Procsin Bubble Mask Foam - Anında Enerji Veren Köpük

Procsin markası cilt bakımından son dönem adından en sık söz ettiren marka olmayı başardı. Özellikle Bubble Mask -  köpüren maskesi en ilginç ve merak edilen ürünlerinin başında. Yine aynı seriye sahip temizleme köpüğü bu yazıma konu olacak ürünlerinden. İleri ki günlerde köpüren maskesini de sizlerle paylaşıyor olacağım..
Procsın Bubble Mask Foam - Anında Enerji Veren Köpük
Bubble Mask Foam Anınında Enerji Veren Köpük çok iyi bir makyaj temizleme ürünü. Az bir miktarı bile yüzünüzü temizlemeye yeterli oluyor. Ambalaj rengini andıran çook hafif pembemsi bir renkte ve köpük halinde. Ürünün genel özelliklerine göz atarsak; Bubble Mask Yüz Temizleme Köpüğü Cildi tahriş etmeden derinlemesine temizlerken cildin doğal nemini korumaya yardımcı olur. Ciltte hücre yenilenmesini hızlandıran Allantoin (Karakafes bitkisinden elde edilir) ve doğal nemlendirici olan Saccaharido Isomerato (Pentavitin) (buğdaydan elde edilen bir tür şeker benzeri bir madde) sayesinde cildi nemlendirir. Özellikle yağlı, akneli ve problemli ciltleri tahriş etmeden temizler. Sabun içermez, yağ oluşturmaz, cildi arındırır, bakteri oluşumunu engeller. Güneşin zararlı ışınlarına karşı UV-A ve UV-B filtreleri içerir. Ciltte oluşan pullanmayı engellemeye yardımcı olur..
allantoin
Allantoin bitkisi
Tüm cilt tipleri için uygun olan bu temizleme köpüğünü, yüz, vücut ve makyaj temizliğinde rahatça kullanabilirsiniz. 
Önerilen uygulama şekli; günde 2 kez makyaj ve yüz temizliğinde bir pamuk yardımıyla özellikle T bölgesinde yoğunlaşarak uygulanır. Daha sonra durulanır.. 
Procsın Bubble Mask Foam - Anında Enerji Veren Köpük

Uygulama sonrası cilde temiz ve fresh bir görünüm kazandırıyor. Köpüğün yapısı diğer köpük temizleyicilerden daha yoğun yapıda, kolay dağılan hafif formda bir köpük değil,yapısı çok hoşuma gitti benim. Ayrıca köpüren maskesi gibi bunu da kullanması oldukça keyifli, köpüğü ciltte yayıp çıkan kiri görmek gayet tatmin ediyor insanı :) 
Procsın Bubble Mask Foam - Anında Enerji Veren Köpük
Tek olumsuz yanı kokusu. Yine aynı serinin Anında enerji veren kreminin kokusu ne kadar beni benden alıyorsa, bunun ve maskesinin kokusu da o kadar hoşuma gitmiyor. Uygularken biraz zorlanıyorum, ancak neyse ki kokusu kalıcı değil,sadece uygulama esnasında zorluyor,aklınızda soru işareti kalmasın. Oda benim koku hassasiyetimden kaynaklı diyede düşünebiliriz, benim için kullandığım ürün ne olursa olsun önce kokusuyla almalı beni, tıpkı Anında Enerji Veren Kremi gibi :)  

Procsin Bubble Mask Foam - Anında Enerji Veren Köpük ve markanın diğer tüm ürünlerine sitesinden, Gratis, Watsons, Eve kozmetik gibi büyük kozmetik mağazalarının yanında yerel kozmetik mağazalarından da ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda çeşitli online satış sitelerinden de markanın tüm ürünlerine ulaşabilirsiniz..

4 yorum :

  1. Markanın ismini bu ara iyi,kötü baya duyar olduk. Yorumların ıcın tesekkurler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet son zamanlarda oldukça popüler.. Rica ederim :)

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel