Evde MAC Fix Plus Yapımı

Evet malum MAC fix plus fiyatı ve bulunabilirliği açısından her zaman herkesin edinebildiği bir ürün değil. Ancak çoğu şeyde de olduğu gibi bu ürününde evde yapılabilen formülü mevcut. Ben de bu yazımda evde kolayca MAC fix plusa muadil olabilecek bir fix sprey yapımını anlatıcam sizlere..

Makyaj sabitleyicilerden flormar fix plus'ı incelemiştik daha önceki yazımda. Bu spreyler makyajın daha uzun ömürlü, pudradan kaynaklı o mat görüntüyü sıfıra indirerek glow bir görüntü elde etmemizi sağlayan yegane ürünlerden..Ayrıca farların asıl rengini alabilmemiz açısından far bazı niyetine de kullanılacak fayda da sağlamaktalar.. Fazla uzatmadan hemen yapılışına geçmek istiyorum..

Gerekli olan malzemeler Gliserin, gül suyu ve boş bir sprey şişesi..

gliserin


mac fix plus yapımı

mac fix plus yapımı

Şişemizi alıyoruz, içerisine 1 kapak yahut bir yemek kaşığı gliserini döküyoruz, ardından 3 kapak yada yemek kaşığı gül suyumuzu ilave ediyoruz.. Burada dikkat edilmesi gereken şey, 1 kapak gliserin koyuyorsak 3 kapak gül suyu koymamız gerekiyor.. Bu ne kadar fix plus yapmak istediğinize bağlı aynı zamanda, şişeyi tam doldurmakta isteyebilirsiniz, azar azar yapıp taze taze kullanmayı da tercih edebilirsiniz bu tamamen size kalmış bir durumdur.. 

Bu şişeleri Gratis ve Watsonslarda rahatlıkla bulabilirsiniz.Ben seyahat boy olan paketini almıştım çok zaman önce, denemek için az bir şey yapmıştım.. Siz isterseniz boşalan bir fısfıslı şişenizi iyice temizledikten sonra, onun içerisinde de yapabilirsiniz..

Umarım faydalı bir yazı olmuştur..Sorularınız olursa lütfen belirtmeyi unutmayınız..

Sevgiyle...

2 yorum :

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel