Wet n Wild Tekli Far / Nutty

Wet n Wild markasını ne kadar sevip memnun kaldığımı daha evvel ki yazılarımda da belirtmiştim. Fiyat - Performans olarak en üst düzeyde gördüğüm bir drogstore markası kendisi.. 
Daha yazısının yazılmasını bekleyen bir çok wet n wild ürünüm varken, aslında ilk yazmam gereken demirbaşım, kutu kutu bitirdiğim Brulee farım olması gerekirken, sırayı bir diğer severek kullandığım Nutty adlı bu güzel bronz fara vermek istedim..

nutty tekli far

Wet n wild tekli farlarlarda en çok adından söz ettiren ve neredeyse olmazsa olmaz tekli farları arasında bulunan Nutty oldukça pigmentli, rengini ve ışıltısını güzel veren bir far. Dağılma yapmadan sabitlenmesi ve aşırı tozutmaması bir diğer artı özelliği. Far bazı ile kullanımda özellikle verdiği renk oldukça tatmin edici.. 

wet n wild nutty far

Bakır tonlarda farları çok seviyorum, metalik-bronz renklere sahip bu farda gönlümü feth etmeye yetti de arttı bile. Boşuna tüm bloggerlarca meşhur olmamış yani :) MAC satin taupe fara dupe olarak gösteriliyor bu far.Gerçekten de oldukça aynılar..Yabancı bloggerların biri bu karşılaştırmayı yapmış, bende olmadığı için onun resmini ve linkini ekliyorum daha net anlaşılır olacaktır.. 




wet n wild nutty far

Diğer bir çok bronz fardan farklı bir havası, pigmentasyonu ve ışıltısı var. Tek sevmediğim yanı wet n wild genel ürünlerinde olan bir sorun, ambalaj! Tırnak katili neredeyse ambalajları, açayım derken tırnağınızın kırılması an meselesi.. Ürün 1,7 gr normal tekli far boyutunda.. Kesinlikle övgüyü hak eden bir far ve rahatça önerebilirim, hala alıp denemeyen varsa mutlaka alıp kullanmalı.. 

Wet n Wild ürünlerini ülkemizde Gratis mağazalarında bulabilirsiniz. Fiyatı 6,90 tl. oldukça uygun fiyata satılmakta..

17 yorum :

  1. heeey bak duyurdum kiiiii hadi hayırlısıı duyan gelsin. o fotoyu kopyalayamadım seninfotonu koydum kiiiii :) görüşürüüz:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya sen nasıl tatlı bir insansın :) Çok teşekkürler çokk incesin :))

      Sil
    2. sen de onlardansın ki amaaaa,ince tatlılardaaan :)

      Sil
  2. Güzel bir kahverengi güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  3. Wetnwild gerçekten harika bir marka :) resmen hergün uğruyodum stand kurulduğunda ne zaman açılcak diye:D comfort zone'a kavuşup rahatlamıştım:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen ilk Gratise geldiğini duyduğum zaman aynı şekilde nöbet halindeydim bende :)

      Sil
  4. Bloğunuzu sevdim. İzleyiciler gadgetınızda hata olduğu için izlemeye alamıyorum. Bu sorunun çözümü var. Aşağıdaki linke göz atarsanız kolayca düzeltebilirsiniz. Selamlar..
    http://begonvilliev.blogspot.com.tr/2014/06/izleyiciler-gadgetnda-hata-sorunu.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim uyarınız için, sanırım düzelmiş kontrol ettim, izleyebilirsiniz..

      Sil
  5. http://izmirleydisi.blogspot.com.tr/2015/02/benim-tutkuma-tesekkur-ederim.html canim buna bir bakar misin ? :)

    YanıtlaSil
  6. Wet n wild farları gercekten cok cok guzel ve fıyatlar cok kalıtelı cok guzel bır ıncelleme olmus canm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen katılıyorum canım, çok teşekkürler :)

      Sil
  7. wet n wild'ın tekli farlarını denemeyen tek ben miyim acaba. güzel bir yazı olmuş ve en kısa zamanda bende denemek istiyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimde denemediğim daha bir çok rengi var tekli farlarında, yavaş yavaş :) Teşekkür ederim umarım sende beğenirsin :)

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel