Benri Asetonsuz Süngerli Oje Çıkarıcı

Benri oje çıkarıcı mendilleri yaz aylarında özellikle de çantaya atmalık her an yanda taşımak amaçlı çok severek kullandığımı şurada ki yazımdaki incelemesinde sizlerle paylaşmıştım. Bu yazımda ise yine Benri markasına ait Asetonsuz süngerli oje çıkarıcıyı detaylıca sizlerle paylaşmak istedim. 
Benri Asetonsuz Süngerli Oje Çıkarıcı
Normalde bu tip süngerli oje çıkarıcıları pek başarılı bulamıyorum. İstediğim gibi bir temizlik ve bitiş sağlamıyorlar, geçmişte bir kaç marka denemiştim. Bunu da pek beklentim olmadan merak edip denemek adına satın almak istedim.
Benri Asetonsuz Süngerli Oje Çıkarıcı
Öncelikle ürün 75 ml lik bir ambalajda, plastik çevirmeli kapağı olan bir ambalajda satılıyor.. E vitamini içeren besleyici bir formüle sahip. Kokusu genzi yakmıyor, bittikten sonra durulma vs gerekmediği için kalan o çiçeksi hoş koku hoşuma gidiyor.. Süngerin en üstünde dörde bölünmüş bir girinti var, oradan parmağınızı içeri sokup sağ sola bir kaç kez çevirmeniz ojeni tırnağınızdan sökülüp gitmesi için yeterli geliyor.

Benri Asetonsuz Süngerli Oje Çıkarıcı
Performansını net anlayabilmek adına, açık ve koyu renk ojelerimin ikisinde de denedim ve sonuç gayet başarılı. Bu kadar kolay çıkacağını hiç düşünmemiştim. Zorlanmadan ve en pratik şekilde oje tırnağımdan silinip gitti. Sonrasında tırnakta temizlik sonrası oluşan o beyaz beyaz deformeler oluşup soyulmadı. Tırnağa hassasiyet vermedi ve durulamaya gerek bırakmaksızın günlük yaşantıma devam edebildim. 
Benri Asetonsuz Süngerli Oje Çıkarıcı
Mis gibi kokusu bir parfüm edasında çok hoşuma gitti. Bu tip süngerli oje temizleyicileri içindeki temizleyici sıvı bittikçe dilerseniz aseton dilerseniz de asetonsuz oje çıkarıcı ekleyerek tekrar kullanımını sağlayabilirsiniz..
Benri Asetonsuz Süngerli Oje Çıkarıcı
Benri markasının bir çok ürününden memnunum. Fiyatına nazaran gayet başarlılı ürünlere sahip bir marka. Asetonsuz süngerli oje çıkarıcı da memnun kaldığım, yenisini alabileceğim ürünlerin içerisine girdi diyebilirim. 

Benri Asetonsuz Süngerli Oje Çıkarıcı 5,90 TL gibi bir fiyata Gratis mağazlarında satılmakta..

8 yorum :

  1. güzel temizlemiş ,bende deneyebilirim , sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet temizlemesi gayet başarılı, öneririm. Sevgiler..

      Sil
  2. Bana da lazım bunlardan çok pratik :))

    YanıtlaSil
  3. merhabalar bu tip ürünleri tatile giderken çantada taşımak için alıyorumBenri zaten devamlı kullandığım asetonları iyi olan bir marka.bunu denememiştim denerim artık:-)Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlike bende asetonlarını severek kullanıyorum çoğu ürünüde fiyatına göre gayet iyi. Bunuda oldukça sevdim. Sürekli oje süren biri için büyük pratiklik sağlayan bir ürün.☺ Sevgiler 😍

      Sil
  4. bende de var ama daha kullanmak nasıp olmadıydı sımdı hatırladım yakın zamanda deneyeyım :) teşekkurler :)

    YanıtlaSil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel