Sevgililer Günü için Makyaj Önerisi




Sevgililer günü yaklaşırken bu güne özel detayları es geçmememiz gerekir diye düşünüyorum.. Bu yüzden sevgililer gününe özel makyaj önerilerinde bulunmak istiyorum naçizane..

O gün her şey kusursuz ve mükemmel olmalı değilmi? İşte bu mükemmelliğe kıyafet, saç ve makyajla başlamak gerekiyor..

Bana göre bu özel günde dikkatler tamamen dudaklara çevrilmeli. Gözler hafif, dudaklar olabildiğince iddialı olmalı. Bu yüzden gözleri pastel tonlarda bir far, ince çekilmiş kuyruklu bir eyeliner ve ultra siyah bir maskara ile tamamlayıp, yanaklarda hafif şeftali-bronz bir allık kullandıktan sonra en göz alıcı yere, dudaklara geliyoruz.

 Koyu kırmızı mat bir ruj veya kış aylarının da vazgeçilmez ruj rengi olan bordoyu tercih ediyoruz. Bu iki tonlarla da çekiciliğiniz partnerinizin başını döndürmeye yetecektir.. Rujunuzun gece içerisinde dağılmaması için mutlaka bir dudak kalemi ile çerçeve içerisine alın. 

En son bir fix spreyle makyajınızı sabitledikten sonra, saçlarınızı elbisenize uygun olacak şekilde yaptırdıktan ve son olarak en etkileyici kokunuzu sıktıktan sonra artık geceye hazırsınız demektir.. Partneriniz tüm gece boyunca size hayran kalacak, buna emin olun..


Unutmayın bu özel günün kahramanı Kırmızı Ruj! ;)



Aşkla kalın... :)

2 yorum :

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel