Wet n Wild Reserve Your Cabana Bronzer (Aydınlatıcı-Pudra)

Uzun zamandır merak ettiğim bronzer olarak geçen ancak çok hoş bir aydınlatıcı ve pudra sayılan Wet n Wild Reserve Your Cabana bu yazımın konuğu.
Wet n Wild Reserve Your Cabana Bronzer (Aydınlatıcı-Pudra)
Cildim karma-yağlı olsa da, aydınlık, glow makyajları daha çok seviyorum. Olabildiğince doğal aydınlık veren simsiz ürünleri kullanmaktan hoşlanıyorum. Bu anlamda uzun zamandır aslında pudra olarak daha çok kullanılan bu bronzerı almak istiyorum, geçen indirim döneminde alışverişime eklemiş almıştım.Keşke bir tane daha alsaymışım dedim. 

Reserve your cabana mat bir pudra değil.İçerisinde simde yok, çok doğal yansımaları olan sedefli sayılacak yapıda bir ürün.. Yüzün yüksek kesimlerine, aydınlatıcı uyguladığımız gibi bu ürünü de aynen o kısımlara uyguluyorsunuz ancak hafif bir ürün olduğu için çok doğal bir aydınlık veriyor,kesinlikle abartı durmuyor. Bu sebeple ki tüm yüzünüze uygulayabiliyorsunuz bu ürünü.. Benim gibi aydınlık makyajları sevenlerin severek kullanacağı ürünlerden..Rengi açık gibi görünse de yüze uygulandığında çok hafif bir renk alıyorsunuz, kapatıcılığı yok sadece aydınlık bir görünüm veriyor..
Wet n Wild Reserve Your Cabana Bronzer (Aydınlatıcı-Pudra)
Yabancı blogger ve vloggerlar Hourglass'ın diffused light pudrasına muadil gösteriyorlar.Wet n wild fiyat ve ulaşılabilirlik olarak daha uygun tabi..Ürünün pigmentasyonu çok iyi, uygulanan yer ve uygulanmayan yer arasındaki farkı hemen görebiliyorsunuz.Ben göz altıma aydınlık olmasını istediğim zamanlar kullanıyorum ve çokta güzel sonuç alıyorum.Ben işi biraz abartıp biten Rimmel Londan Wake Me Up fondötenimin üzerine kullanıyordum, düşünün ışıl ışıl çok sağlıklı bir makyaj çıkıyordu ortaya.Tabi bu fazla gelebilir çoğu kişiye ancak ben iki ürünü aynı anda kullanınca çıkan sonuçtan çok memnunum, dediğim gibi mat makyajlardan çok aydınlık makyajları seviyorum..

Ürünün en güzel özelliklerinden biri SPF15 koruma faktörü içermesi..Boyut olarak epey bereketli bir ürün 13 gr bir ambalaja sahip.. Biraz tozutma olayı var, bu bir çok pudra ve allıkda malumunuz ki var çok sorun edilecek bir durum değil bu anlamda..Ben bu ürünü far olarakta kullanıyorum aynı zamanda, bu şekilde de kullanılabilinir,çok doğal simsiz bir görünüşü var çünkü..

Wet n Wild Reserve Your Cabana 20 tl civarı bir fiyata Gratis mağazalarında satılmakta..

19 yorum :

  1. Ben de göz altımı sabitlemek için zaman zaman kullanıyorum. Çok hoş bir pudra gerçekten:)

    YanıtlaSil
  2. çok büyük olmasa kesin alırdım böyle aydınlık görüntülü pudraları ben de seviyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tozutanı boşa harcarsan çabuk bitebilir aslında :) Şaka bir yana seversin bu pudrayı..

      Sil
  3. İndirim zamanında alacaktım sonraadan vazgeçtim ama tekrar bakacağım:)

    YanıtlaSil
  4. Güzel bir ürünmüş.Gerçekten göz altları sabitleme için kullanılabilinir.Hem diğer aydınlatıcılar gibi simli de değil.Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle aydınlık vermesi çok güzel, göz altlarını aydınlatmada severek kullanıyorum..Sevgiler..

      Sil
  5. Diffused lighta muadilse ben bunu yazayım yılbaşı alışveriş listeme, keza o benim favori pudram😍 Canım benim ben zaten ampul gibi parlasam doymam, zaten cildim mat, böyle pudralar makyaj sabitlemek için daha uygun bana. Ellerine sağlık canım arkadaşım benim❤️ Öpüyorum😘😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Favorin mi şanslısın o zaman canım benim :) <3 muadilini bayıla bayıla kullanacaksın demekki :) İlk indirimde bende bir tane daha alıcam çabuk bitiririm ben bunu :)) Çok teşekkür ederim can arkadaşım benim <3 çok öpüyorumm <3 <3 :***

      Sil
  6. göz altlarını sabitlemek için güzel bir ürüne benziyor :) şans verilmeliiiiii

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sabitlerken aydınlıkta katıyor,kesinlikle verilmeli :)

      Sil
  7. güzel bir urun bayadır gozume takılanlardan ancak sepetime giremedi :)

    YanıtlaSil
  8. Wet n wilde ne kocaman ambalajlar yapıyor öyle, ben de kontür pudrasını almıştım. Bir ömür bitmez herhalde :)) Kuru ciltli olmama rağmen pudra hastasıyım, yazıyorum listeye çok güzelmiş. Yalnız niye bronzer diye piyasaya sürdüklerini anlamadım. Hangi ülkeye bronzer olacaksa artık :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende de aynı zıtlık, karma-yağlı cildim olmasına rağmen aydınlık, glow makyajların hastayım :) Bende anlam veremedim ki, orda bir hata yaptılar bence geride dönemediler :))

      Sil
  9. stay matte pudrayı senin tavsiyen üzerine almış ve çok memnun kalmıştm ikinci kutuya geçtim bile.. şimdi bunda aklım kaldı canım emeğine sağlıkk😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Memnun kalmana çok sevindim canım, bunu da seversin umarım yüzümü kızartmaz :) Çok teşekkür ederim canım <3

      Sil
  10. Highlighter olarak da kullanılabiliyor mu?

    YanıtlaSil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel