Yves Rocher Arındırıcı Işıltı Veren Kayısılı Peeling

Yüz peelingi kullanmayı bir cilt için mutlaka gerekli buluyor ve çeşit çeşit ürünleri deneyimlemeyi seviyorum. Benim için peeling tanecikleri kendini belli etmeli, bazıları tanelerin iri olmasını pek sevmez ancak ben kendini hissettiren, iri sayılabilecek peeling ürünleri daha çok seviyorum. Bu anlamda markanın en popüler olan ürününü, sonu sonu alıp denemek istedim, denildiği kadar varmı epey merak ettim, memnun kalanı çok fazla zira.. Bu sebeple yazıma konu olarak seçtiğim ürün Yves Rocher Arındırıcı Işıltı Veren Kayısılı Peeling.
Yves Rocher Arındırıcı Işıltı Veren Kayısılı Peeling
Ürünün ilk önce kokusuna değinmek istiyorum.Şekerli bir kayısı kokusu var ve yine sırf kokusu için bile alabileceğim ürünlerin içerisinde oldu bu üründe. Koku benim için ne kadar önemli artık bilmeyen yoktur sanıyorum :) Yüzüme peelingi uygularken ki o buram buram koku inanılmaz hoşuma gidiyor.. Işıltılı veren bir peeling deniyor ismine, evet ürünü elime sıktığımda kayısı renkli peeling resimlerde sizde belki görebileceksiniz sedefli, ışıl ışıl bir yapıda olduğunu ben görebiliyorum net. O halini aydınlatıcı olarak düşünüyorum ben her defasında, bu görüntüde bir aydınlatıcı olsa ne harika olurdu :) Garip ama bana hissettirdiği duygu bu :)
Yves Rocher Arındırıcı Işıltı Veren Kayısılı Peeling
Peeling tanecikleri kendini ciddi anlamda ciltte hissettiriyor. Ben narin davranamıyorum pek bu tarz ürünleri cildime uygularken, o nedenle yüzümün hafif acıdığını hissedebiliyorum çünkü bastırıyorum.Aslında hiç gerek yok, narin,hassas davranmak yeterli bir peelingten verim almak için. Ama işte ben biraz vahşiyim bazı konularda :) 
Kayısı çekirdeği yağı başlı başına cilt için çok faydalı, normal yağlarını bile alıp kullanana var ki bende geçmiş dönemlerde sadece yağını alıp kullanmıştım cildimde.Bu üründe peeling etkisiyle cildi derinlemesine temizleyerek kirden arındırarak daha pürüzsüz,aydınlık bir cilt sunmayı vaad ediyor bizlere.. Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum belki geçmişte olabilir. Verdiği aydınlık, ve sonrasındaki pürüzsüz his cidden çok hoş. Büyük çoğunluk duşta kullanmayı daha çok tercih ediyorum peeling ürünlerimi, bu ürünü de duş sonu çıkmadan tüm gözenekler açıkken uygulamayı seviyorum. Hem çok daha güzel arınıyor ciltten.Ürünün içerisinde Paraben bulunmuyor..

Yves Rocher Arındırıcı Işıltı Veren Kayısılı Peeling 50 ml'lik bir tüp ambalajda ve 17 TL gibi bir fiyata satılıyor.

22 yorum :

  1. Kayısı kokusunu çok severim.
    Anlattığın kadarıyla güzel bir ürüne benziyor teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kokusu cidden çok güzel.Umarım edinirsen sende seversin, rica ederim :)

      Sil
  2. ben pek sevemedim bunu bir kere aldım o kadar :-((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevmeyen bir kaç kişiye daha denk geldim, yeterli bulmamışlar ama çok az bir kesimdi, sende sevmemişsin neden ki acaba :((

      Sil
  3. Bu peelingden sanırım nefret eden memleketteki tek kişiyim canım benim :) Benim cildim çok ince ve hassas olduğu için, bu peeling arındırmak yerine, o kocaman taneleri ile yüzümü kedi gibi çizdi :)))) Senin cildin benim kadar hassas olmadığı için, fayda görmüşsün. Kokusu gerçekten mis gibi... Güle güle kullan can arkadaşım benim. Öpüyorum çok <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tek değilsin canım gördüm ki sevmeyenide az değilmiş :)Hassas ciltler evet kullanmakta sıkıntı yaşarlar keza hassas ve akneli ciltlere önerilmiyor bu ürün. Senin cildin hassas evet tanecikleri cildi ciddi anlamda zedeleyecekmiş gibi sert ancak dediğim gibi o hissi seviyorum ben peelingte, hissetmesem verim almadığım için o zaman hoşuma gitmez ürün işte :)) Çok teşekkür ederim canım arkadaşım benim.Çok öpüyorum bende <3 <3

      Sil
  4. Bu ürünü birçok bloggerda gördüm. Dediğin gibi beğeneni çok. Yılbaşı indirimini ürünle tanışmak için kullanmaya karar verim :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel bir fırsat o halde bu zamanlar :) Umarım sende seven taraftan olursun :)

      Sil
  5. Bende pek sevemedim ya :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hassas ciltli olmalısın o halde :) Sevmeyenide azımsanmayacak kadarmış gördüm ki :)

      Sil
  6. Sevmeyeni de çok ama ben de sevenler arasındayım bu peelingi. Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen sevmeyenide epey varmış, aynı taraftayız bende sevdim buna seviniyorum, boşa alınmamış bir ürün oldu..Çok teşekkür ederim..

      Sil
  7. O sevmeyenlerden biri de benim :D Tanecikleri çok büyük çok sert -bana kalırsa aşırı- ve net peeling etkisini yoğun kremsi yapısından dolayı anlayamadım sanırım :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tanecikleri büyük evet tamda benim sevdiğim gibi :) Sanırım bu özelliği bir çok kişi tarafından sevilmemesine neden.

      Sil
  8. Benzer ürünler denedim ama bu markanın bu ürününü denemedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende adından sık söz edildiği için alıp denedim ve de sevdim, bunuda denerseniz dikkatli olmanızı öneririm hassas ciltlere pek önerilmiyor.

      Sil
  9. Şu zımbırtıyı bir ben denemedim snaırım ilk fırsatta istiyorum gerçekten :) sevgilerle canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu zımbırtıyı seversin bence dene bakalım :) Teşekkür ederim canım..

      Sil
  10. Merakla beklediğim yazı gelmiş beğenmene çok sevindim canım 😘💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım beğendim, özellikleri beni yeterince tatmin etti :) :*

      Sil
  11. cildim akneli olduğundan akneyi dağıtır diye kullanamadım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En iyisini yapmışsın, önerilmiyor zaten akneli ve hassas ciltlere :)

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel