigimde bu kokuyu aldim ve kac kez sorayim dedim olmadi gratiste tesadüfen dis kabinin yurtdisinda aldigim parfümle tipatip oldugundan bakma geregi duydum iyi ki bakmisim meger bu kokunun ozel bi markasi yokmus farkli farkli markalar basip magazalara dağıtilıyormuş büyüğünü de bulamadim ama en azindan artik Turkiyede nerede satıldığını biliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem uygun fiyatlı hemde aradığınız sevdiğiniz bir kokunun bu kadar rahat bulunabilir olması çok güzel☺ Kokusuna aşık olacak kadar güzel kesinlikle katılıyorum, garip bir huzur veriyor.

      Sil
  12. Miss dream kokusuna bayılıyorum ama maalesef büyük Boyu yok veya ben bulamıyorum. Eğer bu kokunun başka markadan aynısı varsa bana önerebilir misin ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geç dönüşüm için öncelikle özür dilerim. İnstagram'da takipçilerimden en sık aldığım dm bu parfüm açıkçası. Seveni çok ve artık bulunamıyor olması can sıkıcı. Yaklaşık 2 ay kadar önce yaşadığım şehirdeki Gratis'e gelmişti, ancak danışman arkadaşlar çok sık gelmediğini ara ara gönderdiklerini söylemişti. Yine bir takipçimin sorusu üzerine sormuştum ve gelende hemen bitiyor denmişti. Küçük aynı bu yazımdaki boyutu bulunuyor ama tam boyu bulmak zor. Başka bir fimaya ait kokusu aynen bu olan bir başka koku ne yazık ki bilemiyorum. Ancak yine aklımda olsun, muadil bir koku bulur, duyar, bilgi sahibi olursam bu yorumun altına muhakkak eklerim. Szide sık sık Gratis mağazalarına göz atmayı ihmal etmeyin.. Sevgiler..

      Sil
  13. maalesef gratiste miss dream yok. chloe signature un muadili bir parfüm ama yok bulunmuyor.

    YanıtlaSil
  14. Küçük boyu da yok hiçbir yerde

    YanıtlaSil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel