Luis Bien Dolgunlaştırıcı Saç Spreyi

Bir önceki yazımda Aktif Karbon maskesini yazdığım Luis Bien markasına ait Saç Dolgunlaştırıcı sprey bu yazımın konuğu..
hair thickener spray


İlk olarak ürünün vaatlerine bir göz atarsak. 
  • Saçtaki boşlukları ve seyrelen bölgeleri doldurarak saçlarınızın anında doğal, kalın ve dolgun görünmesini sağlar.
  • Saç kaybı olan bölgeleri anında örterek, suya dayanıklı kuru formülü ile ince telli saçları kalın ve dolgun görünüme kavuşturur.
  • Ginseng Extract ve Provitamin B5 ile zenginleştirilmiş formülü sayesinde saçlarınızı güçlendirir. 
Bana göre bu tip ürünler hayat kurtarıcı. İster kadın ister erkek olsun, bu tip ürünler ciddi ihtiyaç dahilinde, elde bulunması gereken nadir ürünlerden, bunu net söyleyebilirim.. Saçlarımız ne kadar istediğim formda olursa özgüvenimiz o derece yerinde oluyor. Seyrek saçları olan, cansız, ince telli saç yapısına sahip olan, saç boşlukları yüzünden saçlarını toplayamayan kişiler oldukça fazla. Özellikle kadınlar için saçların ne kadar önemli olduğunu düşünürsek o havalı, o istediği saç görünüme kavuşamamak oldukça can sıkıcı. Burada da devreye anlık kurtarıcı diyebileceğimiz kozmetik ürünler devreye giriyor. Onlardan biri işte Luis Bien Saç Dolgunlaştırıcı Sprey. Kısacık bir sürede istenilen o saç formuna sahip olmanıza olanak sağlıyor. 

Benim deneyimlerimden çıkardığım sonuca gelirsek. Ürünün öncelikle 5 farklı renk seçeneği olduğunu belirtmek isterim. Saç dipleriniz hangi renkse o rengi tercih etmeniz en doğal en homojen sonuç için önemli. Gri, sarı, kahverengi, koyu kahverengi ve siyah olmak üzere her saç rengine uygun renkler mevcut. Bendeki Koyu kahverengi, sanıyorum bana kahverengi daha iyi olacakmış sanki, uyguladıktan sonra birazcık koyu kaçtığını fark ettim. Sizler belirttiğim gibi renk seçerken, tam renginizi tercih ederseniz daha net ve doğal bir sonuç alabilirsiniz..
hair thickener spray
Ürünün performansını net anlayabilmeniz açısından, saçlarıma duşa girmeden önce uygulayıp,artık yağlanma olayı başlamış (benim saç yapım yağlıdır, çabuk yağlanma yaşanır) ve iyice açıklıklar ortaya çıkmış haliyle sizlere göstermek istedim, biraz da ben tarakla araları açarak topladım , böyle kapatıcılığını daha net anlayabilirsiniz diye düşündüm.. Ürünü sizler temiz ve kuru saça uygulamalısınız buna dikkat edin, kullanma talimatlarında bu özellikle belirtilmiş. Ben sizlere özellikle saçlarımı daha fazla aralık olsun anlayabilin diye bu şekilde ayırdım,sizler temiz ve kuru saça ürünü uygulamalısınız.

Uygulama talimatına birebir uyarak uygulama yapmanızı öneririm. Bende aynı şekilde şişeyi iyice çalkalayarak, 10-15 cm uzaklıktan dairesel hareketlerle, eşit  miktarda sıktım. Daha sonrasında fön makinası ile 10-15 saniye kadar hafif kuruttum. Uygulama sonrası saçlarınızda ürün tamamen kuruyana kadar dokunmuyoruz. Ürün suya dayanıklı, kolay kolay su deyince akacak bir ürün değil evet, ancak ellerinizle dokunduğunuzda ele bulaşabiliyor, bu anlamda gün içerisinde saçlarınıza dokunmanızı pek tavsiye etmem.
hair thickener spray
Ürünün hoşuma giden bir diğer özelliği sprey edasında saça bir tutuculuk vermesi. Bu anlamda özellikle saçları topladığınızda sabit kalmasını istediğiniz yerleride bu spreyle hem doldurup, hemde sabit kılabilirsiniz. Ve en çok sevdiğim kullanım alanı kahküller! İnce telli saçlara sahip olupta kahkül kullanan kişiler bu ürüne cidden bayılacaktır. Kahkül diplerine sıktığınızda bu ürünü, kahkülleriniz daha dolgun, gür ve nizami duracaktır. Zaman zaman kahkül kullanmayı seven ben için harika bir şey bu.

Ürünün kokusu rahatsız edici boyutta değil kesinlikle, zaten az bir miktarda sıkacağınız için herhangi bir hassasiyet yaşatmayacaktır sizlere. Ürünün kozmetik boyutunun yanında, bakım konusunda da bir etkisi olduğunu düşünüyorum.İçerisindeki zenginleştirilmiş etken maddeler görselliğin yanında bakımda yaptığını anlamamızı sağlıyor. Dolgunlaştırıcı saç spreyi Dermatolojik olarakta test edilmiş ve Paraben içermiyor, bu dip notuda geçmek istiyorum..
Spreyini daha sonra saçlarınızdan çok kolay bir şekilde şampuanlayarak çıkarabiliyorsunuz. herhangi bir kalıntı, boya vs kalmıyor kesinlikle. Rutin saç yıkama işleminizi yapıp çıkabilirsiniz..

Luis Bien Saç Dolgunlaştırıcı Spreyin ben el altında bulunması gereken ürünlerden olduğunu düşünüyorum. İnce telli, seyrek, boşlukları olan saç şekline sahip olanlar için an kurtarıcı harika bir ürün. 
Luis Bien ürünlerine Gratis,Migros ve Rossman mağazalarından ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda buradan kendi sitesinden de sipariş verebilir, ürünler hakkında canlı destek alabilirsiniz.. Ürünün fiyatı 59.00 TL.

8 yorum :

  1. Sonuca bayıldım harika duruyor :)

    YanıtlaSil
  2. dolduruculuğu güzelmiş ama..

    YanıtlaSil
  3. Dolgunlaştırıcı saç spreyini uyguladıktan sonraki görüntü oldukça başarılı görünüyor.😘Deneyelim öyleyse 😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mi, uyguladıktan sonra daha gür ve dolgun bir sonuç çıkıyor :) Teşekkür ederim <3

      Sil
  4. Güzel ama keşke ele bulaşmasa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ele bulaşması biraz sıkıntı, oda nazarlığı olsun, elle oynamamak lazım en güzeli uyguladıktan sonra :)

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel