Golden Rose Maxim Eyes Maskara


Bir önceki yazımda Higt end - Drugstore terimlerini incelemiştik, nedir ne değildir diye. Ben de elimde bulunan bir drugstore yani uygun fiyatlı olarak satılan Golden Rose markasına ait, belkide markanın en başarılı bulduğum ürünlerinden olan Maxsim Eyes Mascarayı sizler için inceleyeceğim..

Maskarayı aslında ben geç keşfedenlerdenim, daha öncesinde markanın bu kadar başarılı bir maskarasının olduğundan pek haberim yoktu, dikkat etmemişim sanırım.. Severek takip ettiğim vlogger Elifcan Gürocak sayesinde aldım bu ürünü.O kadar güzel etkilerinden bahsetti ve görselledi ki, ertesi gün gidip hemen bir tane aldım. 


Maskara bir çok ünlü,pahalı markaların ürünlerinden bence kat kat daha etkili bir yapıya sahip.Kıvırması bir harika. 2-3 hatta dayanamayıp 4 kata kadar bile sürseniz soru yok dolgunluk hat safhada..Normalde de kirpiklerim uzundur, Kirpik - Kaş Uzatmak adlı yazımda da uyguladığım bir kürü sizlerle paylaşmıştım..


Ürün ambalajı biraz kalitesiz aslında fiyat performans olarak epeyce iyi ama ambalaj yazıları malumunuz çabuk silinen cinsten..Yada ben fazla hoyrat kullandım, kimbilir :) 

Maskarayı sürerken acele ederseniz iyi olur zira çok çabuk kuruyup sabitleniyor.Sonrasındaki katı sürmek yada üzerine başka bir maskara sürmek oldukça zorlaşıyor..Tavsiyem gözlerinizi tek tek sürün birini komple halledip bitirin, sonra diğerine geçin.Yoksa diğerine geçip 2.katı süreyim dediğinizde maskaranız çoktaaan asli görevine bürünmüş oluyor..

 Öyle hafif yokmuş gibi bir hissi yok, gayet sert hissedilir bir maskara, bunuda kaliteye bağlıyorum fazla önemsemiyorum, verdiği sonuca değiyor bana göre..

Golden rose maxim eyes maskara

Maskara çok iyi hoş, güzel, etkili evet bir daha alırmıyım kesinlikle EVET!! Ancak öyle bir dezavantajı var ki beni çileden çıkarıyor, kat kat süren biri olarak acayip zorlanıyorum. Maskara çok çok çok zor çıkıyor arkadaşlar. Muhakkak diplerinde kalıyor, temizlemesi işkenceye yakın yorgun günlerde tamamiyle işkence benim için. E öyleyse neden sürüyorsun diyeceksiniz ama verdiği o etkiye dayanabilmek benim için pek mümkün değil. Ben göz makyajına saatlerimi bile harcayabilirim :)) Şaka gibi belki belkide delilik bu ama herkesin bir bam teli vardır, makyajda benim ince noktam gözler, huyum kurusun :)


Bu nedenledir ki diğer maskaralarımdan önce ilk paylaşmak istediğim ürün bu oldu... Golden Rose Maxim Eyes Maskarayı Gratis,Watsons, küçük büyük tüm kozmetikçilerde bulabilirsiniz. Ben 6,90 tl almıştım indirimde oluyor çoğu zaman, sizde bu fiyatlarda edinebilirsiniz..


Ben severek kullanıyorum, sizinde bu ürünle ilgili yorumlarınız varsa lütfen belirtmeyi unutmayınız..


Sevgiyle...

11 yorum :

  1. Harika durmuş maşallah kirpiklerin de çok güzel ♥

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim canım, evet etkisi çok iyi :)

    YanıtlaSil
  3. o kirpikler gerçek mi? maşallah diyorum.. hemen bu kürü inceleyeceğim :)

    YanıtlaSil
  4. Evet gerçek, genlerden kaynaklı sanırım e birde uyguladıklarımız var :) kolay ama etkili bir kür, Teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  5. Bende çok beğenerek kullanıyorum bu üründen gerçekten çok başarılı. Bende beklerim bloguma sevgiler (:

    YanıtlaSil
  6. Evet oldukça hemde, bakıyorum blogunuza, sevgiler.. :)

    YanıtlaSil
  7. Öneriniz için teşekkür ederim bu mascarayı neredeyse her yerde görmeye başladım.Merak ediyordum.Deneyeceğim bende:)

    YanıtlaSil
  8. Rica ederim, beğenmenize sevindim, evet kesinlikle minik bir şansı hak ediyor :)

    YanıtlaSil
  9. Canım benimm <3 biliyorum ki sende bayılacaksın bu maskaraya, dört gözle bekliyorum sende duruşunu ve yorumlarını.Çok komik bir fiyata çok başarılı bir maskara şaka gibi :)) Okuyan güzel gözlerine sağlık asıl canım benimm <3 :*

    YanıtlaSil
  10. Kirpiklerin gerçekten güzelmiş, rimeli araştırırken denk geldim bloguna :) Blogumu okursan çok sevinirim teşekkürler👼

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Rimel cidden fiyatına göre çok başarılı, kesinlikle tavsiye ederim. Elbette geliyorum bloguna :)

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel