Maybelline Color Tattoo Krem Far - İnfinite White

Maybelline Color Tattoo Krem Far farları gerek yapı gerekse pratik olması açısından severek kullanıyorum.. Sedefli ve mat olmak üzere çeşitli renk skalasına sahip. Elimde de bir kaç rengi var gördüğünüz üzere. Bugün yazıma konu olacak rengi ise yeni gelen renklerinden, İnfinite White..
Maybelline Color Tattoo Gel Eyeshadow 45 İnfinite White,krem far
Görür görmez harika bir göz pınarı aydınlatıcısı olur diye düşünüp aldım bu rengi. Minik dokunuşlarla orada da kullanıyorum elbette ancak asıl smokey eyes havasında göz makyajlarda da harika duracağını düşündürdü daha sonrasında.. Aydınlatması çok güzel.. Diğer renklerine nazaran daha rahat alımı var, sürümü daha kolay, sanki daha kremsi. 

Sedefli bir yapıda ve ışığı yansıtması çok güzel. Kireç beyazı olmaması tercih sebebimdi zaten, cidden beyazın güzel bir tonu. Aşırıya kaçmayan bir sedefli beyaz olduğunu için gündüz makyajlarınızda da göz kapağınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz.. Gece makyajlarında ise efsane güzel makyajlara imza atabilirsiniz, gece-gündüz rahatlıkla kullanılabilir bir renk..
Maybelline Color Tattoo Gel Eyeshadow 45 İnfinite White
Diğer renklerle kombinlendiği zaman ki duruşuna sizde bayılacaksınız.. Dilerseniz ki ben denemedim bunu, aydınlatıcı olarakta kullanabilirsiniz minik bölgelerinizde.. Kullanmadığım için net birşey diyemiyorum ancak, kullanılabilir diye düşünüyorum.. Denemek lazım, deneyince yazıyı güncellerim muhakkak..

Maybelline Color Tattoo Krem Farları pratiklik açısından sevdiğimİ söylemiştim, acelem varsa, tek far kullanmak istiyorsam yada yoğun bir gün olacaksa, uzun süre kalsın istiyorsam, genelde elim bunlara gidiyor. Sizlere de bu açıdan rahatlıkla önerebilirim..
Maybelline Color Tattoo Gel Far 45 İnfinite White
Bazı arkadaşlar çabuk kurumasından şikayet ediyorlar. İnstagram hesabıma da dm olarak sıkça gelen bu soruya buradan da toplu cevap vermiş bulunayım.. Arkadaşlar bu tip cam kavanozda olan krem ürünlerinizi, ters olarak saklayın. Yani kapağı aşağıya gelsin ve kesinlikle hava almasınlar. Yani açtınız, ürünü kullanacaksınız, alın elinizle ve hemen kapatın öyle devam edin uygulamanıza. Bu şekilde kullanım ömrünü daha verimli kullanmış olacaksınız. Bunu deneyin lütfen. İlk aldığım renk hala gayet normal formunda duruyor,öneririm..

Maybelline Color Tattoo Krem Farları Gratis,Watsons,Eve kozmetik,Rossman, online satış siteleri ve bir çok kozmetik mağazasından bulabilirsiniz..Fiyatı 26 tl civarı, çok sık indirime giriyor..

18 yorum :

  1. Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Bir rengi daha var yeni gelen o da çok güzel😊

      Sil
  2. Çok güzel görünüyor rengi. Epeyde gider gibi duruyor bu kullanıma.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet epey gider diğerlerine göre, kombin bir renk çünkü ömrü uzun.

      Sil
  3. Hiç görmemiştim bunu, color tattoolar şahane bence böyle her renginin gelmesi de çok iyi oldu :) Kuruma problemi bence de yok ben de hep dediğiniz gibi saklıyorum üç yıldır kurumadı ilk aldığım hala çok iyi durumda.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle krem formda hemen hemen her tonu bulmak bu yapıda bir far için çok iyi.☺ Aynen kurumasının önüne bu şekilde yaptıktan sonra çok rahat geçiliyor.☺

      Sil
  4. Bu farları indirimde almak daha akıllıca oluyor . Dediğim gibi bunu ilk sende gördüm. Yapi olarak oldukça güzel gözüküyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet indirimde almak çok daha mantıklı ki bende sanıyorum hepsini indirimde almışımdır. İndirimli alışveriş yapmak acayip bir haz☺

      Sil
  5. Yakından bakacağım bu renge. Color Tattoo ları çok seviyorum zaten, baya kurtarıcılar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım sende seversin, farklı alanlarda kullanılabilir bir renk ideal olabilir senin içinde.

      Sil
  6. Daha evvel de konuştuğumuz gibi çok pratik farlar. Ben oldukça seviyorum. Yeni renklerine hala bakmadım. Bu rengi alırsam sadece kaş altları için alırım. Gözlerimin şekli gereği beyaz farları kullanamıyorum. Bir indirimde yeni renklere bakayım ben en iyisi. Sıra gelirse tabi, yetişemiyorum 🙈

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok pratikler uzun tırnaklarda zorluyor sadece🙈 yeni gelen renklerinden almak istediğim ton daha var onada bak derim denk gelirsen, metalik bordo gibi çok hoş bir renk😌

      Sil
  7. Uzun süredir kullanmama rağmen hiç kuruma problemi yaşamadım bu farlarımda :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen bende uzun zamandır kullanıyorum ve hâlâ aynı duruyorlar 🙂

      Sil
  8. Rengi ne güzelmiş öyle :) Benim de Metallic pomegranate rengi favorim oldu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oydu sanırım aklımın kaldığı renk. Oda çok güzel 😊

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel