MagicMitt Makyaj ve Yüz Temizleme Eldiveni

Alıp almamak arasında çok gidip geldiğim bir üründen bahsetmek istiyorum bu yazımda sizlere. Aslında geçte kaldım almak için bence.. Her almaya niyetlendiğimde sağolsun annem vazgeçirmiştir pek mantıklı gelmiyor bu tip ürünler kendisine. Ama geçen büyük indirimde Migros'ta artık dayanamayıp MagicMitt Makyaj ve Yüz Temizleme Eldiveni'ni almış bulundum..MagicMitt Makyaj ve Yüz Temizleme Eldiveni
Mikrofiber dokulu bu eldiveni sadece ıslatarak tüm yüz ve göz makyajınızı çıkarabiliyorsunuz.Antialerjik yapıya sahip ve tüm cilt tipleri rahatlıkla kullanabilir yazıyor özelliklerinde. Kimyasal ürün içermiyor.. 
Açıkçası pek işe yarayacağını düşünmüyordum bende annem gibi, o kadar olumlu yorum okusam da, tek bir eldivenle tüm makyaj nasıl çıkar? Micellar sular,yağlar ile çıkarıyorken, su ve bir bez?!
Ağır sayılacak makyaj yaptığım bir günün sonunda makyajımı bu eldivenle temizlemek istedim. Özellikle hafif olmayan makyajda denemek istedim ki onu çıkarırsa daha sonra daha rahat kullanırım diye düşündüm..Göz ve yüz makyajım gayet yoğundu, eldivenin resimlerinden de görebileceksiniz. 
MagicMitt Makyaj ve Yüz Temizleme Eldiveni
Parmaklara güzel oturan küçük bir kese,tamamen değil biraz kullanacağım tarafı ıslatıp temizlemeye geçtim.Fazla bastırmadan tek bir tarafıyla tüm yüzümü ve göz makyajımı inanılmaz güzel çıkardı. Şaşırdım! o göz makyajını nasıl öyle güzel çıkarabildi? O an cidden benim için vazgeçilmez bir ürün olduğunu anladım, almaya geç kaldığım için kendime kızdım.Daha günlük makyajları çok çok daha kolay çıkaracağını ve bunu çok çabuk yapacağını anladım ve bu duruma inanılmaz sevindim..Temizleme sonrası çeşme altında sıvı sabunla yıkadım hemen ve tertemiz oldu,bu sürede temizleme süresi gibi kısacık.Uyarıda çamaşır makinesinde veya elde yıkanabilir yazıyor 30 derecede,ancak asla yumuşatıcı kullanmayın deniyor..
İçerisinden çıkan ağzı kilitlenebilir minik poşetine kuruduktan sonra koyup hijyenik bir şekilde saklayabiliyorsunuz. 

Normalde de makyajımı temizledikten sonra mutlaka temizleme jellerimle tekrar yıkayıp temizliyorum, yine bu eldiveni kullandıktan sonra da aynı işlemleri tekrar yapıyorum..

''Eldiven tek kullanımlık mı? kullandıktan sonra atılıyorumu?'' diye soru gelmişti bir kaç kişiden Dm ve yorum ile İnstagram'da, akılda böyle bir soru olanlar varsa, hayır arkadaşlar bu eldiven 300 kullanımlık bir kullanım süresi sunuyor size.Özellikle indirim dönemlerinde denk gelirseniz mutlaka şans verin derim, ön yargılı olmayın yeniliğe açık olun :)

MagicMitt Makyaj ve Yüz Temizleme Eldiveni Migros indirimde %50 indirimle 6,25 TL gibi bir fiyata almıştım. Bir çok kozmetik mağazasında da satılıyor,kesinlikle tavsiye ediyorum..

17 yorum :

  1. Ne kadar kullanışlı bir ürünmüş bende görüyordum ama hiç denemedim mutlaka almalıyım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle çok kullanışlı, deneyince anlıyor insan :)

      Sil
  2. Ben farmasinin benzer bir ürününü denemiştim. Ama benim cildim ultra hassas olduğu için çok kötü sonuçlar doğurmuştu :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok üzüldüm,geçmiş olsun. Bunda öyle bir sorun yaşarmısınız bilemiyorum sizin kadar hassas değil cildim ama indirimde bekide denk gelip bir kereye mahsus deneyip karar verebilirsiniz, bir kerede anlarsınız iyi gelip gelmeyeceğini, fazla bastırmadan daha hassas olursanız aynı zamanda çok daha iyi olur.Tekrar geçmiş olsun :(

      Sil
  3. vaay be, sadece suyla nasıl çıkarmış öyle makyajı.İndirimde rastlarsam bende deneyeceğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mi bende görünce şok oldum, inanamadım.Mutlaka bak derim sonuç tatmin edici cidden..

      Sil
  4. Ayy ne güzel bir ürünmüş canım, fiyatı da performansına göre çok iyi hemen edinmeliyim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka bak canım seveceğini düşünüyorum :)

      Sil
  5. İlk fırsatta denemek isterim :)

    YanıtlaSil
  6. Canım benim gerçekten çok şaşırdım, sadece su ile yüzümün temizlendiğine inanmak zor... Gerçi bu tarz ürünler benim cildime uymaz sanıyorum ama bir indirimde deneyebilirim. :) Ellerine sağlık can arkadaşım <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim bende şaşırıyordum annem bile suyla makyaj çıkarmıymış derdi, ama deneyince tamda denildiği gibi işe yaradığını gördüm :) Zaten makyaj temizleme sonrası jellerle son rötuş yapıyoruz,içimiz rahat o anlamda bence, bu onun öncesindeki süreyi hem kısaltıp hemde zahmete sokmuyor insanı :)Benim gibi hoyrat kullanmazsan, hafif hassas davranırsan cildin sıkıntı yaşamaz diye düşünüyorum canım benim, olmadı başka birşey için kullanırsın,indirimde al bu yüzden daha az canın sıkılır kullanmazsan :)) Çok teşekkür ederim can arkadaşım benim <3 <3 :****

      Sil
  7. en sonunda ben de deneyeceğim sanırım özellikle seyahatlerde çok pratik olur diye düşünüyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belirtmemişim onu ama kesinlikle seyahatler için biçilmiş kaftan çok haklısın,mutlaka çantada olmalı, onca temizlik ürünü taşımaktansa..

      Sil
  8. Güzel gözlüm indirimde mutlaka şans ver,işe yaramadı attım denecek bir ürün değil her türlü kullanılır :) <3 :**

    YanıtlaSil
  9. bu urunun birwz daha buyukleride var ama bende hic guvenemedim neyse deyip almadim simdiyse en kisa zamanda elimde olacak eline saglik;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğeneceğini umuyorum, resmen kurtarıcı üşengeç hallerinde :) Çok teşekkür ederim :)

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel