Watsons Tek Kullanımlık Aloe Vera Yüz Maskesi

Watsons'larda satılan tek kullanımlık kağıt maskelerden Aloe vera'lı çeşidi bu yazımın konuğu.. Çeşitliliği,değişik ürünler kullanmayın sevdiğimi her fırsatta yazıyorum bu markanın diğer bir kaç çeşidini daha kullanmış ve memnun kalmıştım, verdiği nem ve canlılık hoşuma gitmişti kısa süreli de olsa.Tek kullanımlık kağıt maskelerden net verimi alabilmek için uzun süreli ve düzenli kullanım şart bunu biliyoruz Ancak kısa süreli de olsa verdikleri etkileri sevdiğim için değişik değişik ürünleri kullanmayı seviyorum her fırsatta da almaya çalışıyorum..
Aloe vera içerikli bu kağıt maskeden açıkçası ben pek memnun kalmadım. Şöyle ki, ilk olarak beni iten maskenin kokusu oldu, hiçbir şeye benzetemediğim çok itici bir kokusu var. Yapay, kimyasal artık adına ne derseniz deyin çok itici bir kokusu var yani bildiğimiz Aloe vera kokusu değil bu anlamda benim için sınıfta kaldı bir daha almayı pek düşünmüyorum açıkçası..
Bunun yanında verdiği nem de diğer çeşitlerinden daha az.
Watsons Tek Kullanımlık Aloe Vera Yüz Maskesi
Maskenin özellikleri olarak cildinizi nemlendirmeye ve doğal parlaklığı kazandırmaya yardımcı olmak amacı ile Aloe vera özleri ve C vitamini ile özel olarak formüle edilmiştir deniyor. Açıkçası ben bu etkileri bu maskeden değil diğer çeşitlerinde çok daha rahat almıştım,tuhaf!
O kadar itici bir kokusu var ki 20 dakika o maskeyi yüzümde tutmak çok zordu.Aloe vera olmasından dolayı kısa sürelide olsa etkisini hissetmek isterdim ama maalesef bu çeşidini sevemedim,oysaki Kore menşeli ürünleri bayılarak kullanıyorum :/ 
Sırada domatesli olan var onuda epey merak ediyorum,böyle sevdiğim memnun kaldığım maskeleri stokluyor, devamlı kullanmaya çalışıyorum. Çok memnun kaldığım severek kullandığım maskelerimden birini şurada paylaşmıştım,kesinlikle tavsiye ederim, ben çok memnun kaldım zira..

20 yorum :

  1. Canım benim çok şaşırdım, aloe veralı mis gibi kokması lazım aslında. Kimyasal koku kadar rahatsız edici bir şey yok gerçekten, çok iyi anlıyorum canım arkadaşım. Domatesli maske ilginçmiş, uzun zamandır alışveriş yapmıyorum, bir tembellik çöktü üzerime😃 İndirim zamanı ben de bakayım, tek kullanımlık maskeler beni ancak anlık rahatlatıyor, bu da yetiyor zaten, beklentimi yüksek tutmuyorum. Ellerine sağlık canım arkadaşım❤️❤️❤️ Öpüyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım arkadaşım aynen bende aloe veranın o harika kokusunu almak isterdim onu bekliyordum ancak sonuç hüsran :/ O tembellik bende epey var hem alışveriş hemde hayata dair :) bakalım hareketlenicek yakın zamanda uzaklardan misafirlerimiz gelicek tempoya hazırlasam iyi olucak kendimi ama işte burcum aslanda tembellik kanımda var sanırım :))) Bende çoook öpüyorum canım arkadaşım benim, teşekkür ederim <3 <3 :***

      Sil
  2. Ne güzel ürünmüş. Bilmiyordum.

    YanıtlaSil
  3. Tek kullanımlık kağıt maskelere bayiliyorum bunu da Sevmiştim eline sağlık canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevmene sevindim canım ben sevemedim çünkü yazımda da belirttiğim gibi..Teşekkür ederim canım..

      Sil
  4. Bende almışım. Banyo dolabımı düzenlerken buldum geçen gün. Kullanmayayım bari. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belki hoşuna gider senin kimbilir :) Eğer seversen mutlaka yaz bilmek istiyorum :)

      Sil
  5. Hiç kağıt maske denemedim. Tek kullanımlık maskeler korkutuyor beni biraz sanki. Ama şu sıralar yüzümün neme çok ihtiyacı var. Yazının başlığı bu yüzden ilgilimi çekti ve geldim :) Bunu olmasa da mutlaka bir kağıt maske alıp deneyeceğim :) Kore'de üretilmiş olması hoşuma gitti :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O halde güzel bir başlangıç için yazıya eklediğim linkteki maskeyi öneririm..Cildin tamamen neme doyacak emin olabilirsin :)

      Sil
  6. İyiki almamışım normalde tek kullanımlık maskeleri seviyorum sürekli stok yaparım ama bu kötüymüs :/ Diğer yazılarınızı bekliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İstersen sen yinede al bir bak belki seversin diyicem ancak pek umutlu değilim açıkçası :/

      Sil
  7. Koku konusunda oldukça hassasım kokusunu beğenmediğim şeyleri ne yerim ne de kullanırım :) Koku zaten güzel değilse alıp da kullanmam teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O halde bu ürünü açmanla atman bir olabilir :) Yinede bir bak belkii bir ihtimal hoşuna gider ama çok zor bir ihtimal bu :/Rica ederim :)

      Sil
  8. hımm. aloe vera diyince benimde gözlerim açılır ama hoş olmamış bu ürün

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle aynı hisle açtım paketi ancak hüsran..

      Sil
  9. Tek kullanımlık maske deneyimim o kadar az ki.Her blog yazısı okuduğumda denemeye heveslenip sonra unutuyorum.Göz atarken Aloe Vera'dan uzak duracağız anlaşılan...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında aloe veralı sadece bu ürün beni hayal kırıklığına uğrattı, yoksa aloe vera kokusuna bayılırım..Fikir olmasına sevindim.

      Sil
  10. Domatesli olan çok güzel ben bir kez kullandım ve beğendim ama maalesef buradaki watsonsta uzun zamandır bulamıyorum sürekli bitmiş oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel olmasına sevindim umarım bende severim..Dikkat etmedim hiç son çıktığımda, kalkmış olamaz herhalde bilemiyorum..

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel