Revlon Colorburst Matte Balm - Sultry Sulfureuse

Revlon ülkemize geldi gelmesine ama hala bir çok şehirdeki Watsons'lara gelemedi.Tıpkı Sleek'in hala bir çok yerdeki Gratis'lerde olmadığı gibi.. Canım arkadaşım Blana'm markanın en merak ettiğim 2 ürününü bana göndererek büyük ölçüde merakımı giderdi bundan aylar önce.. Can arkadaşım Revlon'un meşhur, benimde uzun zamandır merak ettiğim colorstay fondöteni ve sultry rengi rujunu, sayesinde şehrime gelmeden deneme şansım oldu, kendisine buradan tekrar tekrar teşekkür ediyorum, en büyük hediye onun dostluğu bunu hiç tereddüt etmeden söyleyebilirim <3 
 Revlon Colorburst Matte Balm - Sultry Sulfureuse
Sultry Sulfureuse ilk başta inanılmaz güzel, fresh, mentollü kokusuyla benim gönlümü fethetti diyebilirim. Kokusu güzel ürünlere bayılıyorum.. Ruj mat ancak bilinen tebeşirimsi matlıkta değil, hafif satin bitişli bir matlıkta. Keza bu matlıktaki rujları da çok seviyorum, benim mat ruj anlayışıma en yakın olanlardan. Dudağı bu anlamda kurutmuyor ve rahatsız etmiyor. Kolay sürülebiliyor ve pigmentasyonu oldukça güzel.. Ben tek katta net rengini alabiliyorum,dudak renginin de bunda etkisi var elbette..
 Revlon Colorburst Matte Balm - Sultry Sulfureuse
Sultry sonbahara yakışabilecek tonda bir gül kurusu.Hemen hemen her cilt rengine uyabilecek türde. Gün içerisinde tazeleme ihtiyacı hissedebilirsiniz, yanınızda olmasında fayda var, diğer mat rujlar gibi kalıcılık vaad etmiyor ama dudaktan tamamen sıyrılıpta gitmiyor.. 
 Revlon Colorburst Matte Balm - Sultry Sulfureuse
Kalem formunda olması sevdiğim bir diğer tarafı,alttan açma mekanizması oldukça pratik diğer kalem rujlar gibi..Yumuşak yapıda olduğu için açıp kapatırken dikkatli olmakta fayda var çabuk eğilip bükülebilmeye pek müsait..Ayrıca benim ki bu şekilde çıktı, ambalajı açılmadığına göre kesinlikle hatalı üretim, alırken bakma şansımız maalesef ki yok sıkı sıkı sıfır paketiyle kaplı, yukarıda resimde gördüğünüz arka kısmı, diğer tarafı biraz daha değişik şekilde. 
Diğer renkleri de çok güzel,özellikle Shameless rengine bayılıyorum,hastayım diyebilirim o renge, ülkemizde var mı şuan net hatırlamıyorum ama yoksa bile hem ülkemize hemde şehrime bir an evvel gelmesini diliyorum. 
Serinin en sevilen ve özellikle indirim dönemlerinde ilk biten ürünlerinden Sultry, burada olsaydı ve bende olmasaydı epey efor sarf edecektim kesin, Blana'm <3 :* :)

Revlon Colorburst Matte Balm Kalem Rujlar 30 Tl civarı bir fiyata Watsons mağazalarında satılıyor..

10 yorum :

  1. Renk gerçekten çok hoşmuş canım, mutlulukla kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım çok hoş bir rengi var, çok teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Renk benim günlük tercih ettiğim tonlarda. :) Güle güle kullan canımm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım günlük çok rahat kullanırsın :) Çok teşekkür ederim..

      Sil
  3. Ne güzel kalpli bu Blana, ne güzel yapmis güle güle kullanin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle birtanedir Blanam <3 Çok teşekkür ederim :)

      Sil
  4. Canım benim, instagramda da yazdım, ay çok moralim bozuldu Goncam ya :-( Gidip yamuğunu bulmuşum ya, yani bu kadar olur. Buzdolabında da düzelmedi demek... Tüh yaa... Ay vallahi içime oturdu. :-/ Rengini beğendin en azından, öyle avunuyorum. Sen her şeyin en güzeline layıksın can arkadaşım benim. Bitanesin.... <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay canım benim ya oturmasın içine,bende alsam çıkardı bana yamuğu nasipmiş demek ki :)) Rengini netten görüp ilk almam gereken colorburst rengim belirlemiştim gelseydi buralara, o anlamda için ferah olsun istediğim renk bu <3 Çok teşekkür ederim kalbi güzel, melek arkadaşı benim, varlığın yeter senin <3 Cansın,birtanesin <3 <3 :**

      Sil
  5. Güle güle kullan, rengi çok kullanışlıymış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, aynen rengi günlük çok rahat kullanılabilir tonda :)

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel